Jeigu norite išmėginti natūralų tušą, tai rekomenduoju pradėti nuo Avril Extreme Lenght Pati esu bandžiusi keletą, tai šis tikrai pailgina, patankina. Man netepa, tačiau kolegė naudoja, jos vokai truputį užkritę, tai būna patepti kartais nuo tušo.. Bet man visumoj iš bandytų natūralių tūšų tai geriausias
Mano tai mėgstamiausias, bent jau dabar yra iš Kiko cosmetics ULTRA TECH WP MASCARA labai gražiai pailgina blakstienas, laiko visą dieną, o tokio ypač ieškojau, nes mano veido oda linkusi į riebalavimąsį. Nesitepa, taip pat nesulimpa dar visai patinka Loreal Voluminous® Million Lashes Waterproof Mascara. Irgi išlaiko visą dieną, tik norėtusi, kad ilgesnės blakstienos būtų su juo
Labai džiaugiuosi Inglot Duraline priemone - išbandžiau su padžiūvusiu Lancome Hypnose miniuku. Tikėjausi, kad suveiks, bet nesitikėjau, kad taip puikiai - tušas vėl kaip naujas. Labai rekomenduoju
Kur pirkot ? Kiek kainavo ? Inglot Duraline
QUOTE(EWI @ 2015 11 30, 18:00)
Kur pirkot ? Kiek kainavo ? Inglot Duraline
Yra Oze Inglot pardeje pirkti
http://2.bp.blogspot...133086440_o.jpg
Gal teko kam naudoti L“Oréal FALSE LASHES SUPERSTAR Red carpet blakstienu tusa?
Paziurejau testeri, sepetelis pasirode smagus visai, ne guminis.
Kazin ar bent kiek panasu vaizda galima isgauti su vidutiniskomis, lietuviskomis blakstienomis?
Kazin ar bent kiek panasu vaizda galima isgauti su vidutiniskomis, lietuviskomis blakstienomis?
i | Keliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 px. |
QUOTE(accessories @ 2016 01 10, 14:10)
http://2.bp.blogspot...133086440_o.jpg
Mano pirminiai atsiliepimai butu tokie, kad tušas pakankamai ilgina, galima sluoksniuot keliais sluoksniais, bet labai ilgai džiuna ir tada jau padažytos tušu blakstienos atsispaudžia ant odos vos mirktelėjus stipriau. Dar kai dažais atrodo oho kaip bus gražu, bet paskui kažkaip susvyra žemyn blakstienos ir nelieko to push up. Na čia gal trūksta igudimo. Čia labai subjektyvus po dvieju pasidažymu atsiliepimas. Dar galiu palygint su naujuoju Diorshow, tai loreal dažo nepalyginamai ryškiau ir riebiau;)
QUOTE(baggio @ 2016 01 10, 23:32)
Dar galiu palygint su naujuoju Diorshow, tai loreal dažo nepalyginamai ryškiau ir riebiau;)
O gal kuri gali palyginti, ar tas naujasis Diorshow realiai kuo skiriasi nuo senesnės versijos?
Šiuo metu naudoju Lancome Hypnose Volume-a-porter tušą, bet deja, nesu labai juo patenkinta Tik jam pasirodžius bandžiau parduotuvėje, tuomet labai patiko. Bet va, naudoju antrą savaitę, tai matau, kad dienos pabaigoje jau ir paakiai mažumėlę pasitepę, o kartais net ir tušo šiek tiek pabyrėję. O gaila, nes padažo tai labai gražiai - ir ilgio suteikia, ir ypač tankumo. Pabaigus jį, veikiausiai teks grįžti prie mylimo Grandiose arba dar ką nors nebandyto pabandyt (mažu atrasiu TĄ vienintelį ).
QUOTE(Biancca @ 2016 01 11, 17:36)
O gal kuri gali palyginti, ar tas naujasis Diorshow realiai kuo skiriasi nuo senesnės versijos?
Man su naujuoju Dior gaunasi ypač naturalus atskirtų blakstienų efektas, nėr ka lygint su Lancome grandiose. Dior pirkau, nes naujoji jo pakuote padaryta sandaresne ir lėčiau džius.
kas naudojat MAC tušus ? parašykit atsiliepimus
Aš įsimylėjau šį:
http://www.yves-roch..._pulp_87489.jpg
Esu turėjus įvairių, šis man panašus į YSL tušą auksinėje pakuotėje. Ir storina ir ilgina, gal kiek sunkiau nuvalyti, bet mano galva verta. Tiesa, nežinau kiek kainuoja - prieš kalėdas buvo akcija ir u- kažkiek perkant juos dovanojo, bet nemanau, kad labai brangus
http://www.yves-roch..._pulp_87489.jpg
Esu turėjus įvairių, šis man panašus į YSL tušą auksinėje pakuotėje. Ir storina ir ilgina, gal kiek sunkiau nuvalyti, bet mano galva verta. Tiesa, nežinau kiek kainuoja - prieš kalėdas buvo akcija ir u- kažkiek perkant juos dovanojo, bet nemanau, kad labai brangus