QUOTE(KreKre @ 2015 09 26, 17:13)
Sveiki, gal kas susidure su situacija, kai paaiskeja kad visos deklaracijos uz kelis metus, teiktos kas metai, pasirodo gali buti neteisingos. As jas pateikdavau preliminarios deklaracijos pagrindu, nei vienais metais neuzkliuvo. Tik siemet, kaip man paaiskino konsultante, kad kitokia tikrinimo programa ir rado klaidu, t.y. deklaruojamas ne tas kreditas. Paziurejus kelis metus atgal - ta pati problema. As aisku tikriausiai turesiu jas tikslinti, bet man pikta, negi as kalta, kad anksciau nepastebejo klaidu?
Jau perskaiciau keleta isakymu ir istatymu ir kitokio briedo apie tas deklaracijas, neradau nieko panasaus.
Jau perskaiciau keleta isakymu ir istatymu ir kitokio briedo apie tas deklaracijas, neradau nieko panasaus.
o kuo jūs piktinatės ar kad jas tikslint reikia, ar permoka grąžinta neteisingai ir tarkim sumažėja pinigai už paskutinę deklaraciją?
aš pirmines deklaracijas visada tikrinu kas liečia draudimą ar kreditą su banko įstaigomis ar draudimo bendrovėmis, būna taip. kad tarkim patikrinus deklaraciją balandžio pradž. ji gali pasikeisti iki gegužės 1 d., nes įstaigos irgi turi teisę tikslinti metines deklaracijas.