Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 03 23, 13:43)
butent! bet tom, kurios geidauja siusti pastu nieko neirodysi, pas jas visada tam milijonas argumentu. as nekenciu musu pasto, nes jame amziais milijonas zmoniu, o dirba viena pastininke, nes kitos smaukosi aplinkui ir vaidina baisiai uzsiemusias. antra, turiu kulniuoti pescia, nes automobilio nera kur pastatyti nebent mokamai, arba issirieti su ibrahimo aiksteles generolu, ir irodineti, kad tu ne dramblys. o toks pastomatas man salia darbo uz metru keliu. ir nei eiliu, nei nesamoniu.

drinks_cheers.gif
Ir dar su savo nenormaliai sreikalavimais įpakavimais doh.gif ir dar registruotą siuntą sugeba pradanginti, o po to įrodinėja, kad neva jūs gavot jją kaip neregistruotą ir dabar dar bandot pasipelnyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 03 23, 14:55)
kur atsiimti?

Dainavos r
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 03 23, 15:24)
man atveze i namus. bet pastos išlakstė iš savo dėžuciu.. teko žaist dėlione  biggrin.gif
niekada neatneša į namus  doh.gif  cool.gif  tenka eilėje atstovėti ..

Pastininke atveze? As paziurejau,kur galima sekti siunta, tai irase, kad tipo gavejo namie nebuvo ir siunta yra paste. Jo jo, sedejau namie ketv., penkt. ir sestadieni, nes laukiau siuntinio ir stai musu pastas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 03 23, 12:47)
Temos pirmame puslapyje rašo, kad priima. Man tai jų pėdkelnės žiauriai geros smile.gif Prisijungčiau su pora daiktų.
20% Sale negalioja, rašo.

kokias pėdkelnes perkate bigsmile.gif labai aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2015 03 23, 16:36)
kokias pėdkelnes perkate  bigsmile.gif labai aktualu  4u.gif

Jeigu šiandien negrįšiu labai vėlai ir draugė prisijungs prie manęs, galbūt pirksiu Mark Spencer nedidelį krepšelį, ne daugiau kai 50 svarų smile.gif
Atsakyti
gal kas priimtų prie MARKS AND SPENCER?
iš pajūrio arba paštomatu?
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 03 23, 16:39)
Jeigu šiandien negrįšiu labai vėlai ir draugė prisijungs prie manęs, galbūt pirksiu Mark Spencer nedidelį krepšelį, ne daugiau kai 50 svarų smile.gif

super, bet Jūs man nuorodą kokią įmeskite tų pėdkelnių biggrin.gif man amžina problema ... tiesa, mes čia kalbame apie moteriškas pėdkelnes?? g.gif blush2.gif
Atsakyti
bandysiu pirkt M&S (pirmą kartą, jei praeis kortelė)
pirksiu, kai susirinks 50sv
loramloram@gmail.com
Vilnius, Pašilaičiai, siunčiu paštomatu
Atsakyti
O kokia CLARINS serumo kaina LT?Noris ismeginti juos ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 03 23, 17:12)
Pastininke atveze? As paziurejau,kur galima sekti siunta, tai irase, kad tipo gavejo namie nebuvo ir siunta yra paste. Jo jo, sedejau namie ketv., penkt. ir sestadieni, nes laukiau siuntinio ir stai musu pastas  doh.gif

pašto kurjeris.. ne paštininkė schmoll.gif
ir visada man jis atveža.

o dėl SD.. paskutini karta man siunta išskaidė tai vieną dėžę atvežė DPD o kitą DHL lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 03 23, 18:28)
O kokia CLARINS serumo kaina LT?Noris ismeginti juos ... g.gif

Rodos 89 lt buvo. Ar tai 79. Is Uk atsisiuntem po 65 tada dar litus.
Atsakyti
jau surinkau M&S, ačiū prisijungusioms
Atsakyti