Gavau pora uzsakymu ir nieko nepasilieku
Kazkaip sunkiai pataikau as su yoox dydziais.... Mano peda plati ir keltis auksta, tai gal ir del to kai kurie problemu kelia....
Again & Again (emiau tamsesnius, nera ju dabar) - nerealiai patiko ir gyvai, dydis kaip tik (atitiko), bet patys batukai nepatogus, toks jausmas, kad peda tik per ta juostele per pirstus prilaikoma, tai truputi klapsi einant. Ir uzkulniui juosteles nepatogios, laisva toj vietoj, nors paciam priekyje juosteles i koja isitempia.
Suvokiu, kad realiai nepanesiosiu as ju (norejau kazko tokiu kulnu, kad patogu butu vaiksciot, o su tokiais polaisviais tik graziai sedet pavyktu)
KHRIO aulinukai - grazuoliai irgi
Dydis pukiai tiko, atitiko, tik vienam bate siule ties pedos virsumi astriai reziasi i koja, tai bandysiu sekt gal bus kiti pasikeitimui.
8 balerinos - norejau iseigai i restorana ar pan tinkamu, bet netiko
Groziu grazios, nors priekis trumpokas, tai placiai pedai nesiziuri tokios proporcijos. Ir puse dydzio didoki, klapsi einant....
Pretty Nana balerinos - masciau, kad geros kasdienai butu, bet man truksta puses dydzio. Tokios tik tik, bet nepatogiai apspaustos.
Basutes - grazios, kokybiskos, atitinka dydi, padukas paminkstintas, tai turetu patogios ilgam vaiksciojimui but. Bet koja man pakiso plati peda, nelabai ikisu net iki pat galo, siaurokas tas dirzelis per pirstus....
She's basutes - grazios, nors man keistas tas kontrastas spalvu. Plotis gerai tiko, bet ilgio noretusi ilgesniu, gal puse dydzio, nes dabar jau tip top peda iki krastu prieeina.
Prima Edizione - mazintos, tai dydziu didesnes kaip tik tiko. Man tik nelabai patiko vidurinis dirzelis realybej, tai dar mastau reik ar ne man ju.
Dar vyras keleta pirko, emiau i didesne puse (nesioja US10.5, visu emiau 11, tai tik Core by Jack & Jones firmos tiko, visi kiti dideli, bet i 10 kazin ar tilptu.... Tai gaila truputi, kad pusiniu beveik nera vyrisku