Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(driu @ 2015 04 08, 13:21)
kaip noretusi foto ant kojos  ax.gif grazus batukai, isskirtiniai  wub.gif

as siandien saskaita jau gavau uz balandzio 1 d. uzsakytus batus, tempai geri  biggrin.gif

gal ir pasirodysiu ax.gif biggrin.gif bet reikia nutaikyti kai dar sviesu, tai praktiskai tik savaitgali iseina, nes kitaip foto nieko nesimato 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek grozio prikirtot wub.gif
As ta proga free shippo ilindau,ogi ziuriu,kad kainos sukylusios normaliai,kai kur ir po +50-70$ blink.gif Tai apsiraminau momentaliai biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam nauju akciju..
Atsakyti
Tikrai pabrangino unsure.gif As dar del odinukes vienos masciau visa diena, gera kaina buvo. Kai nusiunciau, pabrangino dvigubai rolleyes.gif Na ir gerai, pailsesim nuo pirkimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 08, 17:15)
Tikrai pabrangino  unsure.gif As dar del odinukes vienos masciau visa diena, gera kaina buvo. Kai nusiunciau, pabrangino dvigubai  rolleyes.gif Na ir gerai, pailsesim nuo pirkimu  biggrin.gif

parodykit kokia nusiziurejot 4u.gif

buvau jau viena parsisiuntus, gaila mazoka buvo teko grazint doh.gif o tokia grazi verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri esat vyrui pirkusi FRYE batus ar tapkes? Ar atitinka dydy ar didinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 04 08, 18:12)
parodykit kokia nusiziurejot  4u.gif

buvau jau viena parsisiuntus, gaila mazoka buvo teko grazint  doh.gif  o tokia grazi  verysad.gif

Kad tik viena yra, negaliu pasidalinti blush2.gif nukainavimo palauksiu ax.gif

Paguodai Patrizia Pepe megztuka toki miela moherini pasiemiau uz 35 dolcus, nepabrangino cool.gif
user posted image
Atsakyti
Mano siandieninis pirkinys. smile.gif
SUNCOO paltukas su ponio kailiuko apykakle.
user posted image
Cia truputi grazesnis vaizdelis. biggrin.gif Tik mano turetu buti tamsiai pilkas.
http://www.suncoo-pa...ther-collar.jpg
Atsakyti
Mano grobis. CNC
Buvau atkasus nuotrauka realiai,bet dabar nerandu. Zymiai geriau atrode smile.gif
user posted image
Atsakyti
merginos gal kuri pirkote Marc by marc jacobs flatukus, kazi kaip su dydziais?
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2015 04 09, 13:13)
merginos gal kuri pirkote Marc by marc jacobs flatukus, kazi kaip su dydziais?

Tokie su bantuku man dydi atitinka, bet esu kitus nusiziurejus (gyvai nesimatavau), tai raso, kad reikia puse dydzio didesniu. Pabandyt paieskot atsiliepimu, nes gal skirtingi modeliai skirtingai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 08, 19:44)
Mano grobis. CNC
Buvau atkasus nuotrauka realiai,bet dabar nerandu. Zymiai geriau atrode smile.gif
user posted image

Kiek kulnas cm? Uzlenkimas ne per smarkus kazin bus?
Atsakyti