Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

Ir as noriu patarimo ax.gif Kaip Galliano dzinsu dydziai? Jei iprastai nesioju 28, tai toki ir imti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Galliano lobis thumbup.gif

Jei ne linas,buciau emus net nedvejodama,mano akimis tikrai isskirtine bigsmile.gif
http://www.yoox.com/...p...PE&sizeId=3
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 04 01, 10:01)
Ir as noriu patarimo  ax.gif Kaip Galliano dzinsu dydziai? Jei iprastai nesioju 28, tai toki ir imti?
Aciu  4u.gif

Man jie i didziaja puse pasirode. As 25 iprastai nesioju, Galliano 24 turiu kelias poras. Nors gal ir nuo modelio priklauso. g.gif
Dabar pamegau laisvesnius dzinsus, tai ko gero, imciau 25 biggrin.gif Mazai padejau biggrin.gif
Atsakyti
Galliano su 92cm imu 25dydi. Didesniu nenoreciau smile.gif

Merginos padekit su VIC batu dydziais,please 4u.gif
Su 24cm platesne 7 ar 8 imti?????? doh.gif

Mano baciukai nauji uz poros val jau bus pas mane thumbup.gif Ka tik kurjeris skambino rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 01 balandžio 2015 - 10:56
QUOTE(VVaiva @ 2015 04 01, 10:33)
Man jie i didziaja puse pasirode. As 25 iprastai nesioju, Galliano 24 turiu kelias poras. Nors gal ir nuo modelio priklauso. g.gif
Dabar pamegau laisvesnius dzinsus, tai ko gero, imciau 25  biggrin.gif Mazai padejau  biggrin.gif

biggrin.gif Aciu vis tiek 4u.gif Bandysiu imt savo iprasta dydi. Svarbu nepamazinti, nes as laisvesnius megstu, o va buti suspausta kaip sasyska, tai nelabai biggrin.gif

QUOTE(Cocainna @ 2015 04 01, 10:53)
Galliano su 92cm imu 25dydi. Didesniu nenoreciau smile.gif

Merginos padekit su VIC batu dydziais,please 4u.gif
Su 24cm platesne 7 ar 8 imti?????? doh.gif

Mano baciukai nauji uz poros val jau bus pas mane thumbup.gif Ka tik kurjeris skambino rolleyes.gif

Dekui smile.gif

O jus is europinio cia pirkot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 balandžio 2015 - 11:25
QUOTE(Milagra @ 2015 04 01, 11:20)
biggrin.gif Aciu vis tiek  4u.gif Bandysiu imt savo iprasta dydi.
Dekui smile.gif

O jus is europinio cia pirkot?  blush2.gif

O koks skirtumas is kur imti?Dydziai gi vienodi surasyti smile.gif pvz jei raso 25 tai gi ten pat ir pazymi,kad USA 2dydis. Arba 40IT- kabutese parasyta internetion size smile.gif Man rodos pirkau is USA,nebeprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 01, 11:25)
O koks skirtumas is kur imti?Dydziai gi vienodi surasyti smile.gif pvz jei raso 25 tai gi ten pat ir pazymi,kad USA 2dydis. Arba 40IT- kabutese parasyta internetion size smile.gif Man rodos pirkau is USA,nebeprisimenu.

As klausiu ne del dydzio, o del to, kad as tik is USA esu pirkus, ir vis pamastau gal is Eur pabandyt, nereiktu tiek ilgai laukti ir grazinti gal galima, jei netiks. Buciau prasius patirtimi pasidalinti, jei is Eu prikot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 04 01, 11:26)
As klausiu ne del dydzio, o del to, kad as tik is USA esu pirkus, ir vis pamastau gal is Eur pabandyt, nereiktu tiek ilgai laukti ir grazinti gal galima, jei netiks. Buciau prasius patirtimi pasidalinti, jei is Eu prikot biggrin.gif

Aaaa,as ne taip supratau klausyma 4u.gif Perku is EU daznai,bet ir is USA perku. Siandien kaip tik gausiu siuntinuka is EU psl pirkdama,jei kainos skirtumas didelis,apsimoka is usa pirkti,o is eu man patinka labiau,nes nerizikuoji. Visada gali grazinti nepatikusi/netikusi ir grazins $. O is USA paskui pardavynek puse metu smile.gif doh.gif

03.25 uzsakiau baciukus,sake apie 14-15h siandien jau atvez mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri susiduret su Prima Edizione batuku dydziais? Raso mazinti, bet idomu visu dydziu ar puse g.gif

Neiskenciau vakar ir susidejau krepsi, dar vyrui keleta poru paemiau. Rinkau as jam batus, rodziau, o jau pats sprende nori ar ne, tai vis komentavo, kad kainos nerealios ir kazin kodel taip biggrin.gif Tik ziuresim kaip seksis su dydziais, nes vyro pusinis dydis, tai emiau i didesne puse, blogiausiu atveju gal su paduku tiks ax.gif Jauciu siandien darbe sunki diena bus, nes praleisiu ja dedantis antra krepsi sau - vakar vakare patingejau, tai i dreambox susidejau, bet visko po viena telike...

Sau emiau:
She's basutes
Prima Edizione
Willy's

Vyrui:
Webb
Zero 571
Core by Jack & Jones
Jack & Jones

P.S. yoox kalte, kad dabar nebegaliu paprastose parduotuvese pirkt batuku - vakar prasiejau per kelias, tai nieko gero neradau arba nuo $50 tik prasideda kokioj isparduotuvej, o jei kokie italiski (tiesa sakant, mazai tokiu brandu), tai $80 gerausiu atveju pradine kaina doh.gif Zodziu, paskaiciavau, kad uz tiek trejas poras nusipirksiu ramia sazine. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 01 balandžio 2015 - 13:33
Merginos gal kuri turitešiuos batus? Ar čia tikrai batų aulo plotis 24 cm?
Atsakyti
As tai gavau savo baciukus ir netiko dydis cry.gif
Jie ant tiek nerealus,kad nei vieni tiek nebuvo laukiami... EU nera dydzio pakeist i mazesni,o USA ju kaina pilna 146$ ir yra dydis,nu bliamba ka daryt???
O as pagavau su -25% uz 86eu.. doh.gif Pirkti is USA,bet tai neprotinga turbut g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 01, 14:57)
As tai gavau savo baciukus ir netiko dydis cry.gif
Jie ant tiek nerealus,kad nei vieni tiek nebuvo laukiami... EU nera dydzio pakeist i mazesni,o USA ju kaina pilna 146$ ir yra dydis,nu bliamba ka daryt???
O as pagavau su -25% uz 86eu..  doh.gif Pirkti is USA,bet tai neprotinga turbut g.gif  biggrin.gif

Kokie batukai? Ir dydis?..
Mane kaip visad siunta pasieks paveluotai..
Atsakyti