Labai gera akcija buvo,tai nusipirkau ir aš Lancome Grandiose.Pirmasis mano toks brangus tušas,bet įsimylėjau jį Pradžioj šviežias skystas buvo,tai labai apsiterlindavau aplink akis,o dabar kuo tolyn tuo geryn jis man.Tik pastebėjau,kad reikia nepadauginti jo,nes tada blakstienų galiukai negražūs palieka.Nusivalo lengvai,bet dienos metu nenubėga ir netepa,nors dirbu fizinį darbą lauke.Ir dar jo gerokai daugiau (10ml) nei kitų Lancome tušų (tik po 6.5ml)
Gal kas nors bandėtė Younique 3D lashes tušą? Nuotraukos ir video apstulbino ar tikrai toks efektas kaip rodo nes kaina nemaža va čia pilna padažytų before and after
QUOTE(Ducky @ 2015 05 15, 15:56)
Gal kas nors bandėtė Younique 3D lashes tušą? Nuotraukos ir video apstulbino ar tikrai toks efektas kaip rodo nes kaina nemaža va čia pilna padažytų before and after
as turejau panasaus tipo tusa, efekto tokio nepastebejau, nu buvo jis bet tikrai ne toks jau stulbinantis ten tepi pradzioje tusa po to is kitos tubeles tokius plauselius ir vel tusa, nu pailgina biski, patankina bet ne taip kad nerealiai butu kainu yra ir geresniu is USA atsisiusti
QUOTE(Ducky @ 2015 05 15, 14:56)
turejau daugiau niekad nepirkciau taip blastienas susilpnino kad baisu kol atgaivinau, efekta dave tikrai wow bet tie pluosteliai labai greit pasibaige
QUOTE(Biancca @ 2015 05 09, 17:34)
Gal turit omeny ne Hypnose, o Lancome Grandiose? Hypnose lyg lenkto koto neturi Aš Grandiose naudoju jau keletą savaičių, man jis labai labai Dar nei vienas tušas taip gražiai neilgino, netankino. Nedirgina akių, kas man labai svarbu. Perspjauna net mano iki šiol mylimiausią Estee Lauder Sumptuous Extreme.
Aha si turejau omenyje rasiau tada apie ji neturedama jo po akim todel galvojau tikrai hypnose bus
Dabar jis mano Nr1 bet pradzioj buvo koooooooosmaras dziaugiuosi kad po pirmu dvieju bandymu as jo neismeciau
O gal šitą kas bandėt?
http://www.edzintars...iantis-apimties
man čia tokia apskritai naujiena, kad toks yra, niekad net nemačiau gal pasitvirtintų kaip geras
man čia tokia apskritai naujiena, kad toks yra, niekad net nemačiau gal pasitvirtintų kaip geras
Pabandžiau Lancome Hypnôse Volume-à-porter - silikoninis šepetukas, smulkiais šereliais, labai subtiliai padažo, iššukuoja idealiai. "Rimtesnėm" blakstienom padaryti man reikėjo dviejų sluoksnių. Patiko, bet mėgstu sodresnes blakstienas, kurias padaro Grandiose arba Drama Gal padažymu panašesnis į įprastą Lancome Hypnôse, bet Lancome Hypnôse Volume-à-porter sudėtis labai jau pagerinta.
QUOTE(Ducky @ 2015 05 15, 13:56)
tai kad baisiai padazo tas blakstienas labai negraziai sulipdo. fui.
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 25, 16:09)
O gal šitą kas bandėt?
drauge toki nusipirkus, kaip ir patenkinta
QUOTE(Yves @ 2015 06 02, 23:24)
drauge toki nusipirkus, kaip ir patenkinta
daugiau paklausinėkit labai jau man rūpi, gal būtų man čia toks ekonom variantas..
Arba pati pirksiu ir čia atsiliepimą rašysiu bet dabar dar negalima - la Volume parkeliauja iš užjūrio
Pagirsiu ysl singulier waterproof- pirmas puikus tusas po kokiu 5m pertraukos. Nuostabiai atskiria ir isryskina kiekviena blakstiena, neuzdeda koses, graziai issukuoja, vaizdas 10balu. Negana to, puikiausiai uzlaiko mano itin tiesiu blakstienu uzrietima (naudoju shiseido rietikli). Man paakius tepa absoliuciai visi tusai- nuo sio lieka vos pastebimos pilkos linijos. Atsiplauna kaip waterproof palyginus lengvai.
QUOTE(Hiver @ 2015 04 09, 23:19)
Kokia siandien naujiena pamaciau prie Deborah stendo:
24 Ore Absolute Volume Color
24 Ore Absolute Volume Color
šį gėrį turiu nuo pavasario ir esu laabai patenkinta-spalvytė labai graži, gražiai padažo ir netrupa