Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2015 03 23, 14:16)
bet juk dabar per paštomatus žymiai paprasčiau siųst... labai mažai kur jų nėra (esu turėjus tik 1 besikoperuojančią, kuri gyveno ten, kur nėr paštomato). O paštomatams tie vokai tinka

jo, pastomatai geris tikrai, bet man kazkaip vis pasitaiko pirkejos, kurios toli gyvena nuo pastomatu arba is tokiu vietoviu, kur pastomatu nera. As pati jei ka perku, tai visuomet paprasau jei imanoma per pastomata siust smile.gif nei eiliu, nei darbo grafiko, tiesiog super.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 23, 13:22)
Kalvariju 25  biggrin.gif

pastomatu pasiimti, matai reikia paciai savo kojom pirdint iki jo. O vat pastu tiesiai i rankas iteikia  biggrin.gif

Mano kalvariju 121 doh.gif
Atsakyti
ot man nesiseka su paštais, niekad neatneša į namus doh.gif per 5 metus kiek čia gyvenu, tik kartą atnešė smile.gif o seniau kur gyvenau, tai iš viso, net lapukus atnešdavo kas ~2sav (prikaupia ir atneša krūvą...)
žiūriu į tą spencerį ir galvoju, gal ir man reikia biggrin.gif
kur ieškot paaugliam gražių leginsų?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 23, 13:22)
Kalvariju 25  biggrin.gif

pastomatu pasiimti, matai reikia paciai savo kojom pirdint iki jo. O vat pastu tiesiai i rankas iteikia  biggrin.gif

man niekad į rankas neįteikia, tenka į paštą kulniuot..todėl aš tik paštmatus pripažįstu
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 03 23, 13:28)
ot man nesiseka su paštais, niekad neatneša į  namus doh.gif per 5 metus kiek čia gyvenu, tik kartą atnešė smile.gif o seniau kur gyvenau, tai iš viso, net lapukus atnešdavo kas ~2sav (prikaupia ir atneša krūvą...)
žiūriu į tą spencerį ir galvoju, gal ir man reikia biggrin.gif     
kur ieškot paaugliam gražių leginsų?

o kokie tie grazius blush2.gif

gap, hm
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 23, 14:30)
man niekad į rankas neįteikia, tenka į paštą kulniuot..todėl aš tik paštmatus pripažįstu

butent! bet tom, kurios geidauja siusti pastu nieko neirodysi, pas jas visada tam milijonas argumentu. as nekenciu musu pasto, nes jame amziais milijonas zmoniu, o dirba viena pastininke, nes kitos smaukosi aplinkui ir vaidina baisiai uzsiemusias. antra, turiu kulniuoti pescia, nes automobilio nera kur pastatyti nebent mokamai, arba issirieti su ibrahimo aiksteles generolu, ir irodineti, kad tu ne dramblys. o toks pastomatas man salia darbo uz metru keliu. ir nei eiliu, nei nesamoniu.
Atsakyti
JMD, kokio dydzio tavo bernaicio koja?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 23, 14:52)
JMD, kokio dydzio tavo bernaicio koja?

vakar kaip sykis pamatavau - 19,7 cm, perku 33 dydzio batus doh.gif kad mazdaug iki centimetro vietos butu.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 23, 13:30)

drinks_cheers.gif
Jeigu tenka persiuntinet, tai tik per pastomata siunciu biggrin.gif Maziau reikia sukti galva kaip ir i ka pakuoti, eilese stovet nereikia thumbup.gif Plius, labai apsimoka siusti sunkesnius daiktus
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 03 23, 13:16)
bet juk dabar per paštomatus žymiai paprasčiau siųst... labai mažai kur jų nėra (esu turėjus tik 1 besikoperuojančią, kuri gyveno ten, kur nėr paštomato). O paštomatams tie vokai tinka

paštomatui ir šiukšliniai maišai tinka biggrin.gif aš dažnai taip pakuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 22, 22:08)

O cia siuncia i LT? Nemoku vokiskai doh.gif
Dar karteli klausiu, gal kas nupirktu....
Atsakyti
Gal kam nors ko nors iš Yoox reikia? Šnd paskutinė diena, kaip galioja 15proc kodukas. Ieškau kompanijos siuntimo išlaidoms pasidalinti smile.gif Vilnius, Justiniškės. Prieš šventes galiu į Palangą atvežt.
http://www.yoox.com/...e...p;season=X

rkpirkiniai@gmail.com
Atsakyti