Gal kas parekomenduotu blakstienu tusa kuris nenubega nuo vandens o nusiplauka su muilu/prausikliu ( ne vandeniui atsparus ) Noretusi intencyviai juodo suteikiancio apimti / dirbtiniu blakstienu efekto uz padoria kaina ir gerai butu jog galima butu nusipirkti LT
QUOTE(EWI @ 2016 07 18, 12:39)
Gal kas parekomenduotu blakstienu tusa kuris nenubega nuo vandens o nusiplauka su muilu/prausikliu ( ne vandeniui atsparus ) Noretusi intencyviai juodo suteikiancio apimti / dirbtiniu blakstienu efekto uz padoria kaina ir gerai butu jog galima butu nusipirkti LT
Arba kuris nusiplauna tik siltu vandeniu
QUOTE(EWI @ 2016 07 21, 14:16)
Arba kuris nusiplauna tik siltu vandeniu
Artdeco Amazing Lashes, ne pirmą jau naudoju, iš esmės nusivalo be jokių priemonių. Laiko gerai.
QUOTE(nefifi @ 2016 07 21, 16:40)
Artdeco Amazing Lashes, ne pirmą jau naudoju, iš esmės nusivalo be jokių priemonių. Laiko gerai.
Aciu Ar sita turite galvoje ?
http://www.artdeco.c....html#option-15
QUOTE(EWI @ 2016 07 21, 16:36)
man nenusiimdavo jis tik vandeniu joks tušas man nenusiimdavo tik vandeniu - kokosų ar alyvuogių aliejuku nuiminėdavau, bet nusivalo vis tiek nesunkiai
QUOTE(RitaRazi @ 2016 07 22, 10:50)
man nenusiimdavo jis tik vandeniu joks tušas man nenusiimdavo tik vandeniu - kokosų ar alyvuogių aliejuku nuiminėdavau, bet nusivalo vis tiek nesunkiai
Aš pradžioj vilgau blakstienas vandeniu, tušas beveik pats nueina, o likučius pašalinu su vata. Nusivalydavo
Dekui, reikes pabandyti
Mano kol kas mylimiausias Lancome Hypnose Doll eyes (kiti Lancomo tušai toookio efekto už gana nemažą kainą nepalieka, jie tiesiog geri, bet nekyla rankos mokėti už tiesiog gerą tušą tokios sumos).
Kasdienai jau keletą metų iš eilės naudoju Maynelline One by One (koralinė pakuotė). Jei noriu išraiškingesnio efekto, tepu juo keletą sluoksnių.
Kasdienai jau keletą metų iš eilės naudoju Maynelline One by One (koralinė pakuotė). Jei noriu išraiškingesnio efekto, tepu juo keletą sluoksnių.
Visad maniau, kad geresnių tušų nei Lancome ar MaxFactor nerasiu, bet va, sephoroj nusipirkau UD tušą ir likau apšalus. Didina, tankina, nesulipina blakstienų. O kaip maloniai ir lengvai dengias
Šepetukas atrodo baisiai, bet realybėj, be gumulų, sulipimų dengia blakstienas. Gailo nemačiau tokio douglase.
Šepetukas atrodo baisiai, bet realybėj, be gumulų, sulipimų dengia blakstienas. Gailo nemačiau tokio douglase.
QUOTE(kristinelez @ 2016 08 01, 10:31)
Visad maniau, kad geresnių tušų nei Lancome ar MaxFactor nerasiu, bet va, sephoroj nusipirkau UD tušą ir likau apšalus. Didina, tankina, nesulipina blakstienų. O kaip maloniai ir lengvai dengias
Douglase jis yra
https://www.douglas....ersion-mascara/
O ar nebyra per dieną, nenubėga?
QUOTE(Estela_ @ 2016 08 01, 11:57)
Ne, nenubyra ir nenubėga, teko ir prie +40 su juo prabūt kelias dienas, tai labai nustebino, kad nepajuodo paakiai, gi ne atsparus vandeniui.
ai, jo, yra, man meniu juosta uždengė jį
QUOTE(EWI @ 2016 07 18, 12:39)
Esu kazkada naudojus tusa tik niekaip nepamenu kokios firmos...Jis plaunant nusiima kaip kokios tubeles nuo blakstienu. Man aktualiausia, kad nenubegtu nuo lietaus ar sniego. Gal kas zino kokia firma turi toki blakstienu tusa ?