Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Cocainna @ 2015 03 30, 11:19)
O kaip su dydziais?

Merginos,man dar paslapti atskleiskit,kodel man bendroje paieskoje nerodo tu baciuku,kur galima pasirinkti is apacios? kur "more by this designer"..
Is ten tiek geriu gerom kainom,o kai vedi search neranda tu baciuku..

man atitiko. eur 40 nešioju, turiu aulinius us10.

Aha, užslapstęs yoox visus gėrius verysad.gif
Atsakyti
Dar europinis susimakalaves nerodo sale prekiu,o USA yra,idomu ar EU yra,noriu vienu,karve kainuoja,tai prasauti nesinori,pirkciau is EU,bet nerodo doh.gif Man jau lomkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 30, 08:45)
Sveikos!
Na, pasirodysiu ir as, ko prigaudziau  biggrin.gif
Tasiukas nedidukas Philosophy di Alberta Ferretti

tasiukas koks geras! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 30, 11:33)
Dar europinis susimakalaves nerodo sale prekiu,o USA yra,idomu ar EU yra,noriu vienu,karve kainuoja,tai prasauti nesinori,pirkciau is EU,bet nerodo doh.gif Man jau lomkes lotuliukas.gif

tai nuorodoje tiesiog raides pakeiskit us į lt ir rodys tuos batus, jei yra jie europiniam psl, jei išpirkti - bus sold out. nebūtina gi eit per sale skyrių, ar konkrečias firmas, kad palyginti us ir lt kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 03 30, 10:15)
Aš turiu vic batus, tai kokybė tikrai labai gera thumbup.gif

thumbup.gif Tada ramiai laukiu.. Kadangi su premiatom rizika, paemiau tuos VIC ax.gif

QUOTE(Cocainna @ 2015 03 30, 10:19)
O kaip su dydziais?

Merginos,man dar paslapti atskleiskit,kodel man bendroje paieskoje nerodo tu baciuku,kur galima pasirinkti is apacios? kur "more by this designer"..
Is ten tiek geriu gerom kainom,o kai vedi search neranda tu baciuku..

Man taip pat- slapukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 03 30, 10:48)
tai nuorodoje tiesiog raides pakeiskit us į lt ir rodys tuos batus, jei yra jie europiniam psl, jei išpirkti - bus sold out. nebūtina gi eit per sale skyrių, ar konkrečias firmas, kad palyginti us ir lt kainas smile.gif

Aciu,kokius 4 kartus dave pasinauduoti ta proga,o dabar vis meta usa pagrindini doh.gif biggrin.gif
Bet dabar zinosiu 4u.gif

Kaip ten su C'N'C sukneliu dydziais?Gal kuri turit?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 30, 10:19)
O kaip su dydziais?

turiu vienas VIC basutes, tai žiauriai mažintos doh.gif įprastai perku 36,5, o šių 37 mažokas gerokai rolleyes.gif
aišku, čia basutės, ne aulinukai...
Atsakyti
http://www.yoox.com/...p...C&sizeId=15

Man patinka ju batai, neuzmusami, tik jei keltis aukstoka, reikia imti didesni dydi. Mano auksta, tai ikisti koja sunkoka, o paciai pedai laisva,
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 03 30, 10:46)
tasiukas koks geras!  wub.gif  thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif Ta kita spalvyte gal irgi visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti

Gal yra pirkusiu siuos batukus, domintu atsiliepimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man nupirko šį megztuką. Šilko, kašmyro wub.gif . Pradinė kaina 400 dol, paskui kurį laiką buvo 76 dol, o vakar iki 40 nupigino bigsmile.gif
http://www.yoox.com/...#sts=dreambox80
Atsakyti
Merginos, kaip tokie aulinukai? Reiktu juodu paprastu kasdienai, grubesniu tokiu, grazus ar nelabai? g.gif

FRYE
user posted image
Atsakyti