Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(TrioSSS @ 2015 04 15, 15:43)
Per kiek laiko nuo prekes gavimo Yoox grazina pinigelius ir ar kaip nors informuoja apie tai?

Informuoja I el pasta, bet grazina tai negreit, nuo gavimo pas juos tai apie dvi savaites, gaunasi ciut ne menuo nuo issiuntimo verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 13, 10:37)
Baltas pavydas biggrin.gif
O koki dydi imate?As kelis irgi esu isidejusi i boxa,bet bijau prasauti...

Raudona S emiau, o tuos kiaurus tai IT44, bet sakyciau, S dydi atitinka. Bet gal kad modelis toks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2015 04 15, 16:43)
Per kiek laiko nuo prekes gavimo Yoox grazina pinigelius ir ar kaip nors informuoja apie tai?

Nezinau kaip is LT siunciant, bet cia man 3 uzsakymam skirtingai buvo: pirmam gavau pranesima, kad gavo jie prekes ir laukt refund'o, bet tikrai gal apie savaite tvarkesi viskas. O dabar dviem atejo pranesimas, kad gavo ir iskart refund'as, tik online ziurint uzsakyma prie vienos prekes nerodo 'accepted' ir tos sumos truksta, bet customer service paaiskino, kad priimta ir ji, tik pinigeliai atskirai gris. Nors sitie du siuntinukai pries kelias dienas juos pasieke, jei ka.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2015 04 15, 16:43)

Aš du kartus esu grąžinusi, abu kartus po +/-14 dienų gavau pranešimą apie pinigų gražinimą ir po poros dienų pinigai būdavo sąskaitoje. Man nepasirodė labai ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2015 04 16, 08:25)
Aš du kartus esu grąžinusi, abu kartus po +/-14 dienų gavau pranešimą apie pinigų gražinimą ir po poros dienų pinigai būdavo sąskaitoje. Man nepasirodė labai ilgai  g.gif

Nzn man gal papuolė, dar paypalu kai mokėjau tai greiciau, o kur kreditke tai tragedija g.gif , norejau jau i Europos vartotoju teises kreiptis, nes vis atmazai ir atmazai, o grazinimu tai nemazai darau, nes su draugyte vis paperkame lotuliukas.gif
Atsakyti
Zadejau Premiatas kaip atrodo realiai parodyti, tai rodau biggrin.gif

user posted image
user posted image

cia sie

user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 04 16, 12:31)
Zadejau Premiatas kaip atrodo realiai parodyti, tai rodau  biggrin.gif

user posted image
user posted image

cia sie

user posted image

Gražūs wub.gif , bet ir šitų matau aulas platus g.gif Gerai, kad bent jau Jūsų modeliukas labiau prie džinsų toks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 16 balandžio 2015 - 12:39
QUOTE(Fiona @ 2015 04 16, 08:25)
Aš du kartus esu grąžinusi, abu kartus po +/-14 dienų gavau pranešimą apie pinigų gražinimą ir po poros dienų pinigai būdavo sąskaitoje. Man nepasirodė labai ilgai  g.gif

Man Ups rodo, kad prekes is manes gavo 04 13, bet Yoox daugiau jokios info nedave..vienai prekei dariau keitima, kitai grazinima..
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 04 16, 12:37)
Gražūs wub.gif , bet ir šitų matau aulas platus g.gif  Gerai, kad bent jau Jūsų modeliukas labiau prie džinsų toks mirksiukas.gif

na nezinau tas platumas, labai abstraktus dydis matyt biggrin.gif , nes kas vienam platu kitam ne. Man tai kaip tik neplatus, su dzinsais tai tik tik uzsimoviau, noreciau laisviau. Nors blauzda mano vidutine sakyciau g.gif
Matavausi ir prie FP sukneles, tai pagal mane irgi labai gerai atrode.
VVaiva, o tu dar negavai savuju? kaip tau aulas?
Atsakyti
Enura pas tave jie cia zomsiniai?
Pas mane tokie pat juodi, blizga kazkiek, oda tokia siek tiek pasiiglamzius, man jie wub.gif

Ir man prie dzinsu maniskiai nelabai,labiau prie sukneliu. Aulas man neatrodo platus ju.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2015 04 16, 13:48)
Enura pas tave jie cia zomsiniai?
Pas mane tokie pat juodi, blizga kazkiek, oda tokia siek tiek pasiiglamzius, man jie  wub.gif

Ir man prie dzinsu maniskiai nelabai,labiau prie sukneliu. Aulas man neatrodo platus ju.

aha mano verstos odos jie 4u.gif nu va man irgi aulas nepasirode platus. Pasirodyk savuosius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 04 16, 13:51)
na nezinau tas platumas, labai abstraktus dydis matyt  biggrin.gif , nes kas vienam platu kitam ne. Man tai kaip tik neplatus, su dzinsais tai tik tik uzsimoviau, noreciau laisviau. Nors blauzda mano vidutine sakyciau  g.gif
Matavausi ir prie FP sukneles, tai pagal mane irgi labai gerai atrode.
VVaiva, o tu dar negavai savuju? kaip tau aulas?

Tai vat man ir įdomu kaip čia su tuo aulu kituose modeliuose ax.gif Nes mano blauzda 34 cm per plačiausią vietą, tai man jie dar ir ant džinsų laisvi, nors per pėdą ok doh.gif O prie suknelės, tai jau tikrai tik prie kokios hipiškos iš FP drinks_cheers.gif
Atsakyti