Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(giedre_giee @ 2015 05 20, 15:31)
tvarka yra - terminas yra liepos 31 diena. Aš tai vietoj VMI padaryčiau taip, kad visiems grąžintu vienu metu - liepos 31 dieną. tada nebūtų jokių nusiskundimų, kad kaimynas vėliau teikė ir gavo ir pan.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai va - geriau jau visiems grąžintų vieną dieną rolleyes.gif o taip tai lauki lauki, tikrini sąskaitą kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 05 20, 15:03)
Keista ta jų tvarka. Mano vyras paskutinę dieną išsiuntė deklaraciją, ir pas jį daug sudėtingiau ten viskas, su individualios veiklos pajamom ir t.t., o grąžinimą jau gavo. O aš paprastų paprasčiausią deklaraciją kovo viduryje išsiunčiau ir nieko negaunu. Šnd skambinausi į VMI, sakė viskas ok, klaidų nėra, laukit.
Galėtų kažkokį konkretumą įvesti, skatinti žmones anksčiau pildyti deklaracijas, nes db tai nematau tikslo, nes jokios tvarkos grąžinime nėra.
Mano grąžintina suma daug didesnė nei vyro, gal todėl tenka laukt.

labai taiklus pastebejimas ir labiausiai tiketina priezastis biggrin.gif

paradoksalu, taciau mano drauge pernai deklaravusi kova irgi ilgokai lauke, o as paskutine balandzio diena pridaviau ir per 2sav. gavau. Ot 'grieze danti' ant manes ta drauge, kad , atseit, pinigus 'is panoses' nusvilpiau smile.gif
Atsakyti
Kitąmet ir aš vėliau deklaruosiu beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 05 20, 14:50)
Tai va - geriau jau visiems grąžintų vieną dieną  rolleyes.gif  o taip tai lauki lauki, tikrini sąskaitą kasdien smile.gif

Nusistatykit, kad į mobilų sms ateitų, kai įkrenta pinigai biggrin.gif Gausit malonią staigmeną kurį nors rytą biggrin.gif

O nuo sumos tikrai nepriklauso. Mano buvo, palyginus, nemaža suma - virš tūkstančio LT. Deklaraciją pateikiau, kai tik atsirado, o pinigus gavau balandžio 10 d.
Atsakyti
laba diena.as pirma karta dariau per interneta,ir nieko nepildziau ten,tik paspaudziau tvirtinti ar kaip ten,bet maciau kad yra biuleteniai,darbo mokesciai,paskolos ir dekretiniu,norejau paklausti o del tu pinigeliu kur uz vaika gauni 200lt,jos reikejo paciai pildyti?na manau supratote apie ka as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 05 21, 16:45)
Kitąmet ir aš vėliau deklaruosiu  beee.gif  biggrin.gif

O as kitamet nueisiu i VMI,kad ji lotuliukas.gif e man uzpildytu.Nors nebus pikta paskui laukti...
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2015 05 21, 17:33)
laba diena.as pirma karta dariau per interneta,ir nieko nepildziau ten,tik paspaudziau tvirtinti ar kaip ten,bet maciau kad yra biuleteniai,darbo mokesciai,paskolos ir dekretiniu,norejau paklausti o del tu pinigeliu kur uz vaika gauni 200lt,jos reikejo paciai pildyti?na manau supratote apie ka as cia biggrin.gif

Pinigelius uz vaika bent as tai kiekvienais metais turiu isirasyti, nors raso kad perkelta i deklaracija, bet buna tame langelyje tuscia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate5 @ 2015 05 21, 19:41)
O as kitamet nueisiu i VMI,kad ji lotuliukas.gif e man uzpildytu.Nors nebus pikta paskui laukti...
Papildyta:
Pinigelius uz vaika bent as tai kiekvienais metais turiu isirasyti, nors raso kad perkelta i deklaracija, bet buna tame langelyje tuscia... g.gif

o gal galite pasakyti kuriam cia langeli ieskoti? Ir jeigu pvz nebus,tai reikes kitais metais pasakyti darbuotojai kad parasytu? Ar jau bus negalima?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2015 05 21, 19:49)
o gal galite pasakyti kuriam cia langeli ieskoti? Ir jeigu pvz nebus,tai reikes kitais metais pasakyti darbuotojai kad parasytu? Ar jau bus negalima?

Cia kaip suprantu apie PNPD kalbat, tai 17 laukeli turi buti irasyta, jeigu nera, tai reikia paciai irasinet. Galit paziureti deklaracija, jeigu 17 laukelis tuscias, irasykit kiek jums priklauso ir pateikit is naujo, jeigu aisku 33 laukeli pasikeis suma.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 05 21, 23:39)
Cia kaip suprantu apie PNPD kalbat, tai 17 laukeli turi buti irasyta, jeigu nera, tai reikia paciai irasinet. Galit paziureti deklaracija, jeigu 17 laukelis tuscias, irasykit kiek jums priklauso ir pateikit is naujo, jeigu aisku 33 laukeli pasikeis suma.

taip taip,apie PNPD,matau kad irasyta suma,tai reiskias viskas gerai smile.gif o gal galit man dar paaiskinti,kaip gali but suma su minusu,kai praktiskai niekas nepasikeite pajamuose,tik kad antras vaikas gime 2014metais.ir dar klausimas,cia as dabar skoloje esu valstybej ar ne.31 langeli parasyta 64. 33 langeli - 64. o sitose langeliose 40B,42.44.46 parasyta po 0.tai skoloje as,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2015 05 22, 09:30)
taip taip,apie PNPD,matau kad irasyta suma,tai reiskias viskas gerai smile.gif o gal galit man dar paaiskinti,kaip gali but suma su minusu,kai praktiskai niekas nepasikeite pajamuose,tik kad antras vaikas gime 2014metais.ir dar klausimas,cia as dabar skoloje esu valstybej ar ne.31 langeli parasyta 64.  33 langeli - 64.    o sitose langeliose  40B,42.44.46 parasyta po 0.tai skoloje as,ar ne?

iki geguzes 4 d. turejot sumoket tuos 64 Lt.
Atsakyti
kazi, dar daug yra tokiu, kur kovo menesi deklaravo, klaidu nerodo, preliminari neatnaujinta, bet pinigeliu dar negauta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2015 05 27, 17:27)
kazi, dar daug yra tokiu, kur kovo menesi deklaravo, klaidu nerodo, preliminari neatnaujinta, bet pinigeliu dar negauta?  ax.gif

Yra, vis dar laukiu.
Atsakyti