QUOTE(Pelargonija @ 2015 03 21, 17:06)
Kas bebūtų, vis tiek jos gydymas LIT - numušti imunitetą, pratinti moters organizmą prie "svetimkūnių". Kai kam tas LIT numuša kileres, o yra buvę, kad ir užkėlė.
Karpenko kažkaip viską skiria "iš akies"... Paklausė kaip man su sąnariais, pasakiau, kad jaučiu juos - skyrė ryklio kremzles. Dar per visus 3 lankymosi metus visokius homeopatinius vaistus, papildus, jau susisukus galva, kurie ką stimuliavo ar gerino. Kažkas skydliaukei, kažkas reprodukcinei sistemai. Mintis ta pati - kad organizmas "gerėtų".
Lenkų tikslas, kaip suprantu, irgi tas pats.
molevape o Tau genetiniai ir imuniniai tyrimai daryti?
Karpenko kažkaip viską skiria "iš akies"... Paklausė kaip man su sąnariais, pasakiau, kad jaučiu juos - skyrė ryklio kremzles. Dar per visus 3 lankymosi metus visokius homeopatinius vaistus, papildus, jau susisukus galva, kurie ką stimuliavo ar gerino. Kažkas skydliaukei, kažkas reprodukcinei sistemai. Mintis ta pati - kad organizmas "gerėtų".
Lenkų tikslas, kaip suprantu, irgi tas pats.
molevape o Tau genetiniai ir imuniniai tyrimai daryti?
Nedaryti, kažkaip kur tik lankiausi pas vaisingumo specus Lietuvoje ir klausiau KĄ DAR tirti, sakė, nebėr čia ko tirti, bandykit natūraliai, IVF arba įsivaikinkit
O nuo ko ir kur pradėti visus tuos genetinius, imuninius ir kt. tyrimus? Kokios kainos?
Pelargonija: o koks Tau rezultatas po visų šių gydymų? Minėjai kad po Bykovos viskas pajudėjo...
Papildyta:
QUOTE(Minevra @ 2015 03 21, 16:37)
Prisiminiau, kad neseniai buvau skaičiusi straipsnį apie tai. Pagooglinau ir radau. Cia.
Jo jo, čia tas straipsnis
Tai įdomu, čia vienetinis atvejis? Būtų įdomu išgirsti minčių iš tų kuriems pavyko / nepavyko. Bet kaip suprantu, nelabai čia tokių forumiečių yra..