Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(vilmabu @ 2015 03 26, 11:48)

Grazino kazkas, nes ir anksciau buvo vieninteliai sio dydzio, tai arba brokuoti, arba netiko tiesiog ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 03 26, 12:28)
Grazino kazkas, nes ir anksciau buvo vieninteliai sio dydzio, tai arba brokuoti, arba netiko tiesiog ax.gif

Nu bet grazuoliai..

O kodel man premiatu nefiltruoja yoox'as? Apacioj duoda White premiata keleta- o kai filtra dedu- visai nieko neranda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 26, 14:08)
Nu bet grazuoliai..

O kodel man premiatu nefiltruoja yoox'as? Apacioj duoda White premiata keleta- o kai filtra dedu- visai nieko neranda..  g.gif

Grazus, bet jei tokie platus kaip VVaiva sake ir dar niekas neapsiima ju taisyt, tai ir nublanksta tas grozis ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 03 26, 14:21)
Grazus, bet jei tokie platus kaip VVaiva sake ir dar niekas neapsiima ju taisyt, tai ir nublanksta tas grozis ju ax.gif

drinks_cheers.gif . Carlin tie ykelti tai labai grazus ir matosi kad aulas siauras, o situ jau is foto matosi kad platus. Jau reikia kad butu stambi blauzda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 03 26, 14:24)
drinks_cheers.gif . Carlin tie ykelti tai labai grazus ir matosi kad aulas siauras, o situ jau is foto matosi kad platus. Jau reikia kad butu stambi blauzda. g.gif

drinks_cheers.gif Carlin tobuli batukai wub.gif drinks_cheers.gif Pati i juos vis spksojau, gaila kad 37 neimete ax.gif
Atsakyti
Kadangi pati nenesioju tokiu sukneliu,tai busiu gera ir uzrodysiu damutem,gal kuriai prireiks wink.gif
Tahari laaaabai gera nuolaida ir tikrai gera sudetis thumbup.gif
http://www.yoox.com/...p...1FR&sizeId=
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 26, 12:11)
aš sunerimui, ups pristatė yooxui mano dėžes kovo 19d., šiandien 26, bet kiek tikrinu jų puslapį-tai išvis rašo, kad nerasta...čia normalu tiek ilgai?

Ar jau viskas ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 26 kovo 2015 - 23:19
Gavau sius batelius.. nuostabus.. dydi atitinka.. tinka siaurai kojytei..
GUIDO SGARIGLIA Dydis 37 (USA 7)
http://www.yoox.com/...p...SG&sizeId=7

Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 27, 00:18)
Ar jau viskas ok?

man čia pirmas kartas su grąžinimu, ka cia reiskia, grazinau batu gal uz 300euru, nes is 10 tik 2 poras pasilikau, tai cia jie taip dalim grazina? tikrai neramu, tai kaip suprast, 2 poros refunded??? SOS g.gif

Your return 1003489215LTBR has been accepted.

We have requested the refund for EUR 73,00 to the Credit Card used for the payment of your order 2602YF68015546.

Refund times depend on your Credit or Debit Card Company.

If you have returned other items from this order, they may still be processing. We'll email you once this is complete. Please allow up to three working days.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 27 kovo 2015 - 08:44
Sakykit, o kaip su kelniu dydziais IT.. noriu siu..
per dupce turiu 102 cm.. koks cia ju dydis yra.. USA skirtingai perku.. GAP 30 d., AE 8-10 dydi..
http://www.yoox.com/...p...T&sizeId=10
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 27, 08:39)
If you have returned other items from this order, they may still be processing. We'll email you once this is complete. Please allow up to three working days.

nesu grazinus, bet cia raso, kad is to pacio uzsakymo jeigu grazinot daugiau, tai dar gali vykti apdorojimo procesas ir pranes papildomai meilu kai baigs. 4u.gif manau laukit, raso kad gali uztrukti iki 3 darbo dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 03 27, 10:43)
nesu grazinus, bet cia raso, kad is to pacio uzsakymo jeigu grazinot daugiau, tai dar gali vykti apdorojimo procesas ir pranes papildomai meilu kai baigs.  4u.gif manau laukit, raso kad gali uztrukti iki 3 darbo dienu  4u.gif

na, taip, paskui -kai įsiskaičiau, tai taip-rašo, kad dar dorojamas, bet streso-tai kaip turi būt įvaro ax.gif
Atsakyti