Įdedu nuorodą į informacinį bukletą, kuriame aprašytos gairės kaip NaPro medikas veikia dirbant su vyrais
Tikrai negaliu Jums atsakyti. Reikalingas visuminis mediko įvertinimas ir konsultacija.
Turiu trijų atvejų, kur AMH buvo žemas, analizę ir kokį gydymo planą NaProTECHNOLOGAS taikė.
1 - AMH levels 0.07pmol/l (0.0098ng/ml)
2 - AMH levels 3.2pmol/l (0.45ng/ml)
3 - AMH levels 2.8pmol/l (0.39ng/ml)
Santrauka: http://naprofertilit...oyleIIRRM13.pdf
jei įdomu - parašykite man savo el. paštą, atsiųsiu power point detalesnį pristatymą.
Daug diskusijų, bet ar yra čia tokių, kurios realiai šį metodą išbandė ar bando? Būtų šaunu pabendrauti, pasidalinti patirtimi, kur, kokius tyrimus darėtės, kiek kainavo, kaip kelionė į Lenkiją sekėsi ir pan.
Mes šiuo metu einame šiuo keliu
Ir kaip jums sekasi, gal turite rezultata?
Mes irgi katik is tos klinikos. Rado, kad kiausidziu funkcijai labai svarbus vitaminas D pas mane 5 kartus zemiau normos - Lietuvoje niekam tai nerupejo; o anti TG 3 kartus virsija norma.
Nuteike, kad gali reiketi laparoskopijos del endometriozes pasekmiu patikrinimo. O kol kas stebejimas tu keistu grafiku ir po 3 menesiu grizti. Na, net idomu kaip cia seksis. Vyro nuotaika irgi visai kita nei po vizito LV pas Trejsa.
Mes taip pat gydomės pagal Napro. Aš pasirinkau šį gydymą, nes noriu padaryti viską, kad pastočiau natūraliai. Lietuvoje galbūt nesutikau profesionalios ginekologės, kuri man padėtų ( nesakau, kad jų nėra). O vaisingumo klinikos negydo. Mano požiūris buvo, pabandyti surasti priežastis ir jas gydytis. Žinoma, nei vienas gydymas neužtikrina, kad "rezultatas" bus pasiektas, kaip ir IVF. Ir kažkaip labai mažai kalbama apie IVF šalutinius poveikius.
Kitas dalykas, kad Lenkijoje už konsultacijas ir apžiūras moku ne daugiau nei mokėčiau Lietuvoje privačiai ginekologui.
O vaistai ir vitaminai kainuoja visur maždaug tiek pat.
Ir dar, ką jau minėjo prieš mane merginos, konsultacijų metu jaučiuosi labai gerai, mums kaip porai skiriama labai daug dėmesio, daug kalbamasi, konsultacija trunka apie valandą. Atrodo, kad jaučiasi nuoširdi pagalba ir žmogiškas požiūris, ko nepasakyčiau apie tuos ginekologus, pas kuriuos lankiausi Lietuvoje (na, gal man tiesiog nepasisekė pasirinkti)
Ir labai keista, kad Napro medikus kai kas sulygina su šarlatanais ar pasipinigautojais. Sakyčiau, kad vaisingumo klinikų šiuo atvjeju niekas neaplenks
Sėkmės visoms, merginos...
Taip nutiko ir mums. Eilę metų LT atlikome visus tyrimus dėl nepastojimo priežasties - viskas gerai. Užsikabinome už Napro. Važiavome į Lenkiją, tyrimus atlikinėjome, pinigus mokėjome, maišus papildų ir vaistų pirkome. Gydytojas taip pat nieko blogo nesakė ir vis linkėjo sėkmės. Taip praėjo 2 metai, rezultato nėra. Priėjome prie IVF. Po stimuliacijos folikulai neauga...