Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

http://www.yoox.com/...p...G&sizeId=15

kaip tokios basutes g.gif ax.gif

http://www.yoox.com/...p...K&sizeId=15

arba sios g.gif

http://www.yoox.com/...p...3AK&sizeId=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 04 balandžio 2015 - 13:50
QUOTE(Loren @ 2015 04 04, 11:55)
Aš gavau tokius pačius tik žalius, pagal mane atitinka dydį jie, prisiskaičius atsiliepimų galvojau, kad tikrai bus maži, bet liuks tinka, nors koja mano ner siaura, gal dar nuo spalvos priklauso  g.gif

Vaikstineju po namus juos apsiavus, na, gal prasitampys, galvoju g.gif Siaip oda labai faina ir atrodo, lyg ne tokie anksti, kaip iskart apsiavus atrode g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 15:46)
Vaikstineju po namus juos apsiavus, na, gal prasitampys, galvoju  g.gif Siaip oda labai faina ir atrodo, lyg ne tokie anksti, kaip iskart apsiavus atrode  g.gif

Va va - tavo gi siaura pedute - turetu tikt rolleyes.gif Vakar mano drauge irgi 40 nesiojanti pasimatavo - tai jai irgi liuks dydis sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 04 04, 13:45)

Man tai liuks.. ax.gif pirmos labai idomios thumbup.gif wub.gif

QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 13:46)
Vaikstineju po namus juos apsiavus, na, gal prasitampys, galvoju  g.gif Siaip oda labai faina ir atrodo, lyg ne tokie anksti, kaip iskart apsiavus atrode  g.gif

Pasiduos manau, dar susilaikyk nuo pardavimo.. ax.gif
Atsakyti
Gal yra koks kodas ar free ship'as europietiškam? 4u.gif Labai reiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 04 04, 16:44)
Gal yra koks kodas ar free ship'as europietiškam?  4u.gif  Labai reiktų  biggrin.gif

As turiu -15 ir free shipa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 16:52)

Parašiau jums blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 16:52)

erinija, o jus is kokio miesto, ar priimtumet ligoniu i palata? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 04 04, 17:47)
Parašiau jums  blush2.gif  4u.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 04 04, 17:52)
erinija, o jus is kokio miesto, ar priimtumet ligoniu i palata? blush2.gif

Merginos, galim kooperuotis drinks_cheers.gif tik yra 2 bedos biggrin.gif
1. As nemoku pati pirkt- tai yoox atsiunte koda, matyt tam, kad ismokciau - ir pagaliau pirma kart apsipirkciau! biggrin.gif o kad jie zinotu! lotuliukas.gif
2. As is ukm- tai reiktu man kazkaip persiust, pvz pastomata... O jei netiks..? unsure.gif

Ot bedos, a?
Atsakyti
Graziu Velyku visoms! Vaziuoju pas uosvius pasipuosusi vakar gautom kelnem wub.gif

user posted image

http://www.yoox.com/...p...VG&sizeId=6 . O jau fainos, o ilgis koks geras, o elastingos, galesiu papildoma suktinuka suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Erinija, SaiMita ACIU , niu lauksim dabar, labai smalsu erinijos grozis, lauksim atsiliepimu. smile.gif

Kietu kiausiniu visoms mergaitems. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 05 balandžio 2015 - 08:31
QUOTE(Lin1 @ 2015 04 03, 23:36)
kiek cm aulas siu premiatu ?  4u.gif

36.5 cm 4u.gif
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 10:52)
O man sitie labai patogus  bigsmile.gif As prie aukstu kulnu pripratus, tai su siaip beveik kaip basa  lotuliukas.gif Ziauriai patogus, faini, kaip dziaugiuos, kad parduot nesugalvojau, nes pradzioj atrode, kad mazoki  doh.gif Bet nesioju ir dziaugiuosi  wub.gif

Gal tada dar persigalvoti biggrin.gif Eisiu veliau dar pasimatuosiu ramiai, nes gavusi vis delto greitai permeciau viska, kol vyras nelindo ziureti biggrin.gif
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 10:54)
VVaiva, neerzink- stuleju neatsako unsure.gif - stresa pradesiu gaudyt  biggrin.gif
O gal nuoroda turi ju- kiek ten cm kulnas jie raso?

Stuleju mire, bet siandien jau prisikele biggrin.gif
QUOTE(loriuxas @ 2015 04 04, 13:24)
Medituoju ir as prie siu premiatu, jie lakiniai?tas blizgumas mane ir gasdina ir zavi smile.gif uztrauktukas koks yra sone?gal kur internete matete realiu foto?as ju noriu, bet stabdau save kazko sad.gif
smile.gif

Lakiniai. O man tas blizgumas NUOSTABUS wub.gif Uztrauktuko nera, jie uzmaunami, bet aulas nera baisiai platus, bet aisku lieka nepriglunda, bet nzn nu man jie tokie nerealus, kad ir tie pora cm likusio aulo nebaisu biggrin.gif Snd jau juos pranesiojau, tai jauciausi grazuole lotuliukas.gif
Atsakyti