Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(Dagnytesmama @ 2015 07 20, 13:07)
Sveiki,

Idomu ar dar kam nors vmi nepervede pinigeliu. Nes man jau darosi idomu.

iš mano pažįstamų rato yra dar kam nepravedė
Atsakyti

Aš taip pat dar tebelaukiu doh.gif
Atsakyti
deklaravau uz 2014 m. ir gavau pranesima is VMi kad blogai uzpildyta GPM308. "Deklaravote per didelį taikytiną MPNPD (dekl. GPM308 17 laukelis) - patikslinkite deklaraciją arba pateikite dokumentus patvirtinančius teisę pasinaudoti didesniu MPNPD."
Vyras dirba pagal verslo liudijima jam irasiau 0, o sau uz 2 vaikus i 17 langeli (4800lt.) kas blogai?kasmet taip deklaruodavau viskas ok buvo, kokiu dokumentu reikia?
Atsakyti
QUOTE(voveriukas1 @ 2015 07 26, 00:44)
deklaravau uz 2014 m. ir gavau pranesima is VMi kad blogai uzpildyta GPM308. "Deklaravote per didelį taikytiną MPNPD (dekl. GPM308 17 laukelis) - patikslinkite deklaraciją arba pateikite dokumentus patvirtinančius teisę pasinaudoti didesniu MPNPD."
Vyras dirba pagal verslo liudijima jam irasiau 0, o sau uz 2 vaikus i 17 langeli (4800lt.) kas blogai?kasmet taip deklaruodavau viskas ok buvo, kokiu dokumentu reikia?

skambinkit ir aiškinkitės, nes mano nuomone padarėte viską teisingai kas liečia vaikus. O vyras deklaravo? Ta prasme jo deklaracijai pretenzijų nėra. Šiaip deklaracijas tikrina konkretus darbuotojas gal ko nepastebėjo, pasiskambinkite ir išsiaiškinsit.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 07 26, 13:28)
skambinkit ir aiškinkitės, nes mano nuomone padarėte viską teisingai kas liečia vaikus. O vyras deklaravo? Ta prasme jo deklaracijai pretenzijų nėra. Šiaip deklaracijas tikrina konkretus darbuotojas gal ko nepastebėjo, pasiskambinkite ir išsiaiškinsit.

Pažiūrėkite ar pas vyrą 17 laukelyje 0. Gali būti, kad jam automatiškai persikėlė, o jis neištrynė.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 07 26, 13:28)

QUOTE(giedre_giee @ 2015 07 26, 18:38)
Pažiūrėkite ar pas vyrą 17 laukelyje 0. Gali būti, kad jam automatiškai persikėlė, o jis neištrynė.

Ačiū už rūpestį. Vyro deklaracijoj tikrai 0. Rytoj aiškinsiuos VMI doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinot kokiu tel nr kreiptis Vilniuje? Yra kažkoks tikslus ar kreipiatės bendruoju nr,o tel nukreipia kur reikia?
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 07 27, 10:13)
Sveiki, gal kas žinot kokiu tel nr kreiptis Vilniuje? Yra kažkoks tikslus ar kreipiatės bendruoju nr,o tel nukreipia kur reikia?

kreipkitės bendruoju, nebent juo jums duos atskirą darbuotojo Nr., nes darbuotojų Nr. nėra skelbiami, nebet pačios VMI Vilniaus skyriaus, bet nesu įsitikinus
Atsakyti
labuka
PAGALBOS MERGYTES LABAII REIK PRASAUUUUUUUUUU
i az gal galetumet jei ka
gavau el.laiska

Eil. nr. Trūkumo aprašymas
1 Deklaravote per didelį taikytiną MPNPD (dekl. GPM308 17 laukelis) - patikslinkite deklaraciją arba pateikite dokumentus patvirtinančius teisę pasinaudoti didesniu MPNPD.

turiu 4 vaikus 17 rasiau 4800

ka blogai parasiau?:{{{{{{{{{pdekit prasauuuuuuuuuuuuuuuu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2015 07 27, 14:09)
labuka
PAGALBOS MERGYTES LABAII REIK PRASAUUUUUUUUUU
i az gal galetumet jei ka
gavau el.laiska

Eil. nr. Trūkumo aprašymas
1 Deklaravote per didelį taikytiną MPNPD (dekl. GPM308 17 laukelis) - patikslinkite deklaraciją arba pateikite dokumentus patvirtinančius teisę pasinaudoti didesniu MPNPD.

turiu 4 vaikus 17 rasiau 4800

ka blogai parasiau?:{{{{{{{{{pdekit prasauuuuuuuuuuuuuuuu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O vyrui kiek raset? Gal vyrui visa pritaiket?
Visi vaikai praeitais metais buvo nepilnameciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 27 liepos 2015 - 13:16
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 07 27, 14:15)
O vyrui kiek raset? Gal vyrui visa pritaiket?
Visi vaikai praeitais metais buvo nepilnameciai?

pamenu kad atiminejau is vyro[jis kelis menesiu nedirbo ir jam kazkiek turejo grizt pinigu] ir dejau sau kad reiktu maziau moket man[po 10 lt vis emiau is jo
bet dabar atsidarius deklaracijas 17 langely ir pas ji ir pas mane 4800[gal ka supainiojau pati doh.gif [bet jo deklaracija tai priimta verysad.gif verysad.gif verysad.gif
jei kas supranta padekit prasau ka daryt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas1 @ 2015 07 26, 22:43)
Ačiū už rūpestį. Vyro deklaracijoj tikrai 0. Rytoj aiškinsiuos VMI  doh.gif

Na va sian issiaiskinau. mano ir vyro deklaracijos nebuvo sutapatintos, ta prasme vertintos atskirai. Nu zodziu aklai nusprende, kad per daug noriu doh.gif uzteko skambucio sake sutvarkys pacios, naujos teikti nereikia, laukti pinigeliu iki 07. 31 d.
Atsakyti