Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(roka @ 2015 04 10, 18:55)
Kadangi juoduliai simetriški, nemanau, kad tai brokas g.gif Čia kažkokios techninės žymės, gal  per tą vietą buvo suspausta siūnant, klijuojant kulną ar pan.

gal ir taip...bet nemanau, kad turetu taip buti, kur uz pilna kaina parduoda, nemanau, kad tokias parduoda......gyvai jie dar ryskesni... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 10, 18:29)
Pabandykit su nano kempinėle ("Mr. Clean Magic Eraser" ir pan.) pavalyt, gal išims tuos juodulius g.gif Rankinių forume skaičiau, kad daug kas su jomis valo odines rankines. Nors man nepadėjo.

aciu, bandysiu 4u.gif

P.s siaip ziauriai fainos ir patogios.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbamm: 10 balandžio 2015 - 17:26
Pakomentuosiu siuos grazuolius wub.gif
Khrio
user posted image
Man jie pasirode didinti, siaip labai patogus ir smagus thumbup.gif
Jeigu atsirastu turinciu 39 dydi (9) ir noretu keisti i 10, butu super 4u.gif
Kitu atveju teks grazinti verysad.gif
Atsakyti
Merginos o kaip su FRYE firmos baciukais? Nesiodama 39dydi,koki geriausiai imti? 8.5 ar 9?
Domina sandaliukai su uzdaryta nosyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 11, 07:48)
Merginos o kaip su FRYE firmos baciukais? Nesiodama 39dydi,koki geriausiai imti? 8.5 ar 9?

As nesiodama 40 Frye uzdarus batukus perku 9.5. Atviras basutes 10 berods turiu g.gif
Gal su placia peda ir kitaip, bet as su siaura skestu. Kartais ir visu dydziu mazesniu noretusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 11 balandžio 2015 - 09:04
Noriu siųsti į europinį yoox, kad pakeistų megztuko dydį į mažesnį. Bet dabar tie megztukai kainuoja gerokai brangiau. Kažin reikės primokėti kainų skirtumą g.gif Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 04 11, 09:42)
Noriu siųsti į europinį yoox, kad pakeistų megztuko dydį į mažesnį. Bet dabar tie megztukai kainuoja gerokai brangiau. Kažin reikės primokėti kainų skirtumą  g.gif  Gal  kas susidūrėt?

Ne, nereikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 11, 07:48)

as turiu tokius, tai su 25,5 cm placia peda, dydis 8.5 idealiai tinka.
user posted image
Atsakyti
Gal kas nors gavot siuos 40 dydzio
http://www.yoox.com/...p...6LL&sizeId=

ir noretu keistis i tokius pat, tik su zaliu aulu? ax.gif
http://www.yoox.com/...p...3IT&sizeId=

Nes pirkau lead spalvos, o gavau military green doh.gif Turiu jau kitus Premiata su zaliu... doh.gif
Siaip tai grazuoliai wub.gif 40 dydis tip top, siauruciai, odyte pasakiska wub.gif

Ir sitie labai faini. Nieko ypatingo, bet grazus glamzytas aulas, oda ir kas svarbiausia - aulo plotis reguliuojasi odine virvute thumbup.gif
http://www.yoox.com/...p...CE&sizeId=7
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2015 04 10, 20:16)
Pakomentuosiu siuos grazuolius  wub.gif
Khrio
user posted image
Man jie pasirode didinti, siaip labai patogus ir smagus  thumbup.gif
Jeigu atsirastu turinciu 39 dydi (9) ir noretu keisti i 10, butu super  4u.gif
Kitu atveju teks grazinti  verysad.gif

Gal mazinti, jei reikia didesniu 4u.gif Mantai jie kaip tik buvo, nepamesciau puse dydzio didesniu, bet visu dydziu jau tikrai klapsetu ant kojos.

Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 11, 08:48)

AS visada US8 perku, tai kiek matavusis, visi Frye 8 tiko - tiek ilgaauliai, tiek aulinukai, tiek balerinos.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 11, 16:07)
Gal mazinti, jei reikia didesniu 4u.gif Mantai jie kaip tik buvo, nepamesciau puse dydzio didesniu, bet visu dydziu jau tikrai klapsetu ant kojos.

Papildyta:
AS visada US8 perku, tai kiek matavusis, visi Frye 8 tiko - tiek ilgaauliai, tiek aulinukai, tiek balerinos.

Reikia mazesniu, ne didesniu 4u.gif Man pasitaike didinti. As paprastai perku 40 d., o siu 40 man per didelis, todel noreciau keisti i mazesni dydi - 39 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2015 04 11, 17:11)
Reikia mazesniu, ne didesniu  4u.gif Man pasitaike didinti. As paprastai perku 40 d., o siu 40 man per didelis, todel noreciau keisti i mazesni dydi - 39  4u.gif

Atvirksciai perskaiciau blush2.gif

------------------------

Bet tai kaip kainos sukile - kai kas dreambox'e svigubai nei kai isidejau sad.gif Turiu 25% nuolaida, bet kad nera ka pikt tokiom kainom sad.gif

O idomu kaip ASH batuku dydziai?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 11, 17:30)
Bet tai kaip kainos sukile - kai kas dreambox'e svigubai nei kai isidejau sad.gif

Mano dreamboxe irgi panaši padėtis unsure.gif
Atsakyti