Laba diena.
Rašant prašymą sodrai dėl vaiko priežiūros atostogų, uždėjau varnelę NEtaikyti NPD. Ar deklaracijoje man reikia ką nors pakeisti? 17 langely įrašyta 300 (atostogų išėjau nuo spalio)
Aš taip pat su klausimu : jei 33 langelyje įrašyta suma su + ,o 46 0,tai ar gražins?
QUOTE(Se7en @ 2015 03 20, 18:55)
Laba diena.
Rašant prašymą sodrai dėl vaiko priežiūros atostogų, uždėjau varnelę NEtaikyti NPD. Ar deklaracijoje man reikia ką nors pakeisti? 17 langely įrašyta 300 (atostogų išėjau nuo spalio)
Nereikia, jeigu paspaudus raudona suktuka neatsiranda klaidu, tai galit deklaracija pateikti.
Papildyta:
QUOTE(Ogiene @ 2015 03 20, 20:35)
Aš taip pat su klausimu : jei 33 langelyje įrašyta suma su + ,o 46 0,tai ar gražins?
Grazintina suma 33 laukelis, jeigu teigiama suma, tai tiek jums grazins.
gal galit patart
uzpyldziau savo dekl....,nusiunciau,nors maciau,kad su - suma
darbe isiaiskinau,kad buchalteres ''grybas supjautas'',taisys
noriu savo anuliuoti,nepildysiu siemet visai
vyro uzpyldziau ir visus vaikus prie jo prirasiau kaip savo anuliuot ?
QUOTE(laumir @ 2015 03 21, 16:19)
gal galit patart
Niekaip.
Tai gal del to ir atsirado minusas, kad visa PNPD vyrui iraset, nors jums darbe ji taike, bandykit pazaist su 17 laukeliu, irasykit sau puse ir vyrui puse ir paspauskit raudona sauktuka.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 03 21, 15:32)
Niekaip.
Tai gal del to ir atsirado minusas, kad visa PNPD vyrui iraset, nors jums darbe ji taike, bandykit pazaist su 17 laukeliu, irasykit sau puse ir vyrui puse ir paspauskit raudona sauktuka.
as pries pora dienu savo pildziau
o tik siandien vyro
sakiau jai jau niekaip,skambinsiu i vmi pirmadieny
QUOTE(laumir @ 2015 03 21, 16:17)
as pries pora dienu savo pildziau
o tik siandien vyro
o tik siandien vyro
nera galimybes anuliuot paciai nebent pateikus nauja anksciau pateikta bus negaliojanti. Kai buhalteres pataisys duomenis, tada pildykit savo is naujo.
Jei nera skolos pagal imones pateiktus duomenis, tada galit vaziuot i vmi ir rasyt prasyma anuliuoti. Jei jums darbe taike PMNPD uz vaikus, o jus visa iraset i vyro deklaracija, tai vyrui teks tikslinti deklaracija.
Mergaitės, turiu prievolę deklaruoti turtą ir pajamas, ar tai yra tos pačios formos, kaip grąžinant permokas, ar jau kitos?
Mano klausimas būtų toks - [/B]ar gali taip būti, kad už praėjusių metų deklaraciją (už 2013 metus) pasikeitė turima sumokėti suma? [B]
Rašo kad praėjusių metų deklaracija (už 2013 metus) atnaujinta 2015 02 mėn. Įeinu, ir rodos mes valstybei mokėjome kitą sumą, negu nurodyta dabar... Tik bėda ta kad niekaip nepamenam kiek sumokėjome, banke kol kas nepavyksta išsitraukti praėjusių metų pavedimų...
Rašo kad praėjusių metų deklaracija (už 2013 metus) atnaujinta 2015 02 mėn. Įeinu, ir rodos mes valstybei mokėjome kitą sumą, negu nurodyta dabar... Tik bėda ta kad niekaip nepamenam kiek sumokėjome, banke kol kas nepavyksta išsitraukti praėjusių metų pavedimų...
QUOTE(lelijabalta1 @ 2015 03 22, 16:35)
Mergaitės, turiu prievolę deklaruoti turtą ir pajamas, ar tai yra tos pačios formos, kaip grąžinant permokas, ar jau kitos?
Turto deklaracija FR0001
Papildyta:
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 03 22, 16:37)
Mano klausimas būtų toks - [/B]ar gali taip būti, kad už praėjusių metų deklaraciją (už 2013 metus) pasikeitė turima sumokėti suma? [B]
Tai pasižiūrėkit pernai metų pateiktą deklaraciją ir matysit, kokia buvo suma
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2015 03 23, 08:02)
sveikos...Ar teisingai supratau,kad: Vienu metu deklaracija buvo su minusu..Dabar su pliusu..Tai ta minusa jie isskaiciuos is pliuso jei net as tos minusines deklaracijios nepateikiau
NE. Kol nepateikta deklaracija, nieko neišksaičiuos. Galite gauti pranešimą, kad nepateikta deklaraciją, beabejo skaičiuojami delspinigiai, jeigu vėluosite pateikti, ir už deklaarcijos nepateikimą gali būti bauda.