Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

Gal kas norit, perleisčiau šias balerinas (mokėjau 42eur) 38dydis
http://www.yoox.com/...t=#sts=orders80
ir megztuką (24eur) s dydis, bet tiktų ir M
http://www.yoox.com/...p...BH&sizeId=4
Jei nieks nenorės, antradienį siunčiu atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 03 balandžio 2015 - 14:25
Gal kuri patarsite ar busiu pataikiusi su dydziu ax.gif

Ar italiskas 40 (USA 4) atitiktu musu EU 36 dydi g.gif

Nusiunciau uzsakyti M.Grifoni Denim kelnes, iprastai deviu EU 36 dydi, dzinsu - 27 d., na o siu siunciau 40 IT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 04 03, 17:01)
Gal kuri patarsite ar busiu pataikiusi su dydziu  ax.gif

Ar italiskas 40 (USA 4) atitiktu musu EU 36 dydi  g.gif

Nusiunciau uzsakyti M.Grifoni Denim kelnes, iprastai deviu EU 36 dydi, dzinsu - 27 d., na o siu siunciau 40 IT ax.gif

Dideja, turetu atitikti, bet gi tas Yoox tikra loterija mirksiukas.gif

Kelnes vienas tokio dydzio pirkau, tai per mazos. O dzinsai 27 d. buna tinka, o buna ne ax.gif Zodziu, tikekimes, kad tiks smile.gif
Atsakyti
sakykit ar siuos batus pirkote pigiau ? http://www.yoox.com/...p...6HS&sizeId= ar cia ju labai gera kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 04 03, 17:59)
sakykit ar siuos batus pirkote pigiau  ? http://www.yoox.com/...p...6HS&sizeId=  ar cia ju labai gera kaina  4u.gif

bijau pameluoti, bet man rodos pigiau nebuvo ju ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 04 03, 18:21)
bijau pameluoti, bet man rodos pigiau nebuvo ju  ax.gif  4u.gif

kas pirkote, pakomentuokite gavusios aula, ar jis toks siauras is tiesu 31,7 cm ar visgi neteisingai nurodyta info , 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 04 03, 17:45)
Dideja, turetu atitikti, bet gi tas Yoox tikra loterija  mirksiukas.gif

Kelnes vienas tokio dydzio pirkau, tai per mazos. O dzinsai 27 d. buna tinka, o buna ne ax.gif Zodziu, tikekimes, kad tiks smile.gif

Aisku, Aireda, dekui smile.gif

Noreciau, kad si karta man pasisektu toje loterijoje biggrin.gif
Atsakyti
Gavau kelias poras batuku is Yoox 4u.gif
Labai patiko Premiatu kokybe bigsmile.gif Sie nerealus wub.gif Dydis 8 su peda 24.5. Tiesa apsiavus sakyciau siauroki priekyje, o mano peda vidutine tikrai, bet kiek pavaiksciojus pasidave. Na tikrai isimylejau biggrin.gif O dar viduje oda, viena puse juoda, kita rusva wub.gif
user posted image
Kur labai laukiau kaip VVaivos Premiatu, tai dydi atitiko, man 8 dydis tiko, bet nezinau, man turbut tiesiu taikymu kojoms susipynus i kokia bala veidu klest su jais lotuliukas.gif Pardavinesiu ax.gif
user posted image
Dar ziauriai nerealus SILVANO SASSETTI. Emiau 7.5, nes 7 nebuvo, nes rase didinti. Bet kad tiek didinti nesitikejau doh.gif Padukas man nepades, o grozis wub.gif Mano nuomone didinti dydziu ar net pusantro. Labai gaila, teks irgi kazkam perleisti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gavau ir as pagaliau siandien savo grozius wub.gif wub.gif Kokybes ir kainu santykis nuostabus ! biggrin.gif

Merginos, paklausiu ir cia. Gal zinote Vilniuje gera meistra, dirbanti su oda? (Gavau rankine, bet praires dugno sujungimas su rankines sienele)
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 03, 22:31)
Gavau ir as pagaliau siandien savo grozius  wub.gif  wub.gif Kokybes ir kainu santykis nuostabus !  biggrin.gif

Merginos, paklausiu ir cia. Gal zinote Vilniuje gera meistra, dirbanti su oda? (Gavau rankine, bet praires dugno sujungimas su rankines sienele)

O ka gavai??! ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 04 03, 22:47)
O ka gavai??! ax.gif  bigsmile.gif

Viskas pirkta iki didziuju nuolaidu.

MALIPARMI Pradine 219 usd, pirkti uz 26 usd.
user posted image user posted image
PREZIOSO Pradine 184 usd, pirkti uz 47 usd.
TUSCANY LEATHER rankine
user posted image
MIVIDA Pradine 196, pirkti uz 49 usd.
FARRUTX Pradine 226, pirkti uz 50 usd. (perlamutrinis violetinis padas, gaila ir nesiot ir profilaktika juoda det biggrin.gif)

Visi nuostabios kokybes. Dydzius atitinka. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 03 balandžio 2015 - 23:03
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 03, 22:49)
pagalvojau..kad tuoj sukelsiu foto biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti