Įkraunama...
Įkraunama...

NaProTechnologija

Fertility, noriu dar paklausti, kodėl beveik visuose straipsniuose Napro kaip apibrėžimas yra taikytina tik moterims? Na, bet kurį google straipsnį imu ir apibrėžimas yra toks: Naprotechnologija apibūdinama kaip naujas moters sveikatos mokslas, skirtas sekti ir palaikyti moters prokreacinę ir ginekologinę sveikatą" arba "NPT – tai visaapimantis požiūris į moters sveikatą. Taip, jūs esate minėjusi, gydomi ir vyrai, bet lyg "tarp kitko". Iš tiesų, mano nuomone, būtent vyro problemos yra nepagydomos, spermos gerinimui nėra nei vaistų, nei stebėjimo metodų. Tad net taikant Kreitono modelį, kaip Napro gydo vyrą? Esu įsitikinus, kad moterį išgydyti gerokai lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 21 gegužės 2015 - 12:57
Nefifi, į Jūsų klausimą tiksliausiai atsakytų medikas.
Įdedu nuorodą į informacinį bukletą, kuriame aprašytos gairės kaip NaPro medikas veikia dirbant su vyrais
Atsakyti
Fertility, norėjau paklausti labai konkrečiai - kaip gydyti moterį, kuri iš principo nepagydoma ir diagnozė yra "išsekęs kiaušidžių rezervas"? Medikai nurašė IVF'ui, nes kiaušinėlių nepridėsim, nes kiek jau davė gamta - tiek. Su ciklu viskas ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 27 sausio 2016 - 20:02
QUOTE(nefifi @ 2016 01 27, 20:02)
Fertility, norėjau paklausti labai konkrečiai - kaip gydyti moterį, kuri iš principo nepagydoma ir diagnozė yra "išsekęs kiaušidžių rezervas"?  Medikai nurašė IVF'ui, nes kiaušinėlių nepridėsim, nes kiek jau davė gamta - tiek. Su ciklu viskas ok.

Tikrai negaliu Jums atsakyti. Reikalingas visuminis mediko įvertinimas ir konsultacija.
Turiu trijų atvejų, kur AMH buvo žemas, analizę ir kokį gydymo planą NaProTECHNOLOGAS taikė.
• 1 - AMH levels 0.07pmol/l (0.0098ng/ml)
• 2 - AMH levels 3.2pmol/l (0.45ng/ml)
• 3 - AMH levels 2.8pmol/l (0.39ng/ml)
Santrauka: http://naprofertilit...oyleIIRRM13.pdf

jei įdomu - parašykite man savo el. paštą, atsiųsiu power point detalesnį pristatymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fertility: 03 vasario 2016 - 15:48
Sveikos,

Daug diskusijų, bet ar yra čia tokių, kurios realiai šį metodą išbandė ar bando? Būtų šaunu pabendrauti, pasidalinti patirtimi, kur, kokius tyrimus darėtės, kiek kainavo, kaip kelionė į Lenkiją sekėsi ir pan.
Atsakyti

Mes šiuo metu einame šiuo keliu :)

Atsakyti
QUOTE(stygele @ 2016 10 26, 21:13)
<p>Mes šiuo metu einame šiuo keliu smile.gif</p>

Ir kaip jums sekasi, gal turite rezultata? ax.gif
Atsakyti
Dar gydomes smile.gif Pries kelis menesius atrado padidejusi ATPO. Paskyre vizita pas dietologe, istyre apie 50 maisto produktu, del kuriu netoleravimo gaminasi antikuniai, neleidziantys pastoti.
Atsakyti

Mes irgi katik is tos klinikos. Rado, kad kiausidziu funkcijai labai svarbus vitaminas D pas mane 5 kartus zemiau normos - Lietuvoje niekam tai nerupejo; o anti TG 3 kartus virsija norma. 

Nuteike, kad gali reiketi laparoskopijos del endometriozes pasekmiu patikrinimo. O kol kas stebejimas tu keistu grafiku ir po 3 menesiu grizti. Na, net idomu kaip cia seksis. Vyro nuotaika irgi visai kita nei po vizito LV pas Trejsa.

Atsakyti

Mes taip pat gydomės pagal Napro. Aš pasirinkau šį gydymą, nes noriu padaryti viską, kad pastočiau natūraliai. Lietuvoje galbūt nesutikau profesionalios ginekologės, kuri man padėtų ( nesakau, kad jų nėra). O vaisingumo klinikos negydo. Mano požiūris buvo, pabandyti surasti priežastis ir jas gydytis. Žinoma, nei vienas gydymas neužtikrina, kad "rezultatas" bus pasiektas, kaip ir IVF. Ir kažkaip labai mažai kalbama apie IVF šalutinius poveikius.
Kitas dalykas, kad Lenkijoje už konsultacijas ir apžiūras moku ne daugiau nei mokėčiau Lietuvoje privačiai ginekologui.
O vaistai ir vitaminai kainuoja visur maždaug tiek pat.
Ir dar, ką jau minėjo prieš mane merginos, konsultacijų metu jaučiuosi labai gerai, mums kaip porai skiriama labai daug dėmesio, daug kalbamasi, konsultacija trunka apie valandą. Atrodo, kad jaučiasi nuoširdi pagalba ir žmogiškas požiūris, ko nepasakyčiau apie tuos ginekologus, pas kuriuos lankiausi Lietuvoje (na, gal man tiesiog nepasisekė pasirinkti)
Ir labai keista, kad Napro medikus kai kas sulygina su šarlatanais ar pasipinigautojais. Sakyčiau, kad vaisingumo klinikų šiuo atvjeju niekas neaplenks :)
​Sėkmės visoms, merginos...

Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 24, 14:56)
:sutinku Ir finiše gausis, kad viskas ok, o pinigai išleisti ir lieka tik IVF, kuriems nebėra už ką arba laikas taip spaudžia, kad stogą rauna :oh Bet kiekvienas gi renkamės savo kelią mirksiukas.gif

Taip nutiko ir mums. Eilę metų LT atlikome visus tyrimus dėl nepastojimo priežasties - viskas gerai. Užsikabinome už Napro. Važiavome į Lenkiją, tyrimus atlikinėjome, pinigus mokėjome, maišus papildų ir vaistų pirkome. Gydytojas taip pat nieko blogo nesakė ir vis linkėjo sėkmės. Taip praėjo 2 metai, rezultato nėra. Priėjome prie IVF. Po stimuliacijos folikulai neauga...
Atsakyti