QUOTE(stuleju @ 2015 04 03, 21:44)
Kur labai laukiau kaip VVaivos Premiatu, tai dydi atitiko, man 8 dydis tiko, bet nezinau, man turbut tiesiu taikymu kojoms susipynus i kokia bala veidu klest su jais Pardavinesiu
O kiek kulnas, ir kiek viduje- jei su 25 tiktu- paimciau
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 03, 22:49)
Viskas pirkta iki didziuju nuolaidu.
MALIPARMI Pradine 219 usd, pirkti uz 26 usd.
PREZIOSO Pradine 184 usd, pirkti uz 47 usd.
TUSCANY LEATHER rankine
MIVIDA Pradine 196, pirkti uz 49 usd.
FARRUTX Pradine 226, pirkti uz 50 usd. (perlamutrinis violetinis padas, gaila ir nesiot ir profilaktika juoda det )
Visi nuostabios kokybes. Dydzius atitinka.
MALIPARMI Pradine 219 usd, pirkti uz 26 usd.
PREZIOSO Pradine 184 usd, pirkti uz 47 usd.
TUSCANY LEATHER rankine
MIVIDA Pradine 196, pirkti uz 49 usd.
FARRUTX Pradine 226, pirkti uz 50 usd. (perlamutrinis violetinis padas, gaila ir nesiot ir profilaktika juoda det )
Visi nuostabios kokybes. Dydzius atitinka.
LaimingaMergina, kokie groziai o kainos
QUOTE(stuleju @ 2015 04 03, 21:44)
Kur labai laukiau kaip VVaivos Premiatu, tai dydi atitiko, man 8 dydis tiko, bet nezinau, man turbut tiesiu taikymu kojoms susipynus i kokia bala veidu klest su jais Pardavinesiu
O man sitie labai patogus As prie aukstu kulnu pripratus, tai su siaip beveik kaip basa Ziauriai patogus, faini, kaip dziaugiuos, kad parduot nesugalvojau, nes pradzioj atrode, kad mazoki Bet nesioju ir dziaugiuosi
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 10:52)
O man sitie labai patogus As prie aukstu kulnu pripratus, tai su siaip beveik kaip basa Ziauriai patogus, faini, kaip dziaugiuos, kad parduot nesugalvojau, nes pradzioj atrode, kad mazoki Bet nesioju ir dziaugiuosi
VVaiva, neerzink- stuleju neatsako - stresa pradesiu gaudyt
O gal nuoroda turi ju- kiek ten cm kulnas jie raso?
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 10:54)
VVaiva, neerzink- stuleju neatsako - stresa pradesiu gaudyt
http://www.yoox.com/...p...D&sizeId=12
Raso, kad kulnas 12cm, bet realiai tarp 11 - 11.5cm ir priekyje platforma apie 2cm
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 11:00)
Labai labai grazus, O koki dydi taviskiai atitinka> 39?
Taip, 39-39.5 kojai liuks butu
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 11:22)
Artimiausiu metu sias gerybes gausiu. Na, dar visokiu kitokiu rubeliu, bet batai ir paltai labiausia rupi
O siuos jau gavaus? Irgi grazuoliai...
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 12:57)
Man tik sie mazi tikrai. Skelbima idejau, niekas nenori, kas man keista. Maniau, pati nesiosiu kazkaip, nu bet be sansu, tikrai per mazi O kokybe wow, kaip ir Premiatu... Gaila labai
Aš gavau tokius pačius tik žalius, pagal mane atitinka dydį jie, prisiskaičius atsiliepimų galvojau, kad tikrai bus maži, bet liuks tinka, nors koja mano ner siaura, gal dar nuo spalvos priklauso
Koks gražus šis ryškiai žalias Vaivos švarkiukas
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 11:40)
Siu dar ne
QUOTE(Loren @ 2015 04 04, 11:55)
Aš gavau tokius pačius tik žalius, pagal mane atitinka dydį jie, prisiskaičius atsiliepimų galvojau, kad tikrai bus maži, bet liuks tinka, nors koja mano ner siaura, gal dar nuo spalvos priklauso
Na va, kaip keista
QUOTE(stuleju @ 2015 04 03, 22:44)
Gavau kelias poras batuku is Yoox
Labai patiko Premiatu kokybe Sie nerealus Dydis 8 su peda 24.5. Tiesa apsiavus sakyciau siauroki priekyje, o mano peda vidutine tikrai, bet kiek pavaiksciojus pasidave. Na tikrai isimylejau O dar viduje oda, viena puse juoda, kita rusva
Dar ziauriai nerealus SILVANO SASSETTI. Emiau 7.5, nes 7 nebuvo, nes rase didinti. Bet kad tiek didinti nesitikejau Padukas man nepades, o grozis Mano nuomone didinti dydziu ar net pusantro. Labai gaila, teks irgi kazkam perleisti
Labai patiko Premiatu kokybe Sie nerealus Dydis 8 su peda 24.5. Tiesa apsiavus sakyciau siauroki priekyje, o mano peda vidutine tikrai, bet kiek pavaiksciojus pasidave. Na tikrai isimylejau O dar viduje oda, viena puse juoda, kita rusva
Dar ziauriai nerealus SILVANO SASSETTI. Emiau 7.5, nes 7 nebuvo, nes rase didinti. Bet kad tiek didinti nesitikejau Padukas man nepades, o grozis Mano nuomone didinti dydziu ar net pusantro. Labai gaila, teks irgi kazkam perleisti
Medituoju ir as prie siu premiatu, jie lakiniai?tas blizgumas mane ir gasdina ir zavi uztrauktukas koks yra sone?gal kur internete matete realiu foto?as ju noriu, bet stabdau save kazko