Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Sveikos, gal žinote kur rasti drabužių nėštukėms Suvalkuose?
Atsakyti
Gavau CCC avalynės parduotuvės nuolaidų kortelę, bet nesupratau ką mergaitė man aiškino biggrin.gif gal žinote kokią nuolaidą duoda kortelė? Batai ten tikrai labai faini smile.gif
Atsakyti
Laba gal kas nors galite pasakyti tikslu turgaus adresa, arba kaip i ji nuvaziuoti?
Bandem ziureti zemelapyje ir google maps, bet nieko neisejo rasti....
Atsakyti
QUOTE(Ania @ 2015 03 20, 13:04)
Sveikos, gal žinote kur rasti drabužių nėštukėms Suvalkuose?

yra turguj ir yra HM parduotuvej Plazoj
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 03 19, 21:17)
Tai, kad nera uz ka, svarbu, kad butu kur paplepeti ir pasidalinti informacija! mirksiukas.gif
Sito nezinojau, is senu temu coy - paste padariau. Vel reikia i atmintine prie sekanciu temu prirasyt. biggrin.gif
Kuria maisto baze turit omeny? Nes as tik Piko esu buvus.

taip taip apie mesos konserva kalbu smile.gif, parodykite kokia perkate
Atsakyti
o kaip tas šeštadieninis turgus miesto pakrašty ar didelis būna? vertas dėmesio?
Atsakyti
atsiskaita grynais tik turguj ir kas lieka bilekur, o taip kortele del geresnio kurso. Si karta vietoje dave 4,04, koretele 4,14
Atsakyti
laba diena merginos,

reikia pagalbos tu kurios vazyneja ar buvo Augustavo turguje, mane domina ar ten turgus kaip ir suvalkuose ir drabuziai ir mesa, vistiena ar tik drabuziai?

Atsakyti
Gal kas galite pasakyti koks kursas savaitgalyje pasienyje ir koks mieste. Ar mieste ima keitimo mokesti? Vaziuojame i kelione, tai puse Lenkijos prasoksime nakti. Iki siol visada keisdavomes pasienyje, bet pagal Jusu ataskaitas matau,kad pasienyje kursas mazesnus. O gryztant planuojame i Warsuvos turgu uzlekt.
Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 21 kovo 2015 - 20:07
buvom šiandien Suvalkuose tam šeštadieniniam turgui. įspūdžiai ne kokie. drabužiu pasirinkimo mažai. ten visada taip ar tik šiandien taip nes oras prastas?
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2015 03 21, 20:06)
Gal kas galite pasakyti koks kursas savaitgalyje pasienyje ir koks mieste. Ar mieste ima keitimo mokesti

Lenkijoje niekur nėra keitimo mokesčio.
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2015 03 21, 20:06)
Gal kas galite pasakyti koks kursas savaitgalyje pasienyje ir koks mieste. Ar mieste ima keitimo mokesti? Vaziuojame i kelione, tai puse Lenkijos prasoksime nakti. Iki siol visada keisdavomes  pasienyje, bet pagal Jusu ataskaitas matau,kad pasienyje kursas mazesnus.  O gryztant planuojame i Warsuvos turgu uzlekt.
Aciu uz informacija  4u.gif

Kursą aš pasižiūriu čia http://biznes.pl/wal...uta-online.html
Atsakyti