Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(sbo @ 2015 05 19, 15:01)
Pas mane visiškai ta pati situacija kaip Jūsų... Kovo 20 d. pateikiau deklaraciją, buvo priimta, o grąžinimo nėra iki šiol. Niekada taip nebuvo...

dekui 4u.gif - na,nors ramiau, kad nesu viena tokia 'nuskriausta', - tikiuos nesugalvos kokiu 'kabliuku' ir viskas greit susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopin'mum @ 2015 05 19, 15:58)
dekui  4u.gif -  na,nors ramiau, kad nesu viena tokia 'nuskriausta', - tikiuos nesugalvos kokiu 'kabliuku' ir viskas greit susitvarkys smile.gif

Aga, tikrai ramiau, kai žinai, kad ne vienai tau taip biggrin.gif Na, laukiam toliau, iki liepos 31 d. doh.gif
Atsakyti
Pirmadieny gavau el.laiska,kad yra klaidu,ir per 10dienu reik atsiyst pataisyta
Tad laukit,tikrai dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopin'mum @ 2015 05 19, 13:28)
Aiskina tuom ,kad atseit tikrina dar deklaracija smile.gif
Ka ten galima tikrinti, idomu smile.gif

o jūs manot, kad viena vienintelė pateikėt deklaraciją? pati pamąstykit. deklaracijų daug, o jas tikrininančių darbuotojų mažai. taip kad jūsų deklaracija laukia savo eilės. o jei kiekvienas darbuotojas prieš tikrindamas dar darytų atranką, kurios deklaracijos greitai susitikrins, prie kurių teks sugaišti, tai visi lauktume dar ilgiau. jie ima jas iš eilės, o kaip tos eilės sudaromos, tai jau VMI vidinė tvarka.

tiesiog šiemet jums nepasisekė, patekot į ilgesnę "eilę".

o tikrinti visada yra ką. pavyzdžiui sužiūrėti, ar teisingas sumas įrašėte, ar nepridėjote vieno kito nuliuko, ten kur nereikia. tai kas kad į deklaraciją viskas sušoka paprastai, bet deklaruotojas tuos skaičiukus gali keisti. tam ir reikia patikrinti fiziškai
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 05 20, 10:01)
o jūs manot, kad viena vienintelė pateikėt deklaraciją? pati pamąstykit. deklaracijų daug, o jas tikrininančių darbuotojų mažai. taip kad jūsų deklaracija laukia savo eilės. o jei kiekvienas darbuotojas prieš tikrindamas dar darytų atranką, kurios deklaracijos greitai susitikrins, prie kurių teks sugaišti, tai visi lauktume dar ilgiau. jie ima jas iš eilės, o kaip tos eilės sudaromos, tai jau VMI vidinė tvarka.

o tikrinti visada yra ką. pavyzdžiui sužiūrėti, ar teisingas sumas įrašėte, ar nepridėjote vieno kito nuliuko, ten kur nereikia. tai kas kad į deklaraciją viskas sušoka paprastai, bet deklaruotojas tuos skaičiukus gali keisti. tam ir reikia patikrinti fiziškai

būtų čia facebok tai paspaučiau "like" drinks_cheers.gif
Atsakyti

as manau paprastai- jeigu mano darbas prie to dokumento buvo trumpas- tik patvirtinti preliminariaja (visi duomenys automatiskai pakliuvo is visu darbovietes ir banko pazymu), vadinasi jie patys tures pasitaisyti savo klaidas. Logiskai ziurint, vadinasi, man tereikia tik palaukti toje ilgoje eileje. smile.gif BET
jei atsirastu klaidu, tai , mano atveji vertinant, pasidarys tikrai laabai idomu , IS KUR JOS? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopin'mum @ 2015 05 20, 10:52)
as manau paprastai- jeigu mano darbas prie to dokumento buvo trumpas- tik patvirtinti preliminariaja (visi duomenys automatiskai pakliuvo is visu darbovietes ir banko pazymu), vadinasi jie patys tures pasitaisyti savo klaidas. Logiskai ziurint, vadinasi, man tereikia tik palaukti toje ilgoje eileje. smile.gif BET
jei atsirastu klaidu, tai , mano atveji vertinant, pasidarys tikrai laabai idomu , IS KUR JOS? smile.gif

gali būti, kad kažkoks juridinis asmuo atnaujino savo duomenis ir dėl to jūsų pateikta skirasi nuo to, kokius duomenis turi vmi.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 05 20, 11:11)
gali būti, kad kažkoks juridinis asmuo atnaujino savo duomenis ir dėl to jūsų pateikta skirasi nuo to, kokius duomenis turi vmi.

na,, kad nelabai jau balandi ims atnaujint - nebent kovo menesi tai vyko g.gif
deklaruota buvo kovo paskutine darbo diena.
Atsakyti
QUOTE(shopin'mum @ 2015 05 20, 12:08)
na,, kad nelabai jau balandi ims atnaujint - nebent kovo menesi tai vyko g.gif
deklaruota buvo kovo paskutine darbo diena.

šiaip tai įmonės, kaip ir gyventojai, savo deklaracijas gali tikslinti 5 metus, todėl atnaujinimas yra nuoaltinis procesas. Gali ir po kelių metų atsinaujinti, jeigu įmonė pastebės klaidą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 20 gegužės 2015 - 11:59
QUOTE(giedre_giee @ 2015 05 20, 12:57)
šiaip tai įmonės, kaip ir gyventojai, savo deklaracijas gali tikslinti 5 metus, todėl atnaujinimas yra nuoaltinis procesas. Gali ir po kelių metų atsinaujinti, jeigu įmonė pastebės klaidą.

suprasciau kai kazkokios individualios veiklos ar autoriniai darbai apmokami, ar pokyciai su dabovietemis bei kitu ruoztu neiprasto tipo paskolos vertinimai ar jos didinimai/grazinimo atidejimai...
o kad rimtos istaigos reguliariai ismokamam DU bei standartines reguliariai dengiamos nekeiciamos paskolos palukanoms dar darys po metu kitu pataisymus .., nelabai tikiu schmoll.gif
Atsakyti

Keista ta jų tvarka. Mano vyras paskutinę dieną išsiuntė deklaraciją, ir pas jį daug sudėtingiau ten viskas, su individualios veiklos pajamom ir t.t., o grąžinimą jau gavo. O aš paprastų paprasčiausią deklaraciją kovo viduryje išsiunčiau ir nieko negaunu. Šnd skambinausi į VMI, sakė viskas ok, klaidų nėra, laukit.
Galėtų kažkokį konkretumą įvesti, skatinti žmones anksčiau pildyti deklaracijas, nes db tai nematau tikslo, nes jokios tvarkos grąžinime nėra.
Mano grąžintina suma daug didesnė nei vyro, gal todėl tenka laukt.
Atsakyti
tvarka yra - terminas yra liepos 31 diena. Aš tai vietoj VMI padaryčiau taip, kad visiems grąžintu vienu metu - liepos 31 dieną. tada nebūtų jokių nusiskundimų, kad kaimynas vėliau teikė ir gavo ir pan. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti