Sveikos, gal žinote kur rasti drabužių nėštukėms Suvalkuose?
Gavau CCC avalynės parduotuvės nuolaidų kortelę, bet nesupratau ką mergaitė man aiškino
gal žinote kokią nuolaidą duoda kortelė? Batai ten tikrai labai faini

Laba gal kas nors galite pasakyti tikslu turgaus adresa, arba kaip i ji nuvaziuoti?
Bandem ziureti zemelapyje ir google maps, bet nieko neisejo rasti....
Bandem ziureti zemelapyje ir google maps, bet nieko neisejo rasti....
QUOTE(Ania @ 2015 03 20, 13:04)
Sveikos, gal žinote kur rasti drabužių nėštukėms Suvalkuose?
yra turguj ir yra HM parduotuvej Plazoj
QUOTE(Renata123 @ 2015 03 19, 21:17)
Tai, kad nera uz ka, svarbu, kad butu kur paplepeti ir pasidalinti informacija!
Sito nezinojau, is senu temu coy - paste padariau. Vel reikia i atmintine prie sekanciu temu prirasyt.
Kuria maisto baze turit omeny? Nes as tik Piko esu buvus.

Sito nezinojau, is senu temu coy - paste padariau. Vel reikia i atmintine prie sekanciu temu prirasyt.

Kuria maisto baze turit omeny? Nes as tik Piko esu buvus.
taip taip apie mesos konserva kalbu

atsiskaita grynais tik turguj ir kas lieka bilekur, o taip kortele del geresnio kurso. Si karta vietoje dave 4,04, koretele 4,14
Gal kas galite pasakyti koks kursas savaitgalyje pasienyje ir koks mieste. Ar mieste ima keitimo mokesti? Vaziuojame i kelione, tai puse Lenkijos prasoksime nakti. Iki siol visada keisdavomes pasienyje, bet pagal Jusu ataskaitas matau,kad pasienyje kursas mazesnus. O gryztant planuojame i Warsuvos turgu uzlekt.
Aciu uz informacija
Aciu uz informacija

QUOTE(almaklp @ 2015 03 21, 20:06)
Gal kas galite pasakyti koks kursas savaitgalyje pasienyje ir koks mieste. Ar mieste ima keitimo mokesti
Lenkijoje niekur nėra keitimo mokesčio.
QUOTE(almaklp @ 2015 03 21, 20:06)
Gal kas galite pasakyti koks kursas savaitgalyje pasienyje ir koks mieste. Ar mieste ima keitimo mokesti? Vaziuojame i kelione, tai puse Lenkijos prasoksime nakti. Iki siol visada keisdavomes pasienyje, bet pagal Jusu ataskaitas matau,kad pasienyje kursas mazesnus. O gryztant planuojame i Warsuvos turgu uzlekt.
Aciu uz informacija
Aciu uz informacija

Kursą aš pasižiūriu čia http://biznes.pl/wal...uta-online.html