Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukų mamytės

Laba diena. su velykomis smile.gif
Parasau...kad tikrai iki 12 klasės temą pabaigtumėt smile.gif
Atsakyti
Amelita, sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 03 18, 12:24)
Laba  4u.gif

AMELITA, kaip smagu, pagrandukas  thumbup.gif Mes vietoj pagranduko - katina  lotuliukas.gif

O mes... šunį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2015 04 19, 12:59)
Amelita, sveikinimai  4u.gif
O mes... šunį biggrin.gif

Aciu. smile.gif

Jau 2 menesiukai. smile.gif Nesitiki, kad tiek laiko jau prabego. Penktadieni buvom pas gyd. Per menesi paaugo 1 kg, 4 cm, dabar sveria 5900 gr, 58 cm. Naktim kelias jau 2 kartus, tai siek tiek lengviau. O siaip sukuos, sukuos kaip vovere. Man jau liko 1 kg, tuoj busiu minuse. Per pora menesiu nukrito 16 kg.
Atsakyti
Ar kas nors skiepijotės nuo meningokoko B?
Šiandien sužinojau, kad yra tokie skiepai. Kaina 399 Lt. Spėju čia tik 1 dozė. Jei reikia kelių dozių, tai suma didės...

skiepas
Atsakyti
Kiek nustebimo, kad tema atgijo. Aciu Amelitai.

Mano lapkritinukas nenukrapstomas nuo kompo. Pamoku jam niekuomet neuzduota, tik anglu zodzius pasimoko max 15 min. Dziaugiuosi kad atsilo, bent lauke paduksta, o ne prie kompo smurkso.

Musu albumelis vadinosi musu mazyliai, o slaptazodis jau isgaravo is galvos...
Atsakyti
Amelita, man nepasitikėjimą kelia visos senosios vakcinos, o ką jau kalbėti apie naujas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 30 balandžio 2015 - 09:15
Aš irgi ne iš tų, kur puolam skiepytis smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nepuolam skiepytis nuo visko, ka rinka siulo. Tiesiog pasidomejau ka jus apie tai girdejot, nes man tai buvo didele naujiena.
Atsakyti
Sveiki. Kaip laikotes?☺
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Prisiduodu ir aš , jei dar tokią pamenat blush2.gif
Matau jau kai kas stipriai pagausėjo (atžalomis, augintiniais), mes irgi pakeliui į susitikimą su broliuku, o dar ir ežį turime trečius metus biggrin.gif

Amelita sveikinimai nors ir pavėluoti 4u.gif , ačiū už naujus namelius 4u.gif .
Gera sugrįžti. Dabar esu pastovi dalyvė rugsėjinukėse ax.gif , bet ten jau ne be taip smagu, kaip būdavo čia, ypač paskutinėm dienom. Dabar FB visas užvaldęs, tai ir bendravimas jau ne toks, labai pasigendu ir meetų su pilvais biggrin.gif Va ir Lenuška 03 iš karto gėlių įdėjo, tema iš karto gyvesnė lotuliukas.gif
Aš dar turiu seną light blue AŽ išsisaugujisi su pašto adresu, bet nežinau ar čia tas ir ar dar jis egistuoja g.gif

Va kokį turiu :
pašto adresas: lapkritis2006@gmail.com
slaptažodis: plepesiai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 25 rugpjūčio 2015 - 14:36
Juja👍kaip miela.Sveikinu su pilvuku.

Maniskiui jau 6 men.Laikas bega kaip pasiutes.Diena,naktis,savaites,menesiai..
Atsakyti
Amelita, dėkui 4u.gif . Nu va ir vėl iš naujo atradau lapkritinukus thumbup.gif .

Nu jums jau smagu, mums dar viskas priešakyje.
Kaip tau praėjo gimdymas?
Šį kartą aš kažkaip labiau bijau, nors ir antras kartas cool.gif . Gal, kad amžius jau kitas, gal, kad jau žinau ko laukti, nors Skirmantė tikrai stebuklingai greitai atėjo, per 5val.
Atsakyti