Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(VVaiva @ 2015 03 28, 17:29)
Sie Premiata vistik mazinti  wub.gif 40 gavau, bet 39 atitinka  verysad.gif Nesiseka kazkaip pastaruoju metu su batais, tiksliau, Premiatom  doh.gif

verysad.gif jauciu ir man juodi bus mazi unsure.gif o kaip galvoji pratempt imanoma butu ar neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2015 03 28, 09:48)

Ar Moma nedidinti batai?
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2015 03 28, 18:51)
Ar Moma nedidinti batai?

Siek tiek didinti
Atsakyti
gal kas žinote, ar melissos mažintos g.gif pasirinkus 37 dydį, rodo, kad 35 Braziliškas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2015 03 28, 19:32)
gal kas žinote, ar melissos mažintos g.gif pasirinkus 37 dydį, rodo, kad 35 Braziliškas  g.gif

Su 24,6 cm emiau 36 braziliska ir 38 eur. Tikiuosi tiks
Atsakyti
Sie Premiata vistik mazinti  wub.gif

Kokie nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Sie Premiata vistik mazinti  wub.gif 40 gavau, bet 39 atitinka  verysad.gif

verysad.gif verysad.gif ai ai kaip gaila, jauciu ir man ne kas bus... doh.gif bet viltis dar rusena kol negavau.. Nors jauciu 90%, kad apverzta bus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 03 28, 18:20)
verysad.gif jauciu ir man juodi  bus mazi  unsure.gif o kaip galvoji pratempt imanoma butu ar neverta  g.gif

Jie tvirti tokie, ta dalis, kur peda. Gal ir virsu pratemptu, i ilgi tai nezinau, nesu tempus g.gif

QUOTE(edicike @ 2015 03 28, 18:51)
Ar Moma nedidinti batai?

Beveik visada didinti, as 39 arba 39.5 perku su 40 koja 4u.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 28, 23:42)
verysad.gif  verysad.gif  ai ai kaip gaila, jauciu ir man ne kas bus... doh.gif  bet viltis dar rusena kol negavau.. Nors jauciu 90%, kad apverzta bus sad.gif

Blauzda tai nesiaura ju, bent man. Tik pedute tai tikrai minimum puse dydzio mazinta doh.gif Koja ikisu normaliai, bet pirstai remiasi...
Atsakyti
Dar kelis pakomentuosiu. Fauzian labai labai grazus, bet 40 dydzio per dideli doh.gif
user posted image

Aisku, to ir tikejausi, bet vis tiek gaila. Parduot nenoriu, bandysiu paduka isidet. Jei jau visai kris nuo kojos, tada teks pardavinet. Bet siaip grazus labai wub.gif

Va, HTC tai tobuli viskuo wub.gif Ir dydis idealiai, siauri, lengvi, patogus thumbup.gif
user posted image

Pollini nuostabus, dydis tik tik, bet nespaudzia, o blauzda laisvoka. Bet stora kojine aunuos, tiksliau leg warmer'ius ir thumbup.gif Grazuoliai, prabangus tokie wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 29, 09:44)
Dar kelis pakomentuosiu. Fauzian labai labai grazus, bet 40 dydzio per dideli  doh.gif
user posted image

Nuostabūs!
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 03 25, 19:58)
Pas tą patį drinks_cheers.gif
Papildyta:

Reik derinti kokias nors Hitlerines kelnes, kaip aš vadinu  rolleyes.gif Tokios kur plačios iki kelio ir siauros apačioje rolleyes.gif

mergaites, gal galite koki adresa parašyti apie Ringaudus, dieduką ir t.t biggrin.gif aš vis nešdavau į Aliuziją aulus siaurinti, bet dabar paskaičiau, kad nedaro... dar kažkas buvo minėjęs Laisvės alėjoje, lyg prie fontano ar kino teatro buvusio/esamo ...
žodžiu reikia pasiaurinti aulus, reikia meistro ... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 29, 09:44)
Dar kelis pakomentuosiu. Fauzian labai labai grazus, bet 40 dydzio per dideli  doh.gif

Va, HTC tai tobuli viskuo  wub.gif Ir dydis idealiai, siauri, lengvi, patogus  thumbup.gif

Pollini nuostabus, dydis tik tik, bet nespaudzia, o blauzda laisvoka. Bet stora kojine aunuos, tiksliau leg warmer'ius ir  thumbup.gif Grazuoliai, prabangus tokie  wub.gif
user posted image

tai kaip supratau galima daryti isvada, kad Fauzianai visada i didesne puse ?

HTC man labai grazus, bet nepatinka tas odos gabalas, antras aulas uzleistas ant batu blush2.gif butu be jo butu tobuli wub.gif

vat Pollini tai tikrai n u o s t a b u s wub.gif
Atsakyti