Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(VVaiva @ 2015 03 25, 11:23)
Kaunietes, kur siaurinat ilgaauliu aulus?  g.gif Seniau Aliuzijoj esu siaurinus, graziai padare, bet jau tuo nebeuzsiima jie  unsure.gif I Tauro taisykla vienus nesiau. Lyg ir gerai padare, bet kazkokios pasimetusios darbuotojos man ten pasirode... Gerus batus nesiau, tai tiek i juos ziurejo, kad net nejauku pasidare  biggrin.gif Ir siaip siuveja nepasirode labai profesionali. Noretusi, kad geriau uz mane matytu, ka su tais batais padaryt, kad graziai atrodytu  unsure.gif  unsure.gif Baisoka kazkaip nesti....
Gal kas nors kokia gera vietele zinot?  ax.gif

Aš visada Ringauduose batus remontuojuosi. Garantijų neduodu, bet dar nei karto nieko bloga nepadarė ir kainos juokingai mažos thumbup.gif Nes Tauro taisykloje už tą patį nuplėšia kaip reikiant daugiau ir be to man vienas basutes sugadino, o kažkur kitur nebesinori "ieškoti ko nepametus" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 25 kovo 2015 - 14:39
Gal kuri esat turėjusi Tosca blu rankinę? Ar jos kokybiškos? Vertos savo kainos?
Nusižiūrėjau tokią:
http://www.yoox.com/...p...FN&sizeId=1
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2015 03 25, 10:35)
Gavau is usa siuos aulinukus juodos spalvos 39 dydzio:
http://www.yoox.com/...p...6XB&sizeId=
Kokybe nepriekaistinga, bet deja man per dideli sad.gif jei ka domina, rasykit ei az

O jie siauresnei ar platesnei pedai?
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 03 25, 14:35)
Aš visada Ringauduose batus remontuojuosi. Garantijų neduodu, bet dar nei karto nieko bloga nepadarė ir kainos juokingai mažos  thumbup.gif Nes Tauro taisykloje už tą patį nuplėšia kaip reikiant daugiau ir be to man vienas basutes sugadino, o kažkur kitur nebesinori "ieškoti ko nepametus" smile.gif

Aciu! Kaip tik sia taisykla siandien ir siuveja rekomendavo biggrin.gif
Deja, buvau 3 normaliose taisyklose, nesiaurina mano grazuoliu Premiata cray.gif
Nerealus batai, bet aulas platus man verysad.gif Liudna, nes parduot nenoriu, o nesiot kaip... cray.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 03 25, 14:35)
Aš visada Ringauduose batus remontuojuosi. Garantijų neduodu, bet dar nei karto nieko bloga nepadarė ir kainos juokingai mažos  thumbup.gif Nes Tauro taisykloje už tą patį nuplėšia kaip reikiant daugiau ir be to man vienas basutes sugadino, o kažkur kitur nebesinori "ieškoti ko nepametus" smile.gif

Cia pas ta dieduka Zalgirio gatvej netoli mokyklos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 25, 15:36)
Deja, buvau 3 normaliose taisyklose, nesiaurina mano grazuoliu Premiata  cray.gif
Nerealus batai, bet aulas platus man  verysad.gif Liudna, nes parduot nenoriu, o nesiot kaip...  cray.gif

bet su tais batais virš kelių tai visiška loterija doh.gif aš tai šiuos gavau, va jų aulas thumbup.gif bet aišku tau su tavo ūgiu tikrai nebūtų virš kelių unsure.gif
user posted image

aš tai su savo C'N'C Costume National gražuoliais nerimstu wub.gif tobuli batai, prie odinių kelnių kokių wub.gif vis išsitraukiu, po namus pavaikštau, nu dideli doh.gif bandžiau vidpadį dėt storą vilnonį, tada koją pakeliai kažkaip per aukštai g.gif ir vistiek smukčioja. Gal būna kokia prie užkulnio lipdomi? esu turėjus aukštakulniams, bet čia aišku reiktu kažko kito, kad bent 0,5 cm sumažintų batą g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2015 03 25, 15:57)
Gal kuri esat turėjusi Tosca blu rankinę? Ar jos kokybiškos? Vertos savo kainos?
Nusižiūrėjau tokią:
http://www.yoox.com/...p...FN&sizeId=1

turiu dvi ir tikrai savomis esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 25, 17:30)
Cia pas ta dieduka Zalgirio gatvej netoli mokyklos?  4u.gif

Pas tą patį drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 25, 16:36)
Deja, buvau 3 normaliose taisyklose, nesiaurina mano grazuoliu Premiata  cray.gif
Nerealus batai, bet aulas platus man  verysad.gif Liudna, nes parduot nenoriu, o nesiot kaip...  cray.gif

Reik derinti kokias nors Hitlerines kelnes, kaip aš vadinu rolleyes.gif Tokios kur plačios iki kelio ir siauros apačioje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2015 03 25, 17:34)
O jie siauresnei ar platesnei pedai?

Tinka platesnei pedutei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(puke0 @ 2015 03 25, 19:43)
turiu dvi ir tikrai  savomis esu patenkinta

Užsisakiau smile.gif Tikiuosi ir man neteks nusivilti.
Atsakyti
aš sunerimui, ups pristatė yooxui mano dėžes kovo 19d., šiandien 26, bet kiek tikrinu jų puslapį-tai išvis rašo, kad nerasta...čia normalu tiek ilgai?
Atsakyti
7.5 dydis bigsmile.gif
http://www.yoox.com/...p...XI&sizeId=8
Atsakyti