Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(provizore @ 2015 04 07, 18:48)
sveikos 4u.gif
reiketu daug  bolsius aliejiniu zvakiu ideklu 96h ir 120h.
ar suvalkuose yra kur pirkti ir kokia kaina g.gif gal kas gali pagelbeti?

Pakeliui i Suvalkus yra zvakiu gamyklele. Pirmoje zinuteje ji pamineta. Ten yra visko - zvakiu, ideklu. Ir tikrai pigiau negu LT. Kainu neparasysiu. As pirkau tik didokas veliniu zvakutes po nepilna zlota, o maxej tokios pacios po 4 ar 5 litus buvo.

QUOTE(gera_mamyte333 @ 2015 04 07, 20:10)
Mamytės, gal galėsite padėti, domina baldai, pirksim daug, sekciją, 3 spintas, komodą, dar reikia minkšto kampo...noriu žinoti, kiek reikia turėti pinigų iki važiavimo. Na keletą baldų jau pirkom LT, lenkiški, likau patenkinta, tai kam permokėti...jeigu galima pačiam nuvažuoti, vistiek iš Lenkijos atveš lietuviai į čia ir dar teks mokėti mažaiausiai 21 % daugiau. Taigi, kur ieškoti? Arba gal galima internetu užsisakyti g.gif Deja, lenkų kalbos nemoku. Dvi nuorodas jau peržiūrėjau temos pradžioje.

Na pvz patiko tokia Spinta iš varle.lt, manau ji lenkijoje gaminta ir tikrai būtų pigesnė.

Labai ačiū už pagalbą.

Galite pasizvalgyti Suvalkuose. Ten yra keletas baldu parduotuviu. Pirma karta vaziuoti galima su lengva masina ir be pinigu. Apsiziuresite ka siulo, kiek kainuoja, gal surasite kas jums patinka. Jei nuspresite isigyti, kita karta atvaziuosite su didesne masina ar su priekaba 4u.gif Del lenku kalbos - Suvalkuose ne problema, atsiras bent vienas parduotuves konsultantas kuris kazkiek kalba lietuviskai.

QUOTE(Samantytė @ 2015 04 07, 21:12)
Sveiki , noriu paklausti , kur geriau pirkti mėsą pvz sprandinę , kumpinę , skerdykloje ar centruose , kuri gerenė , noriu pasirūkinti , ačiū

As perku skerdykloje. Man patogiau didelis gabalas. Susipjaustau kaip man reikia. Ir pigiau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 04 07, 22:24)
Pakeliui i Suvalkus yra zvakiu gamyklele. Pirmoje zinuteje ji pamineta. Ten yra visko - zvakiu, ideklu. Ir tikrai pigiau negu LT. Kainu neparasysiu. As pirkau tik didokas veliniu zvakutes po nepilna zlota, o maxej tokios pacios po 4 ar 5 litus buvo.

nerandu as pirmoj zinutej g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2015 04 08, 06:48)
nerandu as pirmoj zinutej g.gif  doh.gif

Is tikruju nebera sad.gif Zvakiu gamyklele yra vienkiemyje yra tarp Szcypliczki ir Suvalku. Tuoj uz Szcypliczki, vaziuojant i Suvalkus desineje puseje prie pat kelio. Matosi metro aukscio raudonos spalvos uzrasas ZNICZE (zvakes) ant tvoros. Dirba iki pietu. Kita savaite vaziuosiu, paziuresiu ir parasysiu kaimelio pavadinima.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 04 08, 00:24)
Galite pasizvalgyti Suvalkuose. Ten yra keletas baldu parduotuviu. Pirma karta vaziuoti galima su lengva masina ir be pinigu. Apsiziuresite ka siulo, kiek kainuoja, gal surasite kas jums patinka. Jei nuspresite isigyti, kita karta atvaziuosite su didesne masina ar su priekaba  4u.gif Del lenku kalbos - Suvalkuose ne problema, atsiras bent vienas parduotuves konsultantas kuris kazkiek kalba lietuviskai.
As perku skerdykloje. Man patogiau didelis gabalas. Susipjaustau kaip man reikia. Ir pigiau gaunasi.

Ačiukas , žadam važiuoti rytoj thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip kelias nuo Lazdijų į Suvalkus? Baigėsi remonati ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2015 04 08, 15:34)
Gal kas žino kaip kelias nuo Lazdijų į Suvalkus? Baigėsi remonati ar dar ne?

Dar nesibaigė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantytė @ 2015 04 08, 08:04)
Ačiukas , žadam važiuoti rytoj  thumbup.gif

buciau labai dekinga jei parasytumet kokios ten kainos, mums reiketu aliejiniu ,kur ilgai dega 96h ir 120h, bolsius lyg vadinasi
aciu labai, arba bent jau tel ju parasykite, skambinsiu klausiu, nes mus reikia daug angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 04 08, 07:39)
Is tikruju nebera sad.gif Zvakiu gamyklele yra vienkiemyje yra tarp Szcypliczki ir Suvalku. Tuoj uz Szcypliczki, vaziuojant i Suvalkus desineje puseje prie pat  kelio. Matosi metro aukscio raudonos spalvos uzrasas ZNICZE (zvakes) ant tvoros. Dirba iki pietu. Kita savaite vaziuosiu, paziuresiu ir parasysiu kaimelio pavadinima.

Lauksiu ir aš su nekantrumu atsakymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas pirkote ar zinote kur Suvalkuose galima nusipirkti vidaus duris, laminata (Quick step), grinduostes, grindu islyginimo misisi, sienu dazu ir t.t. Ar apsimoka, kokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 08 balandžio 2015 - 20:03
QUOTE(provizore @ 2015 04 08, 17:32)
buciau labai dekinga jei parasytumet kokios ten kainos, mums reiketu aliejiniu ,kur ilgai dega 96h ir 120h, bolsius lyg vadinasi
aciu labai, arba bent jau tel ju parasykite, skambinsiu klausiu, nes mus reikia daug angel_sadangel.gif

Labai atsiprašau , bet aš norėjau pasisakyti apie skerdyklą , pirksiu mėsą bigsmile.gif
bet žinau tą žvakių fabrikėlį , pažiūrėčiau , bet galvoju ar susikalbėsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantytė @ 2015 04 08, 21:01)
Labai atsiprašau , bet aš norėjau pasisakyti apie skerdyklą , pirksiu mėsą  bigsmile.gif
bet žinau tą žvakių fabrikėlį , pažiūrėčiau , bet galvoju ar susikalbėsim  g.gif

buciau dekinga jeigu tel nr paziuresite, as pati paskambinciau ir paklausciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 04 08, 16:55)
Lauksiu ir aš su nekantrumu atsakymo. mirksiukas.gif

Nuo Kalvarijos pusės, nedavažiavus Suvalkų, Jasionovo vietovė. Yra ženklai kaip miesčiuko.

QUOTE(Samantytė @ 2015 04 08, 21:01)
bet žinau tą žvakių fabrikėlį , pažiūrėčiau , bet galvoju ar susikalbėsim  g.gif

Susirodysit. Imamą kiekį galit ir parašyt ant popieriaus. Vis tiek vienetais nepaimsit - teks pakuotėm imt - neardo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ara: 09 balandžio 2015 - 11:25