Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(shopin'mum @ 2015 06 22, 09:45)
cia elementari logika- negavai iki geg.vidurio - vadinasi tyrime.  smile.gif

Man irgi telefonu ivardijo konkreciai, kad mano deklaracija yra patikrinime.

vat man įdomu kiek laiko tas tyrimas tęsiais, ar gali būt, kad net iki 07.31 nebus pravesta?
Atsakyti
Ar galima nepasibaigus šiems metams deklaruoti gpm 308? Dėl motinystes išmoku skaičiavimo būtų gerai tai padaryt.
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2015 07 11, 08:22)
Ar galima nepasibaigus šiems metams deklaruoti gpm 308? Dėl motinystes išmoku skaičiavimo būtų gerai tai padaryt.

Uz siuos metus? Cia jus pagal IV dirbat?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 07 11, 11:01)
Uz siuos metus? Cia jus pagal IV dirbat?

Už šių pirmą pusmetį, nes sodroj sakė kreiptis į mokesčius, bet vakar nespėjau jau. Taip IV vykdau ir stažo trūksta, nes šių metų nemato.
Atsakyti
Sveiki as deklaravau uz 2014 metus ir vyras irgi uz vaikus paskirstem jam 1400 man 3400 i 17 langeli pas mus du vaikai ir man atejo laiskas kad perdaug yrasiau uz vaikus ir kad turiu pataisiti kodel jug uz viaika yra po 100 kiekvienam tai pas mus du tai po 200x12 =2400 kiekvienam ar tiesiog galima tik lygiai dalint po 2400 kitu santikiu negalima? Vyrui jau ismokejo o man ne
Atsakyti
QUOTE(solnisko... @ 2015 07 13, 21:14)
Sveiki as deklaravau uz 2014 metus ir vyras irgi uz vaikus paskirstem jam 1400 man 3400  i 17 langeli pas mus du vaikai ir man atejo laiskas kad perdaug yrasiau uz vaikus ir kad turiu pataisiti kodel jug uz viaika yra po 100 kiekvienam tai  pas mus du tai po 200x12 =2400 kiekvienam ar tiesiog galima tik lygiai dalint po 2400 kitu santikiu negalima? Vyrui jau ismokejo o man ne

kaip darbovietė parodė tą PNPD jūsų abiejų pažymose?
Atsakyti
Gal kurios esate pilde sutarti,prasant leisti susimoketi GPM per kelis menesius,na niekaip nepavyksta,vis meta perspejimus,kai ikeliu FR0283 forma-fiziniu asmenu anketa,ja esu uzpildzius,nuskenavus,pasirasius,kokiu dar ten patvirtinanciu dokumentu reikia,esu dirbanti,gal galit padeti,nuvykti i VMI neturiu galimybes
Atsakyti
QUOTE(Vilmetrona @ 2015 07 15, 21:58)
Gal kurios esate pilde sutarti,prasant leisti susimoketi GPM per kelis menesius,na niekaip nepavyksta,vis meta perspejimus,kai ikeliu FR0283 forma-fiziniu asmenu anketa,ja esu uzpildzius,nuskenavus,pasirasius,kokiu dar ten patvirtinanciu dokumentu reikia,esu dirbanti,gal galit padeti,nuvykti i VMI neturiu galimybes

o kokius perspėjimus meta?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 07 16, 09:55)
o kokius perspėjimus meta?

Privaloma pateikti užpildytą fizinių asmenų anketą (FR0283) ir jos duomenis patvirtinančius dokumentus
Dokumento įspėjimai:

Turite pateikti užpildytą fizinių asmenų anketą (FR0283) ir jos duomenis patvirtinančius dokumentus
Turite pateikti dokumentus, kuriais įrodoma, kad turima realių galimybių atsiskaityti su biudžetu tuo atveju, jeigu mokestinės nepriemokos sumokėjimas būtų atidėtas, išdėstytas arba verslo planą

nors ta anketa FR0283 uzpildyta ikeliau,vienu zodziu manau nepavyks susitvarkyti,gal tada zinote buna kokia bauda ar kas,jei sumoki kas menesi pati kiek gali? cia gavau perspejima kad privalau pateikti uz 2012 metus deklaracija,nes NPD per didelis ar kazkas tokio buvo nuskaiciuotas is darbovieciu,dabar reikia i ji grazinti,nei as zinojau kad buhalteres ne taip skaiciavo nei ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmetrona: 16 liepos 2015 - 10:21
Gal kurios esate pilde sutarti per MANO VMI ,prasant leisti susimoketi GPM per kelis menesius,na niekaip nepavyksta,vis meta perspejimus,kai ikeliu FR0283 forma-fiziniu asmenu anketa,ja esu uzpildzius,nuskenavus,pasirasius,kokiu dar ten patvirtinanciu dokumentu reikia,esu dirbanti,gal galit padeti,nuvykti i VMI neturiu galimybes

Papildyta:
Vis meta klaidas
Privaloma pateikti užpildytą fizinių asmenų anketą (FR0283) ir jos duomenis patvirtinančius dokumentus
Dokumento įspėjimai:

Turite pateikti užpildytą fizinių asmenų anketą (FR0283) ir jos duomenis patvirtinančius dokumentus
Turite pateikti dokumentus, kuriais įrodoma, kad turima realių galimybių atsiskaityti su biudžetu tuo atveju, jeigu mokestinės nepriemokos sumokėjimas būtų atidėtas, išdėstytas arba verslo planą

nors ta anketa FR0283 uzpildyta ikeliau,vienu zodziu manau nepavyks susitvarkyti,gal tada zinote buna kokia bauda ar kas,jei sumoki kas menesi pati kiek gali? cia gavau perspejima kad privalau pateikti uz 2012 metus deklaracija,nes NPD per didelis ar kazkas tokio buvo nuskaiciuotas is darbovieciu,dabar reikia i ji grazinti,nei as zinojau kad buhalteres ne taip skaiciavo nei ka
Atsakyti
QUOTE(Vilmetrona @ 2015 07 16, 11:18)
Dokumento įspėjimai:

nors ta anketa FR0283 uzpildyta ikeliau,vienu zodziu manau nepavyks susitvarkyti,gal tada zinote buna kokia bauda ar kas,jei sumoki kas menesi pati kiek gali? cia gavau perspejima kad privalau pateikti uz 2012 metus deklaracija,nes NPD   per didelis ar kazkas tokio buvo nuskaiciuotas is darbovieciu,dabar reikia i ji grazinti,nei as zinojau kad buhalteres  ne taip skaiciavo nei ka

neverskit kaltės buhalteriams, buhalteris taiko NPD pagal mėnesines pajamas, o VMI žiūri metines, todėl nebūtinai buhalteris kaltas reikia žiūrėti smulkiau (ar tik vienoje darbovietėje dirbote, gal turėjote nedarbingumo pažymėjimą, o gal keitėte darbovietę to paties mėnesio laikotarpiu) 4u.gif
Baudos gal neskirs (jei neprivaloma deklaruot), bet delspinigius tikrai skaičiuoja, o tai Jūs nenorit pasiskambinti į VMI bendruoju telefonu 1882 , ten juk paaiškins ką daryt (ar jau buvote susisiekę)
be to juk galite pateikti dokumentus ir registruotu paštu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 16 liepos 2015 - 12:01
Sveiki,

Idomu ar dar kam nors vmi nepervede pinigeliu. Nes man jau darosi idomu.
Atsakyti