Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(enura @ 2015 04 16, 12:51)
VVaiva, o tu dar negavai savuju? kaip tau aulas?

Nea dar, artimiausioj siuntoj bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 04 16, 14:02)
Tai vat man ir įdomu kaip čia su tuo aulu kituose modeliuose ax.gif Nes mano blauzda 34 cm per plačiausią vietą, tai man jie dar ir ant džinsų laisvi, nors per pėdą ok doh.gif O prie suknelės, tai jau tikrai tik prie kokios hipiškos iš FP drinks_cheers.gif

tai kad ne del aulo cia ne prie visu sukneliu tiktu, o apskritai del batuku stiliaus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 04 16, 14:24)
tai kad ne del aulo cia ne prie visu sukneliu tiktu, o apskritai del batuku stiliaus  ax.gif  4u.gif

Man tai tokiu ir laisvesnis aulas gerai atrodytu. Gi ne klasikiniai batai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 16, 14:26)
Man tai tokiu ir laisvesnis aulas gerai atrodytu. Gi ne klasikiniai batai.  mirksiukas.gif

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 04 16, 13:52)
aha mano verstos odos jie  4u.gif nu va man irgi aulas nepasirode platus. Pasirodyk savuosius  mirksiukas.gif  4u.gif

ok, prie progos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 16, 15:26)
Man tai tokiu ir laisvesnis aulas gerai atrodytu. Gi ne klasikiniai batai.  mirksiukas.gif

Man tai nėra baisiau, kai žygiuoja sau visa tokia graži moterytė su suknia ir batais, o už aulo dar gali delną įkišti... doh.gif Na, bet čia turbūt kaip kam kas patinka mirksiukas.gif Nes kai mano kojos visada buvo prie kūdesnių (175 ūgis ir apie 55 svoris), tai aš platiems batams turbūt kompleksą turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 04 16, 15:05)
Man tai nėra baisiau, kai žygiuoja sau visa tokia graži moterytė su suknia ir batais, o už aulo dar gali delną įkišti... doh.gif Na, bet čia turbūt kaip kam kas patinka mirksiukas.gif Nes kai mano kojos visada buvo prie kūdesnių (175 ūgis ir apie 55 svoris), tai aš platiems batams turbūt kompleksą turiu lotuliukas.gif

tai kad dabar kaip tik madoj buvo platesnis aulas, butent kad galetum delna ir daugiau uzkist biggrin.gif
cia Jums asmenine antipatija tokiems batams turbut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 04 16, 15:05)

kad jau keli metai tokie aulai madoj wub.gif man kaip tik net negražu, kai prigludę batai, nebent klasikiniai. O tokie visokie gražu platesni ar pasmukę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 04 16, 15:18)
kad jau keli metai tokie aulai madoj  wub.gif  man kaip tik net negražu, kai prigludę batai, nebent klasikiniai. O tokie visokie gražu platesni ar pasmukę  wub.gif

drinks_cheers.gif

Man tai isvis nera sansu nusipirkt ilgaaulius prigludusiu aulu, tai as visai nekreipiu demesio irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 16 balandžio 2015 - 15:22
QUOTE(Carlin @ 2015 04 16, 16:18)
kad jau keli metai tokie aulai madoj  wub.gif  man kaip tik net negražu, kai prigludę batai, nebent klasikiniai. O tokie visokie gražu platesni ar pasmukę  wub.gif

Vat nebūtinai kas madinga, tas ir tinka/patinka mirksiukas.gif Na, bet čia jau matyt mano kompleksas dėl tų aulų drinks_cheers.gif Geriau jau aš nemadinga būsiu, bet sau graži lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 16, 16:21)
drinks_cheers.gif

Man tai isvis nera sansu nusipirkt ilgaaulius prigludusiu aulu, tai as visai nekreipiu demesio  irnesakyk.gif

Faina, kad Jūs sugebat nekreipti dėmesio, o aš per save "neperlipu"... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 16 balandžio 2015 - 15:27
QUOTE(Loriuka @ 2015 04 16, 15:26)
Vat nebūtinai kas madinga, tas ir tinka/patinka  mirksiukas.gif Na, bet čia jau matyt mano kompleksas dėl tų aulų drinks_cheers.gif  Geriau jau aš nemadinga būsiu, bet sau graži lotuliukas.gif
Papildyta:

Faina, kad Jūs sugebat nekreipti dėmesio, o aš per save "neperlipu"... blush2.gif

ne veltui sakoma, kad skonis draugų neturi biggrin.gif

mano blauzda panašiai ~33,5-34 cm, tai irgi dauguma aulų į platesnę pusę, bet man gražu wub.gif
o jei nešiot aulinius batus prie džinsų man apskritai norisi platesnio aulo. Šiuo konkrečiu atveju man netgi nesižiūri kažkaip g.gif batai labai gražūs wub.gif bet ar džinsų spalva, ar per siauras aulas, ar dar kas, bet bendras vaizdas man nesižiūri blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 04 16, 15:31)
Šiuo konkrečiu atveju man netgi nesižiūri kažkaip  g.gif  batai labai gražūs  wub.gif  bet ar džinsų spalva, ar per siauras aulas, ar dar kas, bet bendras vaizdas man nesižiūri  blush2.gif

Cia buvo "naminis" variantas, tik batu vaizdui parodyti, maike belekokia ir t.t. blush2.gif Ne Outfitas biggrin.gif
Bet greiciausiai tai aulas per siauras prie dzinsu, nes man tikrai noretusi platesnio. Prie sukneles geriau, bet irgi buciau laimingesne jeigu eitu bent pirsta laisvai uzkisti uz aulo biggrin.gif Dar tikiuosi kad prasinesios arba noreciau ir pratempt siek tiek, reiks uzklaust batsiuvio ar galetu g.gif
Atsakyti