Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lidusia @ 2015 03 23, 16:40)
gal kas priimtų prie MARKS AND SPENCER?
iš pajūrio arba paštomatu?

parašiau AZ - greičiausiai pirksiu Klp 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2015 03 23, 16:48)
super, bet Jūs man nuorodą kokią įmeskite tų pėdkelnių  biggrin.gif  man amžina problema ... tiesa, mes čia kalbame apie moteriškas pėdkelnes??  g.gif  blush2.gif

As apie vaikiskas smile.gif
Atsakyti
Renku sportsdirect
Noriu užsakyti šiandien vakare, užsakinėsiu eurais. Priimsiu keletą mergaičių, su nedideliais krepšeliais, kad pasidalinti siuntimo mokestį. Rinksiu iki 4 mergaičių, kad siuntimas gautųsi po 3,5 Eur. Galiu persiųsti.

Vilnius, Pilaitė (vakarais ir savaitgaliais). Taip pat galiu atiduoti d. d. nuo 12.00 iki 12.45 Panoramoje.
Swedbankas

varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD, vardas pavardė, telefonas, nikas, bankas

siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).
Atsakyti
Sveikos, reikia vaikui zaislo specifinio. Is kokios parduotuves greiciausia gaut? Reikia kitam savaitgaliui turet smile.gif imanona? Toysru.co.uk, argos, ebay ir t.t.
Atsakyti
Gal kuri KAUNIETE pirktu YOOX ir turi 10% koduka, prisijungciau siuntima pasidalinti. ax.gif
Atsakyti
Jei dar kas noretumet jungtis, pirksiu siandien vakare

http://www.boots.com...catalogId=11051

Kaunas
siuntimas per UK, naudosiu 10% koduka
Atsakyti
Turiu štai tokią vaikišką striukytę šokolado spalvos 140cm ūgiui. http://www.everythin...ay_currency=EUR Mažesnę pasiliekame, didesnę mielai perleistume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 03 23, 13:16)
bet juk dabar per paštomatus žymiai paprasčiau siųst... labai mažai kur jų nėra (esu turėjus tik 1 besikoperuojančią, kuri gyveno ten, kur nėr paštomato). O paštomatams tie vokai tinka

tai kiekvienas renkasi kas jam patogiau, asmeniskai man patogiau pastas, pastininke visada atveza i namus, ir siuntinius is namu paima issiusti ax.gif o pastomato Naujoje Vilnioje nera, kai vyras dirbo, tai uzvaziuodavo pasiimdavo. O dabar nei vienam pastomato nera pakeliui, visi tam paciam rate sukasi...
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 03 23, 12:29)
Sveikos merginos 4u.gif ..zinau, jau buvo 100 kartu kalbeta, bet neuzfiksavau.. doh.gif ..turiu klausima del vichy antiprespiranto..maciau yra 2 rusiu - 48 val ir 72 val..kas turi patirties, kuo jie skiriasi, kuri labiau verta imti
didelis aciu 4u.gif ..po gimdymo padidejes prakaitavimas, noreciau kazko efektyvaus..
http://www.cocooncen...-50ml/9103.html
ir
http://www.cocooncen...50ml/13367.html

Oi, kaip suprantu - pati sitom bedom gyvenu biggrin.gif .
Kol laukiausi naudojau Vichy zalia (48val.), nes irgi kaip parsiukas prakaituodavau doh.gif . O dabar po gimdymo nusipirkau pabandyt raudona (72val.) Tai raudonas stipresnis. Nors kvapas man labiau zalio patinka - toks svelnesnis. Bet kad vis tiek rutulinio dezodoranto kvapas gi ne kvepalai - praktiskai tik pati ir jauti kol dar tik tik pasitepus buni.
Rekomenduociau 72val. pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 03 23, 19:21)
pastininke visada atveza i namus, ir siuntinius is namu paima issiusti ax.gif 

Kad atveža man jau iš fantastikos pasaulio, bet kad ir pasiima, tai išvis kosmosas bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 03 23, 19:25)
Oi, kaip suprantu - pati sitom bedom gyvenu  biggrin.gif .
Kol laukiausi naudojau Vichy zalia (48val.), nes irgi kaip parsiukas prakaituodavau  doh.gif . O dabar po gimdymo nusipirkau pabandyt raudona (72val.) Tai raudonas stipresnis. Nors kvapas man labiau zalio patinka - toks svelnesnis. Bet kad vis tiek rutulinio dezodoranto kvapas gi ne kvepalai - praktiskai tik pati ir jauti kol dar tik tik pasitepus buni.
Rekomenduociau 72val. pabandyt  4u.gif

Antisperanta naudoju dnc parduotuveje pirkta pilaiteje, su liepa ir propoliu labai geras, bekvapis, apsauga 24 val ir neprakaituoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 03 23, 19:37)
Kad atveža man jau iš fantastikos pasaulio, bet kad ir pasiima, tai išvis kosmosas bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Man irgi rolleyes.gif
Atsakyti