Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Ateinu su ataskaita smile.gif - nusipirkau dar viena tusa is Max Factor Eye Brightening linijos.

user posted image

Iki siol turiu skirta melynoms akims, black sapphire, toki:

user posted image
Jis tamsiai pilkas su melsvu perlamutru. Is esmes jie visi skaitosi tonal-black, tai yra juodi su tam tikru atspalviu.

Dabar jiems akcija 40 procentu, tai pasinaudojau proga ir nusipirkau ruda, skirta riesutinems (hazel, sviesiai rudoms su zaliu atspalviu) akims, black gold. Labai vykes saltas rudas atspalvis, tokio dar niekad nesu turejus. Is esmes jis yra labai tamsiai pilkas su auksinem zerinciom dalelem, bendras vaizdas gaunas toks truputi link tamsios chaki, iki tol mano tureti tamsiai rudi black brown tusai budavo su pilkai sokoladiniu atspalviu.
user posted image

Abu juos naudoju apatinems blakstienoms, zymiai graziau ir lengviau uz juoda. Kartais ir visas pasidazau, kai lengvesni makiaza darausi.

Dar noretusi isbandyt skirta zalioms akims, black ruby, jis su burgundisku atspalviu. ax.gif Nors zaliaakems manau geriau tiktu:
http://1.bp.blogspot...00/IMG_1417.jpg

Ir rudoms - su sidabriniu zvilgesiu, black pearl, pats tamsiausias is ju. Melynu akiu manau irgi nepagadintu.
http://3.bp.blogspot...00/IMG_1312.jpg

Sepetelis ju kaip Masterpiece, man patogus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 08 balandžio 2015 - 11:54
Dabar dar toks klausimas: ar pas mus yra sitie tusai?

Loreal Volume Million Lashes Luminizer Mascara

user posted image

user posted image

Atsakyti
As nei lorealio, nei maxfactor situ tusu nesu macius pirkti lt. Kur jus pirkot? Kur akcija maxfactor ir kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 04 09, 11:32)
Kur jus pirkot? Kur akcija maxfactor ir kokia ju kaina?

As pirkau Eurocos. Kainavo su nuolaida kazkur apie 6 €.
Atsakyti
Kokia siandien naujiena pamaciau prie Deborah stendo:

user posted image
24 Ore Absolute Volume Color

Spalvos - bombos! biggrin.gif Ryski rugiageliu melyna, sodri egliu zalia (pakankamai retas atspalis, nes iprastai pusies zalia buna) ir ruda.

Va kaip melyna atrodo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 04 09, 13:04)
As pirkau Eurocos. Kainavo su nuolaida kazkur apie 6 €.

O kuriame konkreciai Eurocos'e pirkot? As vakar Kauno Savame ir Sarmoj, ir Eurocos, ir Droge ziurejau, - nieko panasaus i naujus spalvotus MaxFactor tusus neradau, o konsultantes apie juos nieko nezinojo...

Atsakyti
QUOTE(minija81 @ 2015 04 12, 08:51)
O kuriame konkreciai Eurocos'e pirkot? As vakar Kauno Savame ir Sarmoj, ir Eurocos, ir Droge ziurejau, - nieko panasaus i naujus spalvotus MaxFactor tusus neradau, o konsultantes apie juos nieko nezinojo...

Klaipedos PC Grandus. 4u.gif
Rudoms akims neperseniausiai maciau pigu.lt ir save24.lt

Jie nera naujiena, as savo melynaji jau gal metai turiu. smile.gif Gal tuomet jie isimami is prekybos jeigu taip niekur nera? g.gif

Bet Max Factor puslapyje tai jie yra:
http://www.maxfactor...umising-mascara
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 12 balandžio 2015 - 11:21
tuos MF tusus pagal akiu spalva, naudojau pries daugiau nei 2 metus wink.gif tad manau jie tiesiog isparduodami, gal nebebus visai, o gal tik is musu rinkos isimti.
ir ne visur ju gali buti, o jei konsultante salyginai nauja - apie juos jau gali net nebezinoti ir nebuti girdejusi wink.gif
Atsakyti
Esu tikrai daug ką išbandžiusi nuo pigių iki tikrai brangių. Paskutiniu metu naudojau ir labai patiko Givenchy Noir Couture 4in1,bet kosmetologė rekomendavo Colistar Shock ir ką..kol kas mano favoritas:) Netrupa,paryškina,užriečoa. Super!
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2015 04 12, 20:56)
kosmetologė rekomendavo Colistar Shock

Esu naudojusi šį. Dažo tikrai ryškiai, nesulipina, atskiria blakstienas, netrupa ir nenubėga, tačiau jį nuvalyti tai kažkoks košmaras man buvo. doh.gif Tikrai sunkiai nusivalydavo, greitai sudžiūvo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiku @ 2015 04 13, 14:52)
Esu naudojusi šį. Dažo tikrai ryškiai, nesulipina, atskiria blakstienas, netrupa ir nenubėga, tačiau jį nuvalyti tai kažkoks košmaras man buvo.  doh.gif Tikrai sunkiai nusivalydavo, greitai sudžiūvo.  unsure.gif

Keista.. Na šitos problemos man nèra.. g.gif
Atsakyti
user posted image

Mano favoritas siuo metu. Uz tokia kaina nuostabus tusas.
Atsakyti