Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

I keduku tema - tokius gavau 3OHÉMIEN. Ziauriai faini, su paslepta platforma, ranku darbo italiski wub.gif
user posted image

Ir dar tokiu Love Moschino laukiu
user posted image

Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 17, 20:10)
Aha, sulauksiu ir ziuresiu  drinks_cheers.gif
O.K., jei ka  mirksiukas.gif
Apie 40 dolcu buvo  4u.gif

Liuks! Lauksiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 17, 22:23)

love moshino mačiau juos dar seniau krito jie man dar seniau gražūs, padas patinka jų ir versta odytė.
Pirmi vidutiniški, tos knopkės ax.gif nėra jie tau platūs vvaiva, tavo gi siaura pėda, čia jie man tokie platūs atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 17, 21:23)
I keduku tema - tokius gavau 3OHÉMIEN. Ziauriai faini, su paslepta platforma, ranku darbo italiski  wub.gif

Abu nuostabus wub.gif Noreciau ir as tokiu smile.gif Gal antru net labiau biggrin.gif Bet pirmi irgi labai wub.gif
o kokia kaina LM buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 19 balandžio 2015 - 17:05
QUOTE(inga_ @ 2015 04 19, 16:43)
nėra jie tau platūs vvaiva, tavo gi siaura pėda, čia jie  man tokie platūs atrodo  ax.gif

Man labiau pirmi patiko, nes megstu ranku darbo italiskus batus rolleyes.gif Platoki siaip, bet patogumui itakos neturi, labai patogus wub.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 19, 16:53)
Abu nuostabus  wub.gif  Noreciau ir as tokiu smile.gif Gal antru net labiau  biggrin.gif Bet pirmi irgi labai wub.gif
o kokia kaina LM buvo?

Labai pigiai buvo, 40$ su virsum, tiksliai nepamenu 4u.gif
Atsakyti
Labas panos, seniai bebuvau pas Jus biggrin.gif
Man manija ant MK batu prasidejo,negaliu susivaldyt.. Jau tiek visokio s pririnkau,net nezinau kur desiu tiek smile.gif

Man klausymas gal kuri turi Galliano batus? Kaip dydziai?Su kiek cm koki dydi nesiojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 04 17, 22:08)
o vat ką daryt kai dydis pusinis  doh.gif  imt į mažesnę pusę, ar didesnę  doh.gif  aš dėl šių dvejonių niekaip jų ir nepasigavau  rolleyes.gif

Bijau patarinėt unsure.gif Aš visada renkuosi, kad į didesnę, man asmeniškai geriau laisviau, nei kad neįkišti visai. Kažkas rašė, kad kaip ir didinti, tai gal Jums į mažesnę pusę tiktų g.gif
Atsakyti
Gavau siuos HTC grazuolius, tik maniskiai juodi, dydis atitinka, lengvi, patogus, oda labai minksta, zodziu labai man jie wub.gif
user posted image
Atsakyti

i 
Dar kartą primenu, kad skelbimams skirta Skelbimų lenta!
Atsakyti
Šią savaitę gavau Yoox'o lobius biggrin.gif :
BP Studio vilnonį paltuką wub.gif
user posted image

Jenny Packham šilkinę suknelę (kokybė nepriekaištinga)
user posted image

Suncoo paltukas. Rašo, kad onesize, bet ne didesniam nei M dydžiui doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,atsiprašau ,jei klausimas kartojasi :)Ar siunčiantis iš šio puslapio ,tiesiai į Lietuvą,be tarpininkių, Lietuvoje prisiskaičiuoja dar papildomi mokesčiai? Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2015 04 23, 12:14)
Šią savaitę gavau Yoox'o lobius  biggrin.gif :
BP Studio vilnonį paltuką wub.gif

Jenny Packham šilkinę suknelę (kokybė nepriekaištinga)

NEREALUS !!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti