Laba diena. su velykomis
Parasau...kad tikrai iki 12 klasės temą pabaigtumėt
Amelita, sveikinimai
O mes... šunį
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 18, 12:24)
O mes... šunį
QUOTE(vaivorykste:) @ 2015 04 19, 12:59)
Aciu.
Jau 2 menesiukai. Nesitiki, kad tiek laiko jau prabego. Penktadieni buvom pas gyd. Per menesi paaugo 1 kg, 4 cm, dabar sveria 5900 gr, 58 cm. Naktim kelias jau 2 kartus, tai siek tiek lengviau. O siaip sukuos, sukuos kaip vovere. Man jau liko 1 kg, tuoj busiu minuse. Per pora menesiu nukrito 16 kg.
Kiek nustebimo, kad tema atgijo. Aciu Amelitai.
Mano lapkritinukas nenukrapstomas nuo kompo. Pamoku jam niekuomet neuzduota, tik anglu zodzius pasimoko max 15 min. Dziaugiuosi kad atsilo, bent lauke paduksta, o ne prie kompo smurkso.
Musu albumelis vadinosi musu mazyliai, o slaptazodis jau isgaravo is galvos...
Mano lapkritinukas nenukrapstomas nuo kompo. Pamoku jam niekuomet neuzduota, tik anglu zodzius pasimoko max 15 min. Dziaugiuosi kad atsilo, bent lauke paduksta, o ne prie kompo smurkso.
Musu albumelis vadinosi musu mazyliai, o slaptazodis jau isgaravo is galvos...
Amelita, man nepasitikėjimą kelia visos senosios vakcinos, o ką jau kalbėti apie naujas.
Aš irgi ne iš tų, kur puolam skiepytis
Mes irgi nepuolam skiepytis nuo visko, ka rinka siulo. Tiesiog pasidomejau ka jus apie tai girdejot, nes man tai buvo didele naujiena.
Sveiki. Kaip laikotes?☺
Labas visoms
Prisiduodu ir aš , jei dar tokią pamenat
Matau jau kai kas stipriai pagausėjo (atžalomis, augintiniais), mes irgi pakeliui į susitikimą su broliuku, o dar ir ežį turime trečius metus
Amelita sveikinimai nors ir pavėluoti , ačiū už naujus namelius .
Gera sugrįžti. Dabar esu pastovi dalyvė rugsėjinukėse , bet ten jau ne be taip smagu, kaip būdavo čia, ypač paskutinėm dienom. Dabar FB visas užvaldęs, tai ir bendravimas jau ne toks, labai pasigendu ir meetų su pilvais Va ir Lenuška 03 iš karto gėlių įdėjo, tema iš karto gyvesnė
Aš dar turiu seną light blue AŽ išsisaugujisi su pašto adresu, bet nežinau ar čia tas ir ar dar jis egistuoja
Va kokį turiu :
pašto adresas: lapkritis2006@gmail.com
slaptažodis: plepesiai
Prisiduodu ir aš , jei dar tokią pamenat
Matau jau kai kas stipriai pagausėjo (atžalomis, augintiniais), mes irgi pakeliui į susitikimą su broliuku, o dar ir ežį turime trečius metus
Amelita sveikinimai nors ir pavėluoti , ačiū už naujus namelius .
Gera sugrįžti. Dabar esu pastovi dalyvė rugsėjinukėse , bet ten jau ne be taip smagu, kaip būdavo čia, ypač paskutinėm dienom. Dabar FB visas užvaldęs, tai ir bendravimas jau ne toks, labai pasigendu ir meetų su pilvais Va ir Lenuška 03 iš karto gėlių įdėjo, tema iš karto gyvesnė
Aš dar turiu seną light blue AŽ išsisaugujisi su pašto adresu, bet nežinau ar čia tas ir ar dar jis egistuoja
Va kokį turiu :
pašto adresas: lapkritis2006@gmail.com
slaptažodis: plepesiai
Juja👍kaip miela.Sveikinu su pilvuku.
Maniskiui jau 6 men.Laikas bega kaip pasiutes.Diena,naktis,savaites,menesiai..
Maniskiui jau 6 men.Laikas bega kaip pasiutes.Diena,naktis,savaites,menesiai..
Amelita, dėkui . Nu va ir vėl iš naujo atradau lapkritinukus .
Nu jums jau smagu, mums dar viskas priešakyje.
Kaip tau praėjo gimdymas?
Šį kartą aš kažkaip labiau bijau, nors ir antras kartas . Gal, kad amžius jau kitas, gal, kad jau žinau ko laukti, nors Skirmantė tikrai stebuklingai greitai atėjo, per 5val.
Nu jums jau smagu, mums dar viskas priešakyje.
Kaip tau praėjo gimdymas?
Šį kartą aš kažkaip labiau bijau, nors ir antras kartas . Gal, kad amžius jau kitas, gal, kad jau žinau ko laukti, nors Skirmantė tikrai stebuklingai greitai atėjo, per 5val.