Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, o besilaukiančioms kaži tinka tas Vichy stipresnis? Ir, kažkada diskutavote apie vaikiškas dantų pastas. Naudojame po Weledos http://www.cocooncen...-50ml/7791.html kaip ir patenkinti, bet gal yra kokia dar geresnė, smalsu išbandyti kažką nauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 23 kovo 2015 - 19:56
QUOTE(me2za @ 2015 03 23, 19:37)
Kad atveža man jau iš fantastikos pasaulio, bet kad ir pasiima, tai išvis kosmosas bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Manau tai priklauso nuo darbuotojų požiūrio ir atsakingumo biggrin.gif
Ankstesnėje gyvenvietėje paštininkė mane "išlepino" visus siuntinius iš karto nešė į namus. Persikraustėm į kitą vietą ir prasidėjo "malonumai": siuntinių neneša, pranešimų irgi. Skundžiausi 1,5 metų. Iš pradžių pašto vadovei, vėliau ir aukščiau rašiau skundą. Tfu, tfu, tfu, to pakako ir mano bėdos pasibaigė. Visas priklausančias siuntas gaunu namo thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes visazines,
Kur ieskoti kazkokiu panasiu svarkeliu berniukui, padoria kaina. Domina 86 dydis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
pas kiniečius yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 23, 18:05)
parašiau AZ - greičiausiai pirksiu Klp  4u.gif

Ar jau pirkote? Noreciau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 03 23, 20:28)
pas kiniečius yra biggrin.gif

Kazkaip nerandu doh.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
Vakar maciau buvo norinciu imedeen papildu ar jau uzsisaket ? kur pigiausi randat?
Atsakyti
renku E5P pirksiu siandien velai vakare rytoj ryte. Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 03 23, 19:37)
Kad atveža man jau iš fantastikos pasaulio, bet kad ir pasiima, tai išvis kosmosas bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tiek ankstesne, tiek dabartine yra superines thumbup.gif na zinoma, pacioje pradzioje kai pasikeite, laiskus rasdavau tiesiog ant suolelio padetus, buvo, kad ir ne mano siuntini vyras su vaikais atplese, viska is kinieciu nesdavo man lotuliukas.gif bet jau iprato dirbti, ir galiu tik pagirti. paimti is namu pati pasisiule, matydama, kiek gaunu. jos ten plana turi ivykdyti, kazkiek per men pasto zenkliuku parduoti. o kai napaemiau grazos, tai nupirko vaikams spalvinimo knygele ir sokolada lepe vaikams duoti o ne jai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2015 03 23, 21:48)
labas 4u.gif
Vakar maciau buvo norinciu imedeen papildu ar jau uzsisaket ? kur pigiausi randat?

Gal nupirktumet bigsmile.gif

http://www.amazon.de...time perfection
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 03 23, 21:15)
o kai napaemiau grazos, tai nupirko vaikams spalvinimo knygele ir sokolada lepe vaikams duoti o ne jai wub.gif

Čia tikrai apie Lietuvą kalbam? lotuliukas.gif O jei rimtai, pavydėt tokių darbuotojų reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 03 23, 22:17)

Bet cia kam 40+? g.gif

O jei 30+ tai tas pats, kas is lookfantastic gaunasi. Plius siuntimas. g.gif
Atsakyti