Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Hedonistė @ 2015 06 02, 16:14)
Pabandžiau Lancome Hypnôse Volume-à-porter - silikoninis šepetukas, smulkiais šereliais, labai subtiliai padažo, iššukuoja idealiai.

Išbandžiau ir aš naująjį Lancome tušą. Bent jau man patiko labiau už įprastą Hypnose. Nuostabiai atskiria, ilgina, tankina, dienos eigoj nepabyra, paakių netamsina. Panašu, kad jau žinau, ką pirksiu pribaigusi savo Grandiose smile.gif
Atsakyti
Gal zinote ar yra kur pirkti Rimmel lash maxxx tusas? Ar tokio jau nera pardavime?
user posted image
Atsakyti
Rekomenduokit gera waterproof tuso valikli 4u.gif

Miceliniai nenuvalo unsure.gif
Atsakyti
Labai neblogai nuvalo tiesiog vaikiskas aliejukas wink.gif Ir net vaikiskos serveteles kurios turi aliejuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 28 liepos 2015 - 04:49
Akių makiažo valikliai

Turiu Uoga uoga aliejinį. Jis paprasto tušo nelabai įveikia, tai ką kalbėti apie waterproof doh.gif
Atsakyti
user posted image

Illamasqua Raven

pirmi įspūdžiai labai geri, padengia visas blakstienas, netrupa, nesunkiai nusivalo. tik gal šepetėlis galėtų būt ne toks didelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 28 liepos 2015 - 19:51
Norėčiau įsigyti Helena Rubinstein tušą. Mėgstu sodriai pridažytas blakstienas. Gal galėtumėte patarti, kurį iš HR tušų rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Hedonistė @ 2015 09 29, 11:05)
Norėčiau įsigyti Helena Rubinstein tušą. Mėgstu sodriai pridažytas blakstienas. Gal galėtumėte patarti, kurį iš HR tušų rinktis.

Esu turėjusi HR Lash queen sexy blacks, tankinimo ir ilginimo duodavo nemažai, galima buvo išgauti ir lėliškas blakstienas, bet labai labai lipino, užkraudavo nemažai košės. Tai su tuo tušu ir baigėsi mano pažintis su HR biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedonistė @ 2015 09 29, 11:05)

Klasiką Lash Queen smile.gif
Atsakyti
O kokį tušą galite rekomenduoti, kuris padaro lėliškas blakstienas?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2015 09 30, 15:17)
O kokį tušą galite rekomenduoti, kuris padaro lėliškas blakstienas?
g.gif

YSL Baby doll bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 09 30, 20:12)
YSL Baby doll  bigsmile.gif

Na, turbūt ir nuo blakstienų priklauso smile.gif Man su Baby doll lėliškų išgauti neina, kaip tik dabar naudoju miniatiūrą, ilgina jis puikiai, bet va tankinimo stipriai pritrūksta g.gif Man lėliškos blakstienos gaunasi su Chanel Le Volume, Lancome Grandiose.
Atsakyti