sveikos nepastebejau kad mano deklaracija priimta už 2014 m ir dar karta pateikiau tokia pacia siandien, ar galima kaip atsaukti sita kur pateikiau per nauja / aciu už atsakyma. Nera blogai , bet gal anksciau pinigeliai pareitu...
Vyras uz mane mokejo gyvybes draudima,kaip supratau as uz ji deklaruoti negaliu tad ir 17 lang.turiu jam palikti bent puse paskaiciuotos sumos uz vaikiukus
o gal galeciau prisirasyti visa suma 17langelyje,o jis seis metais visai neteiktu deklaracijos
Pasiemia mes ir paskola,tad viska skaiciuojant man ,geriau apsimoka
o gal galeciau prisirasyti visa suma 17langelyje,o jis seis metais visai neteiktu deklaracijos
QUOTE(vestinuka @ 2015 03 19, 14:37)
Vyras uz mane mokejo gyvybes draudima,kaip supratau as uz ji deklaruoti negaliu tad ir 17 lang.turiu jam palikti bent puse paskaiciuotos sumos uz vaikiukus
tai vyrui palikit draudimą, sau paskolą rašykit. o su vaikais žiūrėkit, kaip naudingiau svarbu, kad nė vienas į minusą neįšoktumėt
QUOTE(vestinuka @ 2015 03 19, 14:37)
jeigu gyvybės draudimas parodytas jo pažymoje, jūs negalite kelti į savo deklaraciją.
17 laukelyje bendrą PNPD sumą galite dalintis kaip norite. Tačiau jeigu vyrui metų eigoje taikė PNPD, o jūs sau įsirašysite visą sumą, tada reikia žiūrėti, ar vyrui į 17 laukelį įrašius 0, 33 laukelyje neatsiranda mokėtina suma. Jeigu atsiranda, tada arba paliekat jam tiek, kiek buvo ir pritaikyta, arba jis turės teikti deklaraciją ir prisimokėti.
Labai durnas klausimas, bet nėra asmeninės patirties, susibalamūtinau
Esu VPA, bet papildomas pajamas (individuali veikla pagal pažymą) gavau 2014 m ir jas deklaruoj, bet mokesčius nuo tų pajamų (VMI pervyedžiau GPM sausio mėn., o VSD ir PSD kovo mėn. Sodrai) sumokėjau eurais šiemet. Tai aš galiu tuos mokesčius deklaruot už 2014 m (perskaičiavus į litus)?
Nes priešingu atveju man gaunasi baisus minusas Likčiau skolinga, nors realiai esu jau sumokėjus
Ar palikt minusą ir VMI bei SoDra matys šiumečius mokėjimus atliktus iki deklaravimo ir užskaitys kaip 'skolos' sumokėjimą?
Esu VPA, bet papildomas pajamas (individuali veikla pagal pažymą) gavau 2014 m ir jas deklaruoj, bet mokesčius nuo tų pajamų (VMI pervyedžiau GPM sausio mėn., o VSD ir PSD kovo mėn. Sodrai) sumokėjau eurais šiemet. Tai aš galiu tuos mokesčius deklaruot už 2014 m (perskaičiavus į litus)?
Nes priešingu atveju man gaunasi baisus minusas Likčiau skolinga, nors realiai esu jau sumokėjus
Ar palikt minusą ir VMI bei SoDra matys šiumečius mokėjimus atliktus iki deklaravimo ir užskaitys kaip 'skolos' sumokėjimą?
O sakykit,kada čia turi būti paėmę būstui paskolą,kad grąžintų kažkiek?Mes paėmę turim,tai įdomu pasidarė
QUOTE(Irce6 @ 2015 03 19, 18:28)
O sakykit,kada čia turi būti paėmę būstui paskolą,kad grąžintų kažkiek?Mes paėmę turim,tai įdomu pasidarė
Iki 2008 metu turi buti paimtas kreditas.
Sveikutes
Niekad nedeklaravau pajamu ,bet noreciau.Gal yra kokia gera mamyte kuri viska man padetu?parasykit i az jai atciras kas pades
Niekad nedeklaravau pajamu ,bet noreciau.Gal yra kokia gera mamyte kuri viska man padetu?parasykit i az jai atciras kas pades
QUOTE(Rasma @ 2015 03 19, 15:48)
Labai durnas klausimas, bet nėra asmeninės patirties, susibalamūtinau
Taip, sumokėta GPM rodote 30 laukelyje, @
QUOTE(vovere16 @ 2015 03 19, 13:08)
sveikos nepastebejau kad mano deklaracija priimta už 2014 m ir dar karta pateikiau tokia pacia siandien, ar galima kaip atsaukti sita kur pateikiau per nauja / aciu už atsakyma. Nera blogai , bet gal anksciau pinigeliai pareitu...
Pirmosios atšaukti jau negalit, nes ji automatiškai tampa negaliojančia, kai pateikiat kitą.
O pinigų grąžinimas visiškai nepriklauso nuo to kada buvo pateikta deklaracija. Aš visuomet pateikiu dvi deklaracijas tą pačią dieną. Už vieną pinigai įkrenta pvz po 2 savaičių, o už kitą daugiau nei po mėnesio
Ir kiek metų deklaruoju, niekad nebuvo, kad pinigai įkristų bent jau panašiu metu
Sveikos, zinau, kad atsibodo visiems tie patys kausimai, bet kas tikrai zino:
27 langelyje 62
33langelyje 0
40B langelyje 1008
44 langelyje 1008
46langelyje -1008
.
Zmogus dirbantis pagal verslo liudijima.
27 langelyje 62
33langelyje 0
40B langelyje 1008
44 langelyje 1008
46langelyje -1008
.
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 20, 11:58)
Sveikos, zinau, kad atsibodo visiems tie patys kausimai, bet kas tikrai zino:
27 langelyje 62
33langelyje 0
40B langelyje 1008
44 langelyje 1008
46langelyje -1008
.
27 langelyje 62
33langelyje 0
40B langelyje 1008
44 langelyje 1008
46langelyje -1008
.
Skolingas už PSD. O jeigu mokėjo, tai turi įrašyti kiek. ManoVMI puslapyje galima pažiūrėti kiek sumokėjęs.