Ateinu su ataskaita - nusipirkau dar viena tusa is Max Factor Eye Brightening linijos.
Iki siol turiu skirta melynoms akims, black sapphire, toki:
Jis tamsiai pilkas su melsvu perlamutru. Is esmes jie visi skaitosi tonal-black, tai yra juodi su tam tikru atspalviu.
Dabar jiems akcija 40 procentu, tai pasinaudojau proga ir nusipirkau ruda, skirta riesutinems (hazel, sviesiai rudoms su zaliu atspalviu) akims, black gold. Labai vykes saltas rudas atspalvis, tokio dar niekad nesu turejus. Is esmes jis yra labai tamsiai pilkas su auksinem zerinciom dalelem, bendras vaizdas gaunas toks truputi link tamsios chaki, iki tol mano tureti tamsiai rudi black brown tusai budavo su pilkai sokoladiniu atspalviu.
Abu juos naudoju apatinems blakstienoms, zymiai graziau ir lengviau uz juoda. Kartais ir visas pasidazau, kai lengvesni makiaza darausi.
Dar noretusi isbandyt skirta zalioms akims, black ruby, jis su burgundisku atspalviu. Nors zaliaakems manau geriau tiktu:
http://1.bp.blogspot...00/IMG_1417.jpg
Ir rudoms - su sidabriniu zvilgesiu, black pearl, pats tamsiausias is ju. Melynu akiu manau irgi nepagadintu.
http://3.bp.blogspot...00/IMG_1312.jpg
Sepetelis ju kaip Masterpiece, man patogus.
Dabar dar toks klausimas: ar pas mus yra sitie tusai?
Loreal Volume Million Lashes Luminizer Mascara
Loreal Volume Million Lashes Luminizer Mascara
As nei lorealio, nei maxfactor situ tusu nesu macius pirkti lt. Kur jus pirkot? Kur akcija maxfactor ir kokia ju kaina?
QUOTE(dominica @ 2015 04 09, 11:32)
Kur jus pirkot? Kur akcija maxfactor ir kokia ju kaina?
As pirkau Eurocos. Kainavo su nuolaida kazkur apie 6 .
Kokia siandien naujiena pamaciau prie Deborah stendo:
24 Ore Absolute Volume Color
Spalvos - bombos! Ryski rugiageliu melyna, sodri egliu zalia (pakankamai retas atspalis, nes iprastai pusies zalia buna) ir ruda.
Va kaip melyna atrodo:
24 Ore Absolute Volume Color
Spalvos - bombos! Ryski rugiageliu melyna, sodri egliu zalia (pakankamai retas atspalis, nes iprastai pusies zalia buna) ir ruda.
Va kaip melyna atrodo:
QUOTE(Hiver @ 2015 04 09, 13:04)
As pirkau Eurocos. Kainavo su nuolaida kazkur apie 6 .
O kuriame konkreciai Eurocos'e pirkot? As vakar Kauno Savame ir Sarmoj, ir Eurocos, ir Droge ziurejau, - nieko panasaus i naujus spalvotus MaxFactor tusus neradau, o konsultantes apie juos nieko nezinojo...
QUOTE(minija81 @ 2015 04 12, 08:51)
O kuriame konkreciai Eurocos'e pirkot? As vakar Kauno Savame ir Sarmoj, ir Eurocos, ir Droge ziurejau, - nieko panasaus i naujus spalvotus MaxFactor tusus neradau, o konsultantes apie juos nieko nezinojo...
Klaipedos PC Grandus.
Rudoms akims neperseniausiai maciau pigu.lt ir save24.lt
Jie nera naujiena, as savo melynaji jau gal metai turiu. Gal tuomet jie isimami is prekybos jeigu taip niekur nera?
Bet Max Factor puslapyje tai jie yra:
http://www.maxfactor...umising-mascara
tuos MF tusus pagal akiu spalva, naudojau pries daugiau nei 2 metus tad manau jie tiesiog isparduodami, gal nebebus visai, o gal tik is musu rinkos isimti.
ir ne visur ju gali buti, o jei konsultante salyginai nauja - apie juos jau gali net nebezinoti ir nebuti girdejusi
ir ne visur ju gali buti, o jei konsultante salyginai nauja - apie juos jau gali net nebezinoti ir nebuti girdejusi
Esu tikrai daug ką išbandžiusi nuo pigių iki tikrai brangių. Paskutiniu metu naudojau ir labai patiko Givenchy Noir Couture 4in1,bet kosmetologė rekomendavo Colistar Shock ir ką..kol kas mano favoritas:) Netrupa,paryškina,užriečoa. Super!
QUOTE(SensualitY @ 2015 04 12, 20:56)
kosmetologė rekomendavo Colistar Shock
Esu naudojusi šį. Dažo tikrai ryškiai, nesulipina, atskiria blakstienas, netrupa ir nenubėga, tačiau jį nuvalyti tai kažkoks košmaras man buvo. Tikrai sunkiai nusivalydavo, greitai sudžiūvo.
QUOTE(Laiku @ 2015 04 13, 14:52)
Esu naudojusi šį. Dažo tikrai ryškiai, nesulipina, atskiria blakstienas, netrupa ir nenubėga, tačiau jį nuvalyti tai kažkoks košmaras man buvo. Tikrai sunkiai nusivalydavo, greitai sudžiūvo.
Keista.. Na šitos problemos man nèra..
Mano favoritas siuo metu. Uz tokia kaina nuostabus tusas.