Gal tokius kas turite? http://www.yoox.com/...p...XV&sizeId=9 kažin dėvinčiai 38,5 verta rizikuoti ar nelabai, bijau, kad gali būti tikras 38, o jei didinti šiek tiek, niekaip negaliu apsispręsti
QUOTE(enura @ 2015 03 22, 12:38)
8 emiau, jau zinok prie ju eile tu antra
o klausykit, gal kas pastebejot, yoox buna kazkoks papildymas pvz karta per diena, per savaite? ar is vis tokio dalyko nera? grazina kas nors ka nors ir imeta bet kada, t.y. bet kada gali atsirasti koks vienas daiktas
o klausykit, gal kas pastebejot, yoox buna kazkoks papildymas pvz karta per diena, per savaite? ar is vis tokio dalyko nera? grazina kas nors ka nors ir imeta bet kada, t.y. bet kada gali atsirasti koks vienas daiktas
Ot
Manau- kai grazina- tai ir papildo.. Tai man kartais net nedrasu imt po papildymo- o jei pranesioti- ar brokuoti?! isdavystes vaidenasi - puses geriu nenuperku per paranoja
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 22, 12:41)
Ot
Manau- kai grazina- tai ir papildo.. Tai man kartais net nedrasu imt po papildymo- o jei pranesioti- ar brokuoti?! isdavystes vaidenasi - puses geriu nenuperku per paranoja
tai kai atsiranda tai cia vienareiksmiskai grazinti pagal mane na bet nebutinai brokuoti ar panesioti gal dydis netiko, per siauri, per platus ir t.t. As tai del to nepergyvenu, nes uz tokia kaina vis tiek geriu geris. Uz realia ju neipirkciau/nepirkciau uztenka Dolitos kainas pasiziureti O cia kaip VVaiva sako ranku darbo, italu isciupineti ,oda minkstute, modeliai isskirtiniai ir t.t. ir t.p.
QUOTE(enura @ 2015 03 22, 12:56)
tai kai atsiranda tai cia vienareiksmiskai grazinti pagal mane na bet nebutinai brokuoti ar panesioti gal dydis netiko, per siauri, per platus ir t.t. As tai del to nepergyvenu, nes uz tokia kaina vis tiek geriu geris. Uz realia ju neipirkciau/nepirkciau uztenka Dolitos kainas pasiziureti O cia kaip VVaiva sako ranku darbo, italu isciupineti ,oda minkstute, modeliai isskirtiniai ir t.t. ir t.p.
tai taip- ir as guodziuos, kad dydis netiko- grazinti Gausim- suzinosim
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 22, 12:41)
Ot
Na nebutinai paranoja, esu gavusi kasmyrine suknute su odinem kisenem tai prie kakliuko buvo praire, gerai kad siuveja graziai sutaise tai nesimate nieko. Manau loterija cia . As irgi daug grazintu prisigaudzius esu.
Is USA pirkau,tai tikrai kelis kartus gavau purvinus su krem.pudra istepliotus ir net su skylem rubelius kai eu perku,nesuku galvos,netinka-grazinsiu,o is usa abydna,ypac jei nepigus daiktas
Kelis batus kur cia buvo imete rase,kad likes vienas dydis,as kita diena atidarau-yra net trys dydziai,tai per diena visu gi negrazino? Nors mano norimu MSGM batu nei papilde dydziu nei kas grazino,pabuvo kelias dienas,ispirko ir vsio,nagus grauziu
Papildyta:
OMG Kaina galetu 4k maziau buti
http://www.yoox.com/...p...WS&sizeId=1
Kelis batus kur cia buvo imete rase,kad likes vienas dydis,as kita diena atidarau-yra net trys dydziai,tai per diena visu gi negrazino? Nors mano norimu MSGM batu nei papilde dydziu nei kas grazino,pabuvo kelias dienas,ispirko ir vsio,nagus grauziu
Papildyta:
OMG Kaina galetu 4k maziau buti
http://www.yoox.com/...p...WS&sizeId=1
Va va- del to ir bijau pirkti kai staiga atsiranda ir Last one available Pasirodo reali paranoja Nes as ilgai seku- tada laaabai laukiu- labai labai nusiviliu (per daug moteriska )-kai sumoki daug- o daika isniekinta gauni.. tada visai rankos nusvyra- ir nieko nesinori..
As net taisytu rubu nelabai myliu.. Nei vieno tokio neturiu Jei netinka toks - koks sukurtas- tada reiskia ne man skirtas.. Kai standatrtisko sudejimo esi- bepigu kalbet , a ne?
As net taisytu rubu nelabai myliu.. Nei vieno tokio neturiu Jei netinka toks - koks sukurtas- tada reiskia ne man skirtas.. Kai standatrtisko sudejimo esi- bepigu kalbet , a ne?
As irgi niekada netaisau,jei neilendu vienas dalykas,o kai per didelis-reiskia ne man
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 22, 14:18)
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 22, 14:28)
As irgi niekada netaisau,jei neilendu vienas dalykas,o kai per didelis-reiskia ne man
Geras, kaip idomiai Pas mane daug taisytu.. kad ir dabar, laukiu is yoox patrizia pepe romperio, 6us dydzio, cia kaip suprantu M, o as gryna xs nesioju Bet tokio seniai ieskojau, sudetis tobula, tai nunesiu pas siuveja savo auksaranke, manau be problemu ji man persius apsisunkinu aisku, bet ka daryt, kai uzsireikia
Nekenciu taisytu rubu Ir niekad netaisau. Jei kada netycia nusizengiu siai savo taisyklei, lieka rubas pataisytas, bet nenesiojamas. Mano supratimu, rubu/batu yra tiek prigaminta/sukurta, kad visada galima nusipirkti sau tinkama Tad jei netinka kas, parduodu lengva ranka, bile yr kas perka
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 22, 14:28)
Tai buna, kad kaip ir tinka- bet va - reikia kazkur siule iimt- ar tiesiok iliemenuot.. Bet man taisytas- jau ne tas rubas.. Jau gaunasi pvz EMILIO PUCCI& auksaranke Net jei ilgi patrumpina- mau jau vsio Cia matyt asmeniniai nukrypimai, bet neturiu nei vieno siuto ar taisyto daikto
Visai nieko vasariskos kelnytes..
http://www.yoox.com/...p...6NQ&sizeId=
QUOTE(boruzhe @ 2015 03 22, 15:32)
Nekenciu taisytu rubu Ir niekad netaisau. Jei kada netycia nusizengiu siai savo taisyklei, lieka rubas pataisytas, bet nenesiojamas. Mano supratimu, rubu/batu yra tiek prigaminta/sukurta, kad visada galima nusipirkti sau tinkama Tad jei netinka kas, parduodu lengva ranka, bile yr kas perka