Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 23, 12:55)
Va ju lentele
http://www.yoox.com/...a...&dept=women

Tai siaip manau, kad tada ji atitinka daug maz, Nes tas S/IT42/38- tikrai didintas- tinka man, nesiojanciai M

Taigi ir lenteleje nurodyta, kad S tai 40IT smile.gif toki ir imu, jei nepazystama firma, kuria pazystu jau daug maz orentuojuosi is turimu /matuotu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 23, 13:19)
Šūdukas, kažkaip nesiseka man su rūbais, nieko doro nerandu... Kas gražu, to dydžio nėra, matyt einamas labai tas IT42. O jūs tiek grožių sugebat surasti  doh.gif Ir kelnių noriu, ir suknelės - šnd paskutinė diena 15proc koduko.
Papildyta:
Tiesa, aš europietiškoj parduotuvėje ieškau, ir kad kodukas galiotų - nelabai kas belikę...

yra yra biggrin.gif As nzn plesausi- grazuoles suknia radau, bet turbut neisibraskinsiu- cia tik Cocainna, ir Tau tiktu jauciu tongue.gif Tik koda reiktu -10 bent susisaudyt smile.gif
http://www.yoox.com/...p...WE&sizeId=3
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 23, 13:34)
Taigi ir lenteleje nurodyta, kad S tai 40IT smile.gif toki ir imu, jei nepazystama firma, kuria pazystu jau daug maz orentuojuosi is turimu /matuotu  wink.gif

O kodel ant megztuko tada pas mane IT42/S/38??? biggrin.gif
Cia lentele bendra. Tik skiriasi nuo firmos dar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 23 kovo 2015 - 13:46
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 23, 13:42)
yra yra  biggrin.gif  As nzn plesausi- grazuoles suknia radau, bet turbut neisibraskinsiu- cia tik Cocainna, ir Tau tiktu jauciu  tongue.gif Tik koda reiktu -10 bent susisaudyt smile.gif

Tai kad manau man IT42 reikia unsure.gif Oj, nors rašo Fit large bigsmile.gif
Atsakyti
yra yra  biggrin.gif  As nzn plesausi- grazuoles suknia radau, bet turbut neisibraskinsiu- cia tik Cocainna, ir Tau tiktu jauciu  tongue.gif Tik koda reiktu -10 bent susisaudyt smile.gif
Papildyta:

Imk ta suknele, gi raso - padidinta, m nesiojanciai manau pats tas bus 4u.gif
Atsakyti

Taip, zinoma, nuo firmos priklauso drinks_cheers.gif
As su XS/S italiskus perku 40 arba 42. Niekada 38, nes mazas buna.
Yoox daug ir prancuzu firmu, tai vel ju dydziai kitokie. Bet apskritai tai tikrai nuo firmos priklauso. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 23, 17:54)
Taip, zinoma, nuo firmos priklauso  drinks_cheers.gif
As su XS/S italiskus perku 40 arba 42. Niekada 38, nes mazas buna.
Yoox daug ir prancuzu firmu, tai vel ju dydziai kitokie. Bet apskritai tai tikrai nuo firmos priklauso.  mirksiukas.gif

o as kazkaip niekada nenagrinejau taip tu dydziu....uzsidedu paieskoje S,kokius ismeta tokius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 23, 13:54)
Tai kad manau man IT42 reikia  unsure.gif Oj, nors rašo Fit large  bigsmile.gif

Taip taip- didinta.. Ziauriai gera smile.gif

QUOTE(mimsy @ 2015 03 23, 14:54)
Imk ta suknele, gi raso - padidinta, m nesiojanciai manau pats tas bus 4u.gif

Sakai..? Bet taip nedrasu- as US nesioju 8.. Cia gali bedos but, kad ir didinta unsure.gif

QUOTE(bimbamm @ 2015 03 23, 16:26)
o as kazkaip niekada nenagrinejau taip tu dydziu....uzsidedu paieskoje S,kokius ismeta tokius  biggrin.gif

Taip rami galva lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Tik jei ka surandi- paskui dilemos
Atsakyti
o kaip SCOOP avalyne? dydi atiitnka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 23, 10:30)
Merginos, padėkit prašau susigaudyti dydžiuose - jei įprastai nešioju 38, koks bus Italian size? Dėkui iš anksto  4u.gif

Man karta pardaveja pasake, kad reik ketvertuka pripliusuot. Tarkim europietiskas (S)36, reiskias italiskas 40 bus. Kiek esu pirkus gyvai ir internetu, visad tikdavo. Bet aisku ir nuo firmos gali priklausyt.
Atsakyti
Siandien europietiskame 100000+ prekiu 30% ir plius free shippas thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 24, 11:46)
Siandien europietiskame 100000+ prekiu 30% ir plius free shippas thumbup.gif  tongue.gif

doh.gif nebeisiu net ziuret cool.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 03 24, 11:52)
doh.gif nebeisiu  net ziuret  cool.gif

Tik vienintele dienele lotuliukas.gif Pagaliau sulaukiau ir as nuolaida rolleyes.gif
Atsakyti