Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Dilukai @ 2015 04 07, 11:26)
Sveikos, ar paskutiniu metu grąžinote pirkinius yoox?
Ar tas ups telefono numeris iš pirmo puslapio galiojantis? Man vis atmeta skambinant g.gif

Šiandien kaip tik skambinau (8 800) 77877
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 04 07, 10:26)
Sveikos, ar paskutiniu metu grąžinote pirkinius yoox?
Ar tas ups telefono numeris iš pirmo puslapio galiojantis? Man vis atmeta skambinant g.gif

Sitas man pektadieni veike 8-5-2472222 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2015 04 07, 12:13)
Bent man Vilniuje atsisake keli mano geriausi ir megiamiausi batsiuviai pratempineti ilgaaulius su daliniu uztrauktuku - atseit negali ideti i vidu tos pratempiancios technikos, reiketu ardyti bata per visa siule, ko niekas neapsiima daryti verysad.gif

man be problemu pratempte ilgus batus iki keliu su daliniu uztrauktuku smile.gif
Atsakyti
Ka tik aplanke dpd, gavau kelnes ir melissa's tokio tipo. Puikiai tiko su 24,6 cm 36 bra arba 38 musu dydis. Turbut kazkiek mazintos. Kelnes irgi tiko(galejo dydziu ir mazesnes but), tik nebera foto ka parodyti!

http://mobile.yoox.c...ts=SearchResult

Dar klausimas ar, kai upsas paima grazinima man koki nr turetu duoti? Penkt dpd isveze ir ramu kol kas..
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2015 04 07, 10:28)
Šiandien kaip tik skambinau  (8 800) 77877

QUOTE(Lina K. @ 2015 04 07, 10:28)
Sitas man pektadieni veike 8-5-2472222  4u.gif

aišku bandysiu vėl, aš tuo antru bandau prisiskambinti 4u.gif
Atsakyti
Laba,
visad pirkau per usa tarpininkes is yoox. Bet dabar skaitineju, kad pacios perkates? Siandien, kiek matau, yra free shipas. Ar galeciau atsiskaityti mastercard, ar paypal? Per kiek dienu atkeliauja prekytes i LT? Laabai aciu, kas atsakys wink.gif
Atsakyti
gal kuri pakomentuos kaip su dydžiais CAFèNOIR arba PIERRE DARRE', ar tiktų US 9 dydis, šiaip visada perkant 8,5US dydį ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2015 04 07, 16:56)
gal kuri pakomentuos kaip su dydžiais CAFèNOIR arba PIERRE DARRE', ar tiktų US 9 dydis, šiaip visada perkant 8,5US dydį ?  4u.gif

CafeNOIR tikrai i didesne puse, koki puse dydzio, bent jau man aulinukai pasitaike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2015 04 07, 17:56)
gal kuri pakomentuos kaip su dydžiais CAFèNOIR arba PIERRE DARRE', ar tiktų US 9 dydis, šiaip visada perkant 8,5US dydį ?  4u.gif

Aš CAFèNOIR laukiu ketverto porų, tai kiek skaitinėjausi, dydžiai atitinka. Su 25,5 cm ėmiau 9 dydį. Bet ar tikrai tas pasitvirtins, pasakysiu tik gavusi ir pasimatavusi 4u.gif
Atsakyti
Man CAFèNOIR atitiko dydi.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 07, 19:26)
Man CAFèNOIR atitiko dydi.

esu parduotuvej matavusis kazkada, tai dydis atitiko.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2015 04 07, 16:28)
Laba,
visad pirkau per usa tarpininkes is yoox. Bet dabar skaitineju, kad pacios perkates? Siandien, kiek matau, yra free shipas. Ar galeciau atsiskaityti mastercard, ar paypal? Per kiek dienu atkeliauja prekytes i LT?  Laabai aciu, kas atsakys wink.gif

galite atsiskaityti arba paypal, arba kreditine. Atkeliauja kažkur per savaitę, grąžinimas nemokamas.
Atsakyti