Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Sriubytė @ 2015 04 14, 21:32)
Merginos, man dar klausimas pasistojo. Gal kuri esat pirkusi ar siaip maciusi GUCIO batuku Suvalkuose? Planuojam vel vaziuoti geguzes men ir po teisybei neisivaizduoju kur ieskoti ju. Perziurejau ccc ta rekomenduojama jusu, ten tokiu nera. Lenku gamintojas tai turetu manau buti kazkur.

Guccio batuku esu maciusi rusyje priesais Arkadia PC. Tikslaus adreso nezinau, Utrata 2d ar 2e. Priesais Arkadia yra keletas triju aukstu parduotuviu pastatu. Vieno is ju rusyje yra kelios kudikiu ir vaiku prekiu parduotuves. Bet, kiek ziurejau Guccio batuku viduje yra dermantino ir kazkokio audinio, kas man labai nepatiko schmoll.gif Siaip tikrai geri Lasocki batukai kuriu yra ccc, ju visas vidus odinis.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 04 15, 10:26)
Guccio batuku esu maciusi rusyje priesais Arkadia PC. Tikslaus adreso nezinau, Utrata 2d ar 2e. Priesais Arkadia yra keletas triju aukstu parduotuviu pastatu. Vieno is ju rusyje yra kelios kudikiu ir vaiku prekiu parduotuves. Bet, kiek ziurejau Guccio batuku viduje yra dermantino ir kazkokio audinio, kas man labai nepatiko  schmoll.gif  Siaip tikrai geri Lasocki batukai kuriu yra ccc, ju visas vidus odinis.

Ačiū labai smile.gif O tų lasocki yra įvairių dydžių? Ir mažiausiems? Aš kiek žiūrėjau lasocki visi žemu auliuku, reikia aukštesnio užkulnio ar kaip pavadinti tą dalį.
Gučio batukai giriasi, kad verstos odos natūralios, kad juose kojos neprakaituoja. Nečiupinėjau aš jų gyvai dar, tai va noriu kažkur pažiūrėti, vistiek važiuojam, suksim ir į ccc, tai užmesiu akį. O nepamenat kainos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sriubytė: 15 balandžio 2015 - 09:36
QUOTE(Sriubytė @ 2015 04 15, 10:31)
Ačiū labai smile.gif O tų lasocki yra įvairių dydžių? Ir mažiausiems? Aš kiek žiūrėjau lasocki visi žemu auliuku, reikia aukštesnio užkulnio ar kaip pavadinti tą dalį.
Gučio batukai giriasi, kad verstos odos natūralios, kad juose kojos neprakaituoja. Nečiupinėjau aš jų gyvai dar, tai va noriu kažkur pažiūrėti, vistiek važiuojam, suksim ir į ccc, tai užmesiu akį. O nepamenat kainos? smile.gif

Virsus taip, is tikruju odinis, bet vidus tu Gucciu kur ciupinejau tikrai neodinis, odinis tik vidpadis. Lasockius pirkau 4 metu vaikui, mokejau apie 70 zlotu. Maciau kad yra ir visai mazuciu.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 04 15, 11:23)
Virsus taip, is tikruju odinis, bet vidus tu Gucciu kur ciupinejau tikrai neodinis, odinis tik vidpadis. Lasockius pirkau 4 metu vaikui, mokejau apie 70 zlotu. Maciau kad yra ir visai mazuciu.

Ačiū už nuomonę smile.gif Pasidairysiu nuvažiavus į ccc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sriubytė @ 2015 04 16, 09:26)
Ačiū už nuomonę smile.gif Pasidairysiu nuvažiavus į ccc smile.gif

Gal kas pirko Suvalkuose vaikui sauskelnes skirtas maudymuisi? Nesu ten tokiu uzmacius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2015 04 16, 11:10)
Gal kas pirko Suvalkuose vaikui sauskelnes skirtas maudymuisi? Nesu ten tokiu uzmacius  verysad.gif

Neieškojau, tai ne kažką galiu pakomentuot. Savaitgalį užsipirkom kauflande pampersų su 35 proc.

Man dar aktualu kilimai. Skaičiau pirmoj žinutėj, akd Arkadia PC yra, dar žvilgtelėjau, akd OBI yra. Kaip kainos? Ar pigiau nei LT?
Atsakyti
Sveikos smile.gif tai kaip su tuo turgum???... rytoj važiuojam, neramu pasidarė.... tai visai mėsos ten neliko???
Atsakyti
Sveikos, gal esate pirkusios automobilines kėdutes Lenkijoje? Jeigu taip, ar pigiau ir kur konkrečiau? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
laba diena, gal kuri maciusi ar zinote ar galima suvalkuose rasti pripuciamu batutu? net neisivaizduoju kuriose parduotuvese dairytis, esam ne karta vaziave bet kai neieskojom tai ir net nzn ar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2015 04 18, 12:23)
Sveikos, gal esate pirkusios automobilines kėdutes Lenkijoje? Jeigu taip, ar pigiau ir kur konkrečiau? Būčiau labai dėkinga smile.gif

O jums reikia pigios, ar saugios? Gal kai kuriuos modeliukus galima iš vokietijos internetinių puslapių nusipirkt smile.gif Parašykit ko konkrečiai ieškote, bet manau vaikų prekėse turėtų būti auto kėdučių pasirinkimas.

Šiandien su nuolaidų kortele CCC parduotuvėse 40 proc. nuolaida aulinukams, tiek ilgiems, tiek trumpesniems. Kiek dar tęsis akcija - nežinau. Taip Pat Plazoje šį savaitgalį daug įvairių nuolaidų, nuo 10 iki 50 proc. Kai kurių prekių 50 proc. tikrai mačiau smile.gif
Radau, kad nuolaida aulinukams iki rytojaus bus. Taip pat ten yra viena mergaitė, kalbanti lietuviškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 18 balandžio 2015 - 22:16
QUOTE(irisas @ 2015 04 18, 22:13)

Šiandien su nuolaidų kortele CCC parduotuvėse 40 proc. nuolaida aulinukams, tiek ilgiems, tiek trumpesniems. Kiek dar tęsis akcija - nežinau. Taip Pat Plazoje šį savaitgalį daug įvairių nuolaidų, nuo 10 iki 50 proc. Kai kurių prekių 50 proc. tikrai mačiau smile.gif
Radau, kad nuolaida aulinukams iki rytojaus bus. Taip pat ten yra viena mergaitė, kalbanti lietuviškai.

O kaip gauti ta nuolaidu kortele? Reikia pirkti uz tam tikra suma? g.gif
Atsakyti
Nuolaidų kortelė nieko nekainuoja. Užpildai anketa ir duoda kortelę.
Atsakyti