Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dailima @ 2015 03 23, 12:30)
Marks&Spencer -20%. Žiauriai geros man jų vaik. apatinės termo maikytės ilgom rankovėm. Nuo 50sv., UK nemokamai siunčia. Gal kas rinks? Nepamenu ar priima LT kortą, seniai pirkau rolleyes.gif

įmeskite nuorodą, reikia ir man termo maikučių bigsmile.gif
Atsakyti
Marks&Spencer -20%. Žiauriai geros man jų vaik. apatinės termo maikytės ilgom rankovėm. Nuo 50sv., UK nemokamai siunčia. Gal kas rinks? Nepamenu ar priima LT kortą, seniai pirkau rolleyes.gif

Aš irgi seniai pirkau, bet tikrai atsiskaitinėdavau LT korta.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 23, 12:52)
nu pašte man irgi atrodo brangoki, va amazone radau 25vnt 1.45svaro
http://www.amazon.co...d=AWQYEG4HCTXLU
reiks parsisiųsti, o tai parduodi, reik kokį rūbelį pakuoti ir nėr kur  blush2.gif

Pries perkant patariu pasidomet savo paste, ar prrims juose siuntinius. Jau kuri laika pastuose reikalaujama, kad pakuote butu popierine, nes ant plastikiniu maiseliu jie negali uzdeti antspaudu... As i maisa kai kazka ipakuoju, tai ant virsaus is priekio ir galo klijuoju po lapa balto popieriaus, tuomet pavarto ir priima musu paste, o dviejuose kituose pastuose tokiu budu supakuotu neprieme, atseit privalo buti popieriuje supakuota ir taskas doh.gif
Atsakyti

Temos pirmame puslapyje rašo, kad priima. Man tai jų pėdkelnės žiauriai geros smile.gif Prisijungčiau su pora daiktų.
20% Sale negalioja, rašo.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 23, 13:47)
Pries perkant patariu pasidomet savo paste, ar prrims juose siuntinius. Jau kuri laika pastuose reikalaujama, kad pakuote butu popierine, nes ant plastikiniu maiseliu jie negali uzdeti antspaudu... As i maisa kai kazka ipakuoju, tai ant virsaus is priekio ir galo klijuoju po lapa balto popieriaus, tuomet pavarto ir priima musu paste, o dviejuose kituose pastuose tokiu budu supakuotu neprieme, atseit privalo buti popieriuje supakuota ir taskas doh.gif

ant tu ju pasto plastikiniu voku buna uzklijuoti 2 popieriniai stickeriai, vienas siuntejo, kitas gavejo adresui, ant ju ir deda tuos antspaudus. Man yra taip buve, suvyniojau supakavau dezute ir lipnia juostele apsukau saugumo sumetimais. gavau plest viska ir pirkt ju, nes mol negali antspaudo uzdet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 23, 13:51)
ant tu ju pasto plastikiniu voku buna uzklijuoti 2 popieriniai stickeriai, vienas siuntejo, kitas gavejo adresui, ant ju ir deda tuos antspaudus. Man yra taip buve, suvyniojau supakavau dezute ir lipnia juostele apsukau saugumo sumetimais. gavau plest viska ir pirkt ju, nes mol negali antspaudo uzdet  doh.gif

nu nebent butu su nemazais stickeriais, nes kitaip nepriims tikrai musiskiai. nors Vln naujininku paste ir vytenio g. mane tikrai yra issiunte namo su stickeriais ant maisu smile.gif nuo to karto tik is savo pasto prie namu siunciu viska, nes ten pastininkes sukalbamos biggrin.gif pakeliui nebandau kazkur uzsukt.
anglu pastas ir siaip ant lipnaus porieriaus atspausdina gavejo ir siuntejo adresus, kai priima siuntas, cia tik pas mus turi viska pats susirasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 03 23, 13:47)
Temos pirmame puslapyje rašo, kad priima. Man tai jų pėdkelnės žiauriai geros smile.gif Prisijungčiau su pora daiktų.
20% Sale negalioja, rašo.

taip, negalioja, bet termo sezonu metu nerasi su žiburiu reikiamo dydžio:)
Mūsų tokios
Atsakyti
Sveikos
ar yra Kaune SD renkančių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 23, 14:01)
nu nebent butu su nemazais stickeriais, nes kitaip nepriims tikrai musiskiai. nors Vln naujininku paste ir vytenio g. mane tikrai yra issiunte namo su stickeriais ant maisu smile.gif nuo to karto tik is savo pasto prie namu siunciu viska, nes ten pastininkes sukalbamos biggrin.gif pakeliui nebandau kazkur uzsukt.
anglu pastas ir siaip ant lipnaus porieriaus atspausdina gavejo ir siuntejo adresus, kai priima siuntas, cia tik pas mus turi viska pats susirasyt smile.gif

oi, as apie savo Kalvariju pasta tokiu legendu pripasakot galiu biggrin.gif toks jausmas kad mes del pasto, o ne pastas del musu dirba. Bet tai cia be sansu su jais. As pasidaviau biggrin.gif
Atsakyti
bet juk dabar per paštomatus žymiai paprasčiau siųst... labai mažai kur jų nėra (esu turėjus tik 1 besikoperuojančią, kuri gyveno ten, kur nėr paštomato). O paštomatams tie vokai tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 23 kovo 2015 - 13:16
QUOTE(JMD @ 2015 03 23, 13:12)
oi, as apie savo Kalvariju pasta tokiu legendu pripasakot galiu biggrin.gif toks jausmas kad mes del pasto, o ne pastas del musu dirba. Bet tai cia be sansu su jais. As pasidaviau  biggrin.gif

Nezinau ar apie ta pati Kalvariju pasta kqlbam, bet ten tikrai pas juos tragedija doh.gif niekada is ten nesiunciu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2015 03 23, 13:16)
bet juk dabar per paštomatus žymiai paprasčiau siųst... labai mažai kur jų nėra (esu turėjus tik 1 besikoperuojančią, kuri gyveno ten, kur nėr paštomato). O paštomatams tie vokai tinka

Kiek tenka susidurti pardavinejant rubelius, tai daug kas nenori pastomatu doh.gif man ir jie labai patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 23, 14:21)
Nezinau ar apie ta pati Kalvariju pasta kqlbam, bet ten tikrai pas juos tragedija doh.gif  niekada is ten nesiunciu doh.gif
Papildyta:

Kiek tenka susidurti pardavinejant rubelius, tai daug kas nenori pastomatu doh.gif  man ir jie labai patogu 4u.gif

Kalvariju 25 biggrin.gif

pastomatu pasiimti, matai reikia paciai savo kojom pirdint iki jo. O vat pastu tiesiai i rankas iteikia biggrin.gif
Atsakyti