Gal kas norit, perleisčiau šias balerinas (mokėjau 42eur) 38dydis
http://www.yoox.com/...t=#sts=orders80
ir megztuką (24eur) s dydis, bet tiktų ir M
http://www.yoox.com/...p...BH&sizeId=4
Jei nieks nenorės, antradienį siunčiu atgal
Gal kuri patarsite ar busiu pataikiusi su dydziu
Ar italiskas 40 (USA 4) atitiktu musu EU 36 dydi
Nusiunciau uzsakyti M.Grifoni Denim kelnes, iprastai deviu EU 36 dydi, dzinsu - 27 d., na o siu siunciau 40 IT
Nusiunciau uzsakyti M.Grifoni Denim kelnes, iprastai deviu EU 36 dydi, dzinsu - 27 d., na o siu siunciau 40 IT
QUOTE(Dideja @ 2015 04 03, 17:01)
Gal kuri patarsite ar busiu pataikiusi su dydziu
Dideja, turetu atitikti, bet gi tas Yoox tikra loterija
Kelnes vienas tokio dydzio pirkau, tai per mazos. O dzinsai 27 d. buna tinka, o buna ne Zodziu, tikekimes, kad tiks
sakykit ar siuos batus pirkote pigiau ? http://www.yoox.com/...p...6HS&sizeId= ar cia ju labai gera kaina
QUOTE(Lin1 @ 2015 04 03, 17:59)
sakykit ar siuos batus pirkote pigiau ? http://www.yoox.com/...p...6HS&sizeId= ar cia ju labai gera kaina
bijau pameluoti, bet man rodos pigiau nebuvo ju
QUOTE(enura @ 2015 04 03, 18:21)
bijau pameluoti, bet man rodos pigiau nebuvo ju
kas pirkote, pakomentuokite gavusios aula, ar jis toks siauras is tiesu 31,7 cm ar visgi neteisingai nurodyta info ,
QUOTE(Aireda @ 2015 04 03, 17:45)
Dideja, turetu atitikti, bet gi tas Yoox tikra loterija
Kelnes vienas tokio dydzio pirkau, tai per mazos. O dzinsai 27 d. buna tinka, o buna ne Zodziu, tikekimes, kad tiks
Aisku, Aireda, dekui
Noreciau, kad si karta man pasisektu toje loterijoje
Gavau kelias poras batuku is Yoox
Labai patiko Premiatu kokybe Sie nerealus Dydis 8 su peda 24.5. Tiesa apsiavus sakyciau siauroki priekyje, o mano peda vidutine tikrai, bet kiek pavaiksciojus pasidave. Na tikrai isimylejau O dar viduje oda, viena puse juoda, kita rusva
Kur labai laukiau kaip VVaivos Premiatu, tai dydi atitiko, man 8 dydis tiko, bet nezinau, man turbut tiesiu taikymu kojoms susipynus i kokia bala veidu klest su jais Pardavinesiu
Dar ziauriai nerealus SILVANO SASSETTI. Emiau 7.5, nes 7 nebuvo, nes rase didinti. Bet kad tiek didinti nesitikejau Padukas man nepades, o grozis Mano nuomone didinti dydziu ar net pusantro. Labai gaila, teks irgi kazkam perleisti
Labai patiko Premiatu kokybe Sie nerealus Dydis 8 su peda 24.5. Tiesa apsiavus sakyciau siauroki priekyje, o mano peda vidutine tikrai, bet kiek pavaiksciojus pasidave. Na tikrai isimylejau O dar viduje oda, viena puse juoda, kita rusva
Kur labai laukiau kaip VVaivos Premiatu, tai dydi atitiko, man 8 dydis tiko, bet nezinau, man turbut tiesiu taikymu kojoms susipynus i kokia bala veidu klest su jais Pardavinesiu
Dar ziauriai nerealus SILVANO SASSETTI. Emiau 7.5, nes 7 nebuvo, nes rase didinti. Bet kad tiek didinti nesitikejau Padukas man nepades, o grozis Mano nuomone didinti dydziu ar net pusantro. Labai gaila, teks irgi kazkam perleisti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 03, 22:31)
Gavau ir as pagaliau siandien savo grozius Kokybes ir kainu santykis nuostabus !
Merginos, paklausiu ir cia. Gal zinote Vilniuje gera meistra, dirbanti su oda? (Gavau rankine, bet praires dugno sujungimas su rankines sienele)
Merginos, paklausiu ir cia. Gal zinote Vilniuje gera meistra, dirbanti su oda? (Gavau rankine, bet praires dugno sujungimas su rankines sienele)
O ka gavai??!
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 03, 22:47)
O ka gavai??!
Viskas pirkta iki didziuju nuolaidu.
MALIPARMI Pradine 219 usd, pirkti uz 26 usd.
PREZIOSO Pradine 184 usd, pirkti uz 47 usd.
TUSCANY LEATHER rankine
MIVIDA Pradine 196, pirkti uz 49 usd.
FARRUTX Pradine 226, pirkti uz 50 usd. (perlamutrinis violetinis padas, gaila ir nesiot ir profilaktika juoda det )
Visi nuostabios kokybes. Dydzius atitinka.