Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

VVaiva, Heimstone wub.gif Labai labai wub.gif
Atsakyti
VVaiva o gal Manoush jau gavai?Kaip realiai?
Kadangi man imponuoja Jusu stilius,tai batai,ir du zali paltai wub.gif wub.gif Parkos as labai ieskau panasios,va noriu kaip manoush arba sita zalia,ir niekaip negaliu atkasti yooxe nieko panasaus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 24, 09:29)
VVaiva, Heimstone  wub.gif  Labai labai  wub.gif

QUOTE(Cocainna @ 2015 04 24, 09:34)
VVaiva o gal Manoush jau gavai?Kaip realiai?
Kadangi man imponuoja Jusu stilius,tai batai,ir du zali paltai wub.gif  wub.gif Parkos as labai ieskau panasios,va noriu kaip manoush arba sita zalia,ir niekaip negaliu atkasti yooxe nieko panasaus sad.gif

Aciu! 4u.gif
Manoush negavau dar. Berods, artimiausioj siuntoj bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Vvaiva, ta parka ir ilgaauliai nerealūs!!! Įmeskit nuorodas, jei dar turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 23, 19:19)
Gavau VIC batus, su  25 cm siaura peda 8 dydis puikiai tiko, dar laisvas ciut priekis.  Kokybe nepriekaistinga..  wub.gif  Labai patenkinta ax.gif Realiai  daug puikesni.. wub.gif

labai gražūs batai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 04 24, 10:41)
Vvaiva, ta parka ir ilgaauliai nerealūs!!! Įmeskit nuorodas, jei dar turit smile.gif

Aciu! Stai nuorodeles mirksiukas.gif Nors batuku tik mano dydis buvo, seniai sekiau, parka, man rodos, irgi vienintele
http://www.yoox.com/...p...M&sizeId=13
http://www.yoox.com/...p...OK&sizeId=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 24 balandžio 2015 - 14:43
Ateinu pasiguost... Kazkaip vis galvoju, kad JAV gerai grazinimu klausimu, bet su Yoox is LT pirkt geriau gaunasi, nes nemokamas grazinimas. Man $6.95 nuima uz grazinimo etiketes panaudojima (vistiek pigiau nei paciai siust). Bet po paskutinio karto, tai praejo noras pirkt sad.gif Zodziu, grazinau uzsakyma ir matau, kad vieni batukai nepriimti (tiksliau nieko neraso prie ju, o prie kitu 'accepted'). Gavau refund tik uz tuos priimtus, tai parasiau Yoox ir gavau atsakyma, kad viskas ok, atskirai daro. Na ir greitai gavau ir antra refund, bet uztai uz grazinima nueme nuo abieju refund'u doh.gif blink.gif Parasiau jiems laiska, tai atsakymas buvo "grazinimas priimtas ir refund padarem", na taip visai ne tai, ko klausiau, nes rasiau, kad du kartus man ta fee nueme. Tada darkart parasiau, labai detaliai su visom sumom, elementariausiais zodziais isaiskinau kas kur kaip ir kiek, tai atsakymas, kad perduos kitam departamentui, o po keliu dienu gavau kita atsakyma, kad grazino viena is tu mokesciu. Bet saskaitoj jie taip ir neatsirado, tai per paypal atidariau dispute'a (vel ten su sumom viska isaiskinau). Dabar is Yoox gaunu emaila, kad uzdaryk dispute'a ir parasyk kas negerai, nes jei neuzdarysi, tai refund negalesim padaryt. doh.gif Nu bet jei uzdarysiu, daugiau negalesiu atidaryt, o akivaizdziai pas juos kazkokios spragos, nes 3 kartus to paties klausiu, o kaskart kiti atsakymai ar nesupratimas ko noriu (neisivaizduoju kaip dar paprasciau isaiskint, nes as jiems rasau su visais skaiciukais 'uzsakymas-pirmas refund-antras refund=$13.90, t.y. 2 po $6.95 fee, turetu but tik vienas fee').
Atsakyti
Kaip aprimus tema... Nesakykit, kad niekas neperkat biggrin.gif
As gavau pagaliau zudikus savo.. wub.gif
Na neapsakomai patenkinta, labai patogus ir nuostabiai grazus wub.gif Galvojau bus 2 isejimams- bet manau dralinsiu ir dazniau biggrin.gif
http://www.yoox.com/...p...GA&sizeId=9
user posted image
realios.. siaip rekomenduoju 4u.gif
user posted imageuser posted image
3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 02 gegužės 2015 - 21:40
Labai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 05 02, 22:36)
Kaip aprimus tema... Nesakykit, kad niekas neperkat  biggrin.gif
As gavau pagaliau zudikus savo.. wub.gif
Na neapsakomai patenkinta, labai patogus ir nuostabiai grazus  wub.gif  Galvojau bus 2 isejimams- bet manau dralinsiu ir dazniau  biggrin.gif

kai graži siaura pėda, tai ir batai labai gražiai žiūrisi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
_erinija_, tikrai labai gerai atrodo wub.gif
As irgi savo zudikus, tik suvarstomus, gavus. Bet rasiau jau, zalius vietoj juodu doh.gif Norejau parduot, bet apsigalvojau, nes grazus grazus... Ir tokia kaina veliau vargu ar bus Premiatu...
Butu mano dydis, pasiimciau ir as tokius, kaip tavo, bet 40 nesioju, o yra tik 41... Siauri jie siaip, bet gal vis tiek dideli butu.
Zomsinius Premiata ilgaaulius 40.5 dydzio gavau, tai visai liuks. Ir aulas man ju patinka, nera labai platus, ir siaip grazuoliai thumbup.gif
Atsakyti
yoox daznai nuolaidos kodus duoda? 4u.gif
Atsakyti