Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(TrioSSS @ 2015 04 08, 10:42)
Ok. Cia usa psl?
O premiatos is usa? Kiek eur gavosi?

Striukyte is Eur..

O Premiatos is Us.. pagavau tai pigiai 78$ tik.. verysad.gif Eurais 95 su ciut gavos.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 08 balandžio 2015 - 10:44
Laba mergaites. smile.gif
Tai niekas koduko nesuzvejojot? biggrin.gif Reiktu ir man sio bei to is europinio YOOXo.
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 08, 10:40)
TrioSSS, baisu ir rodyt- paskutine smile.gif
Papirksiu- butinai pasirodysim smile.gif

Gavau savo issvajotas Premiatas..  Ir netinka per kelti  cry.gif  cry.gif  verysad.gif

Eirinija, nesk temti per kelti, as su savo keltim i daug batu neykisu, pratempia ir liuks. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 08 balandžio 2015 - 11:06
o as gavau situos wub.gif
user posted image

Visos cia alpo kokios fainos tos Premiatos, tai pagaliau ir as paciupinejau biggrin.gif na fainos tikrai drinks_cheers.gif labai mieli batai, matosi kad ranku darbo, o jau kokybe tikrai thumbup.gif Tik spalva man daugiau i pilkuma nei i ruduma

Kadangi kito dydzio nebuvo, tai emiau 8 su 25,5cm. Kai nera pusiniu dazniausia 8 man ir tinka. Tai siu iki pilnos laimes noretusi puse dydzio didesniu, dabar tokie tik tik. Oda tokia kietoka atrodo, idomu prasinesiotu siek tiek g.gif Galvoju gal net netempti, o bandyt pranesiot paciai g.gif

Kas turit tokio tipo ar kiek pralaisvejao nesiojant? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
enura, o kaip aulas ju? g.gif
As 40.5 uzsisakius, tai turetu man but kaip tik thumbup.gif
O siaip Premiata prasinesioja. Turiu as ju nemazai, tai tikrai prasitempia mirksiukas.gif Nebent sitie labai kieti g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 08, 11:55)
enura, o kaip aulas ju?  g.gif
As 40.5 uzsisakius, tai turetu man but kaip tik  thumbup.gif
O siaip Premiata prasinesioja. Turiu as ju nemazai, tai tikrai prasitempia  mirksiukas.gif Nebent sitie labai kieti  g.gif

Aulas tai sakyciau prie siauresniu. Nors pagal tai ka raso ismatavimuose, tai turejo buti dar siauresnis (nors idomu kuriuos matmenis nurodo, per placiausia vieta turbut g.gif )
Man jie ant plikos kojos t.y. su suknele/sijonu kaip tik priglude gaunasi, su kelnems tai jau sunkiai ikisciau, reiktu pati virsu pratempinet. tai ziuresiu dar ka darysiu. Bet kad neparduosiu siu tai tikrai lotuliukas.gif Oda ne tai kad kieta, bet tokia stora ten kur pirstai, tai tik del to suabejojau ar gerai pasiduotu
Atsakyti
enura, labai gražūs bačiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 08, 12:25)
enura, labai gražūs bačiukai  wub.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2015 04 08, 06:51)
mano spalva koraline.. dydis Jums bus didelis.. emiau 33..reiktu gal 31 blush2.gif .. bet sutampysiu kiek laisvesnes bus.. nes siaip lb fainos.

Na man nepatinka, kad priekyje kišenės persimato tongue.gif Bet šiaip medžiagytė labai smagi, tikrai bus nešiojamos wub.gif Atsirado dydžių, išsiunčiau į parduotuvę pasikeist.
Čia mūsų kelnytės. http://www.yoox.com/...p...1CG&sizeId=
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 08, 01:29)
Dar vyras keleta pirko, emiau i didesne puse (nesioja US10.5, visu emiau 11, tai tik Core by Jack & Jones firmos tiko, visi kiti dideli, bet i 10 kazin ar tilptu.... Tai gaila truputi, kad pusiniu beveik nera vyrisku sad.gif

O koks eu dydis? 43?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 08, 12:35)
Na man nepatinka, kad priekyje kišenės persimato  tongue.gif Bet šiaip medžiagytė labai smagi, tikrai bus nešiojamos wub.gif Atsirado dydžių, išsiunčiau į parduotuvę pasikeist.
Čia mūsų kelnytės. http://www.yoox.com/...p...1CG&sizeId=

ir as mastau ka daryti.. g.gif

gal dar kitos spalvos pasiimti mazesnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 08 balandžio 2015 - 12:48
QUOTE(enura @ 2015 04 08, 11:52)
o as gavau situos  wub.gif

kaip noretusi foto ant kojos ax.gif grazus batukai, isskirtiniai wub.gif

as siandien saskaita jau gavau uz balandzio 1 d. uzsakytus batus, tempai geri biggrin.gif
Atsakyti