Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

Gavau kelias poras batuku is Yoox 4u.gif
Labai patiko Premiatu kokybe bigsmile.gif Sie nerealus wub.gif Dydis 8 su peda 24.5. Tiesa apsiavus sakyciau siauroki priekyje, o mano peda vidutine tikrai, bet kiek pavaiksciojus pasidave. Na tikrai isimylejau biggrin.gif O dar viduje oda, viena puse juoda, kita rusva wub.gif
user posted image

kiek cm aulas siu premiatu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 04 03, 21:44)
Kur labai laukiau kaip VVaivos Premiatu, tai dydi atitiko, man 8 dydis tiko, bet nezinau, man turbut tiesiu taikymu kojoms susipynus i kokia bala veidu klest su jais lotuliukas.gif Pardavinesiu ax.gif
user posted image

O kiek kulnas, ir kiek viduje- jei su 25 tiktu- paimciau ax.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 03, 22:49)
Viskas pirkta iki didziuju nuolaidu.

MALIPARMI Pradine 219 usd, pirkti uz 26 usd.
PREZIOSO Pradine 184 usd, pirkti uz 47 usd.

TUSCANY LEATHER rankine

MIVIDA Pradine 196, pirkti uz 49 usd.

FARRUTX Pradine 226, pirkti uz 50 usd. (perlamutrinis violetinis padas, gaila ir nesiot ir profilaktika juoda det biggrin.gif)

Visi nuostabios kokybes. Dydzius atitinka.  wub.gif  wub.gif

LaimingaMergina, kokie groziai wub.gif o kainos thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 04 03, 21:44)

Kur labai laukiau kaip VVaivos Premiatu, tai dydi atitiko, man 8 dydis tiko, bet nezinau, man turbut tiesiu taikymu kojoms susipynus i kokia bala veidu klest su jais lotuliukas.gif Pardavinesiu ax.gif
user posted image

O man sitie labai patogus bigsmile.gif As prie aukstu kulnu pripratus, tai su siaip beveik kaip basa lotuliukas.gif Ziauriai patogus, faini, kaip dziaugiuos, kad parduot nesugalvojau, nes pradzioj atrode, kad mazoki doh.gif Bet nesioju ir dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 10:52)
O man sitie labai patogus  bigsmile.gif As prie aukstu kulnu pripratus, tai su siaip beveik kaip basa  lotuliukas.gif Ziauriai patogus, faini, kaip dziaugiuos, kad parduot nesugalvojau, nes pradzioj atrode, kad mazoki  doh.gif Bet nesioju ir dziaugiuosi  wub.gif

VVaiva, neerzink- stuleju neatsako unsure.gif - stresa pradesiu gaudyt biggrin.gif
O gal nuoroda turi ju- kiek ten cm kulnas jie raso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 04 balandžio 2015 - 10:56
Man tik sie mazi tikrai. Skelbima idejau, niekas nenori, kas man keista. rolleyes.gif Maniau, pati nesiosiu kazkaip, nu bet be sansu, tikrai per mazi doh.gif O kokybe wow, kaip ir Premiatu... Gaila labai verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 10:57)
Man tik sie mazi tikrai. Skelbima idejau, niekas nenori, kas man keista.  rolleyes.gif Maniau, pati nesiosiu kazkaip, nu bet be sansu, tikrai per mazi  doh.gif O kokybe wow, kaip ir Premiatu... Gaila labai  verysad.gif

user posted image

Labai labai grazus, O koki dydi taviskiai atitinka> 39?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 10:54)
VVaiva, neerzink- stuleju neatsako unsure.gif - stresa pradesiu gaudyt   biggrin.gif
O gal nuoroda turi ju- kiek ten cm kulnas jie raso?

http://www.yoox.com/...p...D&sizeId=12
Raso, kad kulnas 12cm, bet realiai tarp 11 - 11.5cm ir priekyje platforma apie 2cm mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 11:00)
Labai labai grazus, O koki dydi taviskiai atitinka> 39?

Taip, 39-39.5 kojai liuks butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 04 balandžio 2015 - 11:03
Artimiausiu metu sias gerybes gausiu. Na, dar visokiu kitokiu rubeliu, bet batai ir paltai labiausia rupi ax.gif
Premiata
user posted image

Pierre Hardy
user posted image

Pedro Garcia
user posted image

Neil Barrett
user posted image

Heimstone
user posted image

Aspesi
user posted image

Alysi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 11:22)
Artimiausiu metu sias gerybes gausiu. Na, dar visokiu kitokiu rubeliu, bet batai ir paltai labiausia rupi  ax.gif

wub.gif

O siuos jau gavaus? Irgi grazuoliai... wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 04, 12:57)
Man tik sie mazi tikrai. Skelbima idejau, niekas nenori, kas man keista.  rolleyes.gif Maniau, pati nesiosiu kazkaip, nu bet be sansu, tikrai per mazi  doh.gif O kokybe wow, kaip ir Premiatu... Gaila labai  verysad.gif

user posted image

Aš gavau tokius pačius tik žalius, pagal mane atitinka dydį jie, prisiskaičius atsiliepimų galvojau, kad tikrai bus maži, bet liuks tinka, nors koja mano ner siaura, gal dar nuo spalvos priklauso g.gif

Koks gražus šis ryškiai žalias Vaivos švarkiukas wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 04, 11:40)
wub.gif

O siuos jau gavaus? Irgi grazuoliai...  wub.gif
user posted image

Siu dar ne 4u.gif

QUOTE(Loren @ 2015 04 04, 11:55)
Aš gavau tokius pačius tik žalius, pagal mane atitinka dydį jie, prisiskaičius atsiliepimų galvojau, kad tikrai bus maži, bet liuks tinka, nors koja mano ner siaura, gal dar nuo spalvos priklauso  g.gif

Koks gražus šis ryškiai žalias Vaivos švarkiukas  wub.gif  bigsmile.gif

Na va, kaip keista g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 04 03, 22:44)
Gavau kelias poras batuku is Yoox 4u.gif
Labai patiko Premiatu kokybe bigsmile.gif Sie nerealus wub.gif Dydis 8 su peda 24.5. Tiesa apsiavus sakyciau siauroki priekyje, o mano peda vidutine tikrai, bet kiek pavaiksciojus pasidave. Na tikrai isimylejau biggrin.gif O dar viduje oda, viena puse juoda, kita rusva wub.gif
user posted image
user posted image
Dar ziauriai nerealus SILVANO SASSETTI. Emiau 7.5, nes 7 nebuvo, nes rase didinti. Bet kad tiek didinti nesitikejau doh.gif Padukas man nepades, o grozis wub.gif Mano nuomone didinti dydziu ar net pusantro. Labai gaila, teks irgi kazkam perleisti ax.gif
user posted image

Medituoju ir as prie siu premiatu, jie lakiniai?tas blizgumas mane ir gasdina ir zavi smile.gif uztrauktukas koks yra sone?gal kur internete matete realiu foto?as ju noriu, bet stabdau save kazko sad.gif
smile.gif
Atsakyti