Prekės grąžinimas:
1. Užpildote yoox tinklapyje prašymą, kurią prekę norit grąžinti.
2. Skambinate darbo metu UPS tarnybai, suderinate laiką. Tel.:: +370 5 2472222 (Čia Vilniuje) http://www.ups.com/c...l?WT.svl=Footer
3. dedate grąžinamus daiktus į dėžę, užklijuojate grąžinimo lipduką, kurį gavote kartu su prekėmis. Kai kurie kurjeriai prašo dėžės neužklijuoti, kad galėtų patikrinti, ar tikrai ta prekė įdėta. Tokiu atveju, lipnia juosta užklijuosite atvykus kurjeriui.
4. Jei grąžinimo lipduką netyčia išmetėte ar kokiu kitu būdu praganėte, skambindami kviesti kurjerį, apie tai pasakote registratorei ir tuomet kurjeris atsiveš savo versiją
Štai ir viskas.
Siuntimo kaina 20 EUR, bet būna akcijų, kuomet siunčia nemokamai arba už 10 EUR.
Skelbimus dedame čia
Sena tema čia:
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 21, 14:07)
Sita sau ziurejau,ir taip ziurejau ir taip. Vis del to pigiai man asmeniskai atrodo,medziaga kur ant sagu. Butu kokios stipriai kontrastines spalvos silkiness/veliurines ar dar kazko,tai griebciau nesusimastydama... Bet cia tik asmenine nuomone
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 21, 14:09)
Pritariu, man irgi ta vieta uzkliuvo
aciu, dar galvosiu....
Papildyta:
Kaip galima pakeisti nuolaidos koda...? Ivedziau viena, ta kur duoda 15 proc, dabar noriu ivesti kita, nauja, bet man nebeleidzia...is viso vesti (nera jau tos eilutes)...Bandziau ir atsijungti, ir vel prisijungti, bet nieko...
Temide, uz nauja tema su svarbia informacija
o viska ismetus is krepsio neatsiranda vel ta eilute?
QUOTE(bimbamm @ 2015 03 21, 13:17)
Kaip galima pakeisti nuolaidos koda...? Ivedziau viena, ta kur duoda 15 proc, dabar noriu ivesti kita, nauja, bet man nebeleidzia...is viso vesti (nera jau tos eilutes)...Bandziau ir atsijungti, ir vel prisijungti, bet nieko...
QUOTE(enura @ 2015 03 21, 15:57)
Temide, uz nauja tema su svarbia informacija
ne...isbandziau viska...
Tik per kita narsykle prisijungus vel leidzia....
QUOTE(bimbamm @ 2015 03 21, 14:16)
Tiesiog sali kita pasirinkit ir paskui vel grizkit i savo. Viskas pasinaikins is krepselio ir atsiras kodo laukelis
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 21, 16:18)
Tiesiog sali kita pasirinkit ir paskui vel grizkit i savo. Viskas pasinaikins is krepselio ir atsiras kodo laukelis
tikrai taip, aciu
QUOTE(troliuke @ 2015 03 21, 15:07)
Taigi aprašyme visad būna parašytas heel height Rašo 3.9 inches, tai ~ 10 cm.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 21, 12:14)
Taigi aprašyme visad būna parašytas heel height Rašo 3.9 inches, tai ~ 10 cm.
Aciukas
nea labai auksti.
is kiek reikia dauginti ju tuos 3.9 ?
QUOTE(troliuke @ 2015 03 21, 15:25)
reikia dauginti is 2,54
QUOTE(troliuke @ 2015 03 21, 15:07)
Mano situ panasus kulnas, padas, pedutes forma
http://www.yoox.com/...p...D&sizeId=12
Nors raso kulno auksti didesni Siaip patogus, nesijaucia man aukscio.