Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Myliukas` @ 2015 04 25, 19:47)
Tas trečiasis Eveline volumix fiberlast,tik pas mane tas silikoninis šepetėlis juodos spalvos.Nors žinot,dabar vieną mažą minusiuką pastebėjau,kad ilgiau pabuvus pasidažius patepa paakius,nesmarkiai,bet visgi šiek tiek pajuodina.  g.gif Bet kaip už tokią kainą tai sakyčiau,kad vistiek idealus tušas  smile.gif

O kitu dvieju nesat bandziusi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2015 04 25, 22:21)
O kitu dvieju nesat bandziusi? rolleyes.gif

Ne,iš Eveline tik tą tebandžiusi.Nusipirkau prisiskaičiusi gerų atsiliepimų čia forume.Dar yra tokiu pat pavadinimu Eveline tušas sidabrinėje pakuotėje,šepetėlio forma šiek tiek kitokia.Norėjau pabandyti ir tą,bet pardavėja pasakė,kad vistik auksinį daugiau perka,ir jos pačios tik jį naudoja,tai pasilikau prie šito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 04 26, 07:48)
Ne,iš Eveline tik tą tebandžiusi.Nusipirkau prisiskaičiusi gerų atsiliepimų čia forume.Dar yra tokiu pat pavadinimu Eveline tušas sidabrinėje pakuotėje,šepetėlio forma šiek tiek kitokia.Norėjau pabandyti ir tą,bet pardavėja pasakė,kad vistik auksinį daugiau perka,ir jos pačios tik jį naudoja,tai pasilikau prie šito  smile.gif

Dekui, bandysiu ir as tada smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau duty free Hypnose ta nauja lengtu kotu tusa. Pradejus dazytis pasibaisejau. Koses kraunana tiesiog laaaaabai daug doh.gif vpadaro tris stooooras blakstienas ir tiek. Taciau savaitgaliais vis issitraukdavau prabandyti tikedamasi kad panaudojus pasikeis. Na ir ka pasikeite thumbup.gif tepa aisku daug tuso, reik kantriai ir ilgaisukuoti brt padaro wow bkastienas wub.gif pradesiu ir kasdiena manau juo dazytis jau thumbup.gif
Atsakyti
Aš grįžau prie Guerlain maxi lash tušo (aukso sp. Įpakavimas). Gražiai dažo, gerai laikosi.
Atsakyti
Musės kojos kabinasi man su Make up forever, kaina didelė, o tušas nelabai. Dabar nusipirkau Lancome, pirmas įspūdis neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 02, 17:54)
Nusipirkau duty free Hypnose ta nauja lengtu kotu tusa. Pradejus dazytis pasibaisejau. Koses kraunana tiesiog laaaaabai daug doh.gif vpadaro tris stooooras blakstienas ir tiek. Taciau savaitgaliais vis issitraukdavau prabandyti tikedamasi kad panaudojus pasikeis. Na ir ka pasikeite thumbup.gif  tepa aisku daug tuso, reik kantriai ir ilgaisukuoti brt padaro wow bkastienas wub.gif  pradesiu ir kasdiena manau juo dazytis jau  thumbup.gif

aš išbandžiau irgi tą lenktu kotuku Lancome tušą ir man jis labai ir labai schmoll.gif schmoll.gif kotas kaip kotas, gal ir įdomu, bet pats tušas man tokias pavyzdines voro kojas suformavo, kad doh.gif blink.gif net pardavėja Briuselyje sako, oi, ne, jums šito nereikia biggrin.gif nors prieš tai gyrė susiriesdama tongue.gif tai likau prie Chanel La Volume.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 08, 14:41)
aš išbandžiau irgi tą lenktu kotuku Lancome tušą ir man jis labai ir labai  schmoll.gif  schmoll.gif kotas kaip kotas, gal ir įdomu, bet pats tušas man tokias pavyzdines voro kojas suformavo, kad  doh.gif  blink.gif net pardavėja Briuselyje sako, oi, ne, jums šito nereikia biggrin.gif nors prieš tai gyrė susiriesdama tongue.gif tai likau prie Chanel La Volume.

Zinokit jis tikrai prasidaze. Ir dabar dazo thumbup.gif tik reik jau laiko daugiau kol issukuoji ta kose. Bet ypatingesnem progom geresnio siai dienai neturiu wub.gif

Kasdienai labiausiai megdtu Clinique High Lenghts. Pailgina uzriecia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 02, 17:54)
Nusipirkau duty free Hypnose ta nauja lengtu kotu tusa. Pradejus dazytis pasibaisejau. Koses kraunana tiesiog laaaaabai daug doh.gif vpadaro tris stooooras blakstienas ir tiek. Taciau savaitgaliais vis issitraukdavau prabandyti tikedamasi kad panaudojus pasikeis. Na ir ka pasikeite thumbup.gif  tepa aisku daug tuso, reik kantriai ir ilgaisukuoti brt padaro wow bkastienas wub.gif  pradesiu ir kasdiena manau juo dazytis jau  thumbup.gif

Gal turit omeny ne Hypnose, o Lancome Grandiose? Hypnose lyg lenkto koto neturi g.gif Aš Grandiose naudoju jau keletą savaičių, man jis labai labai thumbup.gif Dar nei vienas tušas taip gražiai neilgino, netankino. Nedirgina akių, kas man labai svarbu. Perspjauna net mano iki šiol mylimiausią Estee Lauder Sumptuous Extreme.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 05 09, 17:34)
Gal turit omeny ne Hypnose, o Lancome Grandiose? Hypnose lyg lenkto koto neturi g.gif  Aš Grandiose naudoju jau keletą savaičių, man jis labai labai thumbup.gif Dar nei vienas tušas taip gražiai neilgino, netankino. Nedirgina akių, kas man labai svarbu. Perspjauna net mano iki šiol mylimiausią Estee Lauder Sumptuous Extreme.

grandiose, grandiose biggrin.gif o aš tai pabijojau jo - prasidažys, neprasidažys, man su Lancome santykiai "įtempti" kosmetikoje biggrin.gif apie hypnose nieko gero išvis pasakyt negaliu, bet pasakykit man durnei - kodėl aš vis tiek juos užsispyrusi bandau, tuos lankomus? doh.gif biggrin.gif

bet kad grandiose akių negraužė, nevarvėjo, nenubėgo - faktas... užsispyrusiai tos voro kojos atlaikė nuo ryto 10 val. iki vakaro 23 val. ir dar skrydį lėktuvu.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 09, 22:48)
grandiose, grandiose biggrin.gif o aš tai pabijojau jo - prasidažys, neprasidažys, man su Lancome santykiai "įtempti" kosmetikoje biggrin.gif apie hypnose nieko gero išvis pasakyt negaliu, bet pasakykit man durnei - kodėl aš vis tiek juos užsispyrusi bandau, tuos lankomus? doh.gif  biggrin.gif

bet kad grandiose akių negraužė, nevarvėjo, nenubėgo - faktas... užsispyrusiai tos voro kojos atlaikė nuo ryto 10 val. iki vakaro 23 val. ir dar skrydį lėktuvu.

Tikitės atrasti gal pagaliau tinkantį Lancom'ą biggrin.gif Man visų Lancom'ų pliusas, kiek bandžiau yra tas, kad nei vienas nedirgino akių (pvz. beveik visi YSL dirgina, plius dar taip greit išdžiūsta doh.gif tai nei nebežiūriu į jų pusę). Bet nei Hypnose manęs nesužavėjo, o ką jau kalbėti apie Hypnose Drama, su juo visiškas fiasko biggrin.gif O štai Grandiose mano nuostabai tikrai geras, iš pradžių kiek lipino, bet dabar tai pasaka bigsmile.gif Netrupa, pandos akių nepadaro. Taip džiaugiuos, kad atradau, nes gal pagaliau užsibaigs mano tušų paieškos.

Dar smalsu būtų pabandyt kurį nors NARS tušą, daug pagyrų jiems girdėjau. Gal kas bandėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 05 10, 09:50)
Dar smalsu būtų pabandyt kurį nors NARS tušą, daug pagyrų jiems girdėjau. Gal kas bandėt? bigsmile.gif

drinks_cheers.gif mane dar Korres vilioja..
Atsakyti