Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Labai gera akcija buvo,tai nusipirkau ir aš Lancome Grandiose.Pirmasis mano toks brangus tušas,bet įsimylėjau jį wub.gif Pradžioj šviežias skystas buvo,tai labai apsiterlindavau aplink akis,o dabar kuo tolyn tuo geryn jis man.Tik pastebėjau,kad reikia nepadauginti jo,nes tada blakstienų galiukai negražūs palieka.Nusivalo lengvai,bet dienos metu nenubėga ir netepa,nors dirbu fizinį darbą lauke.Ir dar jo gerokai daugiau (10ml) nei kitų Lancome tušų (tik po 6.5ml) bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandėtė Younique 3D lashes tušą? Nuotraukos ir video apstulbino blink.gif ar tikrai toks efektas kaip rodo nes kaina nemaža g.gif va čia pilna padažytų before and after

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 05 15, 15:56)
Gal kas nors bandėtė Younique 3D lashes tušą? Nuotraukos ir video apstulbino  blink.gif  ar tikrai toks efektas kaip rodo nes kaina nemaža  g.gif va čia pilna padažytų before and after

user posted image

as turejau panasaus tipo tusa, efekto tokio nepastebejau, nu buvo jis bet tikrai ne toks jau stulbinantis biggrin.gif ten tepi pradzioje tusa po to is kitos tubeles tokius plauselius ir vel tusa, nu pailgina biski, patankina bet ne taip kad nerealiai butu smile.gif kainu yra ir geresniu is USA atsisiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 05 15, 14:56)
Gal kas nors bandėtė Younique 3D lashes tušą? Nuotraukos ir video apstulbino  blink.gif  ar tikrai toks efektas kaip rodo nes kaina nemaža  g.gif va čia pilna padažytų before and after

user posted image

turejau daugiau niekad nepirkciau doh.gif taip blastienas susilpnino kad baisu kol atgaivinau, efekta dave tikrai wow bet tie pluosteliai labai greit pasibaige smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 05 09, 17:34)
Gal turit omeny ne Hypnose, o Lancome Grandiose? Hypnose lyg lenkto koto neturi g.gif  Aš Grandiose naudoju jau keletą savaičių, man jis labai labai thumbup.gif Dar nei vienas tušas taip gražiai neilgino, netankino. Nedirgina akių, kas man labai svarbu. Perspjauna net mano iki šiol mylimiausią Estee Lauder Sumptuous Extreme.

Aha si turejau omenyje 4u.gif rasiau tada apie ji neturedama jo po akim todel galvojau tikrai hypnose bus doh.gif
Dabar jis mano Nr1 wub.gif bet pradzioj buvo koooooooosmaras lotuliukas.gif dziaugiuosi kad po pirmu dvieju bandymu as jo neismeciau biggrin.gif
Atsakyti
O gal šitą kas bandėt?
http://www.edzintars...iantis-apimties

man čia tokia apskritai naujiena, kad toks yra, niekad net nemačiau g.gif gal pasitvirtintų kaip geras g.gif
Atsakyti
Pabandžiau Lancome Hypnôse Volume-à-porter - silikoninis šepetukas, smulkiais šereliais, labai subtiliai padažo, iššukuoja idealiai. "Rimtesnėm" blakstienom padaryti man reikėjo dviejų sluoksnių. Patiko, bet mėgstu sodresnes blakstienas, kurias padaro Grandiose arba Drama smile.gif Gal padažymu panašesnis į įprastą Lancome Hypnôse, bet Lancome Hypnôse Volume-à-porter sudėtis labai jau pagerinta.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 05 15, 13:56)

user posted image

tai kad baisiai padazo tas blakstienas doh.gif labai negraziai sulipdo. fui.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 25, 16:09)
O gal šitą kas bandėt?
http://www.edzintars...iantis-apimties

man čia tokia apskritai naujiena, kad toks yra, niekad net nemačiau g.gif gal pasitvirtintų kaip geras g.gif

drauge toki nusipirkus, kaip ir patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Yves @ 2015 06 02, 23:24)
drauge toki nusipirkus, kaip ir patenkinta

daugiau paklausinėkit 4u.gif labai jau man rūpi, gal būtų man čia toks ekonom variantas..

Arba pati pirksiu ir čia atsiliepimą rašysiu biggrin.gif bet dabar dar negalima - la Volume parkeliauja iš užjūrio doh.gif
Atsakyti
Pagirsiu ysl singulier waterproof- pirmas puikus tusas po kokiu 5m pertraukos. Nuostabiai atskiria ir isryskina kiekviena blakstiena, neuzdeda koses, graziai issukuoja, vaizdas 10balu. Negana to, puikiausiai uzlaiko mano itin tiesiu blakstienu uzrietima (naudoju shiseido rietikli). Man paakius tepa absoliuciai visi tusai- nuo sio lieka vos pastebimos pilkos linijos. Atsiplauna kaip waterproof palyginus lengvai.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 04 09, 23:19)
Kokia siandien naujiena pamaciau prie Deborah stendo:

user posted image
24 Ore Absolute Volume Color

drinks_cheers.gif šį gėrį turiu nuo pavasario ir esu laabai patenkinta-spalvytė labai graži, gražiai padažo ir netrupa thumbup.gif
Atsakyti