Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 22, 18:58)
o man tenka taisyti - visos kelnės atlenktos apačioj doh.gif žeme vilktųsi visos. Ar jūs ir tokių nenešiojat?

Nenesioju ax.gif Paprastai lenkt nereikia, Regular ilgis man pats tas smile.gif O jei pasitaiko per ilgos, parduodu ir rami galva smile.gif
Atsakyti
Merginos, padėkit prašau susigaudyti dydžiuose - jei įprastai nešioju 38, koks bus Italian size? Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 23, 10:30)
Merginos, padėkit prašau susigaudyti dydžiuose - jei įprastai nešioju 38, koks bus Italian size? Dėkui iš anksto  4u.gif

Tai toks pat ir italiskas smile.gif Nesiodama 37-37.5 imu dazniausiai 37.Bet ziurekit,nesimaisykit su usa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 23, 10:30)
Merginos, padėkit prašau susigaudyti dydžiuose - jei įprastai nešioju 38, koks bus Italian size? Dėkui iš anksto  4u.gif

Drabuziu 38/S atitinka IT 42 dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 23, 10:54)
Drabuziu 38/S atitinka  IT  42 dydi  mirksiukas.gif

Aleliuja biggrin.gif Ačiū biggrin.gif
Pvz šios kelnės http://www.yoox.com/...p...0PW&sizeId=
Man reikėtų 28/M/IT42 jei teisingai suprantu.
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 23, 10:44)
Tai toks pat ir italiskas smile.gif Nesiodama 37-37.5 imu dazniausiai 37.Bet ziurekit,nesimaisykit su usa smile.gif

Neparašiau, kad apie rūbelius kalbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 23, 10:58)
Neparašiau, kad apie rūbelius kalbu  doh.gif

lotuliukas.gif Kadangi as shoeholike,tai man jie visur vaidenasi doh.gif As su S europinio visada 40IT imu,didesnio-niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 23, 12:03)
lotuliukas.gif Kadangi as shoeholike,tai man jie visur vaidenasi doh.gif As su S europinio visada 40IT imu,didesnio-niekada smile.gif

Aš dėviu S dydį, buvau susigundžiusi Prada kelnėmis 42IT - teko siaurinti vienu dydžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2015 03 23, 12:25)
Aš dėviu S dydį, buvau susigundžiusi Prada kelnėmis 42IT - teko siaurinti vienu dydžiu smile.gif

QUOTE(Cocainna @ 2015 03 23, 11:03)

Tada reiskia atitiko jums yoox pateikta bendra dydziu lentele.. Gal cia nuo firmos dar priklauso g.gif Nes as gavus megztuka- parasyta IT42/s/ 38 doh.gif o pirkdama buvau isitikinus, kad bus M tas IT 42 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 23, 13:31)
Tada reiskia atitiko jums yoox pateikta bendra dydziu lentele.. Gal cia nuo firmos dar priklauso g.gif  Nes as gavus megztuka- parasyta IT42/s/ 38 doh.gif  o pirkdama buvau isitikinus, kad bus M tas IT 42 ax.gif

tai koki man tada dydį žiūrėt, jei s-42, as i 44 taikiaus, pas mane 10USA
Atsakyti
Va ju lentele
http://www.yoox.com/...a...&dept=women

Tai siaip manau, kad tada ji atitinka daug maz, Nes tas S/IT42/38- tikrai didintas- tinka man, nesiojanciai M
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 23, 13:55)
Va ju lentele
http://www.yoox.com/...a...&dept=women

Tai siaip manau, kad tada ji atitinka daug maz, Nes tas S/IT42/38- tikrai didintas- tinka man, nesiojanciai M

reikia imt is pradziu eu, kad isimatuociau ax.gif
Atsakyti
Šūdukas, kažkaip nesiseka man su rūbais, nieko doro nerandu... Kas gražu, to dydžio nėra, matyt einamas labai tas IT42. O jūs tiek grožių sugebat surasti doh.gif Ir kelnių noriu, ir suknelės - šnd paskutinė diena 15proc koduko.
Papildyta:
Tiesa, aš europietiškoj parduotuvėje ieškau, ir kad kodukas galiotų - nelabai kas belikę...
Atsakyti