Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 05 05, 16:03)
4600 jai turetu buti.

taigi kad tiek mano galva,o vmi klaida padare g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2015 05 05, 17:08)
taigi kad tiek mano galva,o vmi klaida padare g.gif

jei vaikai tik 2, tai tikrai blogai suskaičiavo.

tik dar klausimas, kaip už antrą vaiką taikysis PNPD - viską sau ar perpus su vaiko tėčiu? nes jei dalinasi, tada tik 3500 į 17 langelį.
Atsakyti
Sveiki, noriu sumokėt skolą ir nerandu kaip... koks įmokos kodas. Ką nurodyti paskirtyje mokėjimo. Sąskaita lyg nutodyta pačioje deklaracijoje...
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2015 05 07, 19:53)
Sveiki, noriu sumokėt skolą ir nerandu kaip... koks įmokos kodas. Ką nurodyti paskirtyje mokėjimo. Sąskaita lyg nutodyta pačioje deklaracijoje...

Pirmam temos puslapi viskas yra, tereikia paziureti smile.gif
O taip tai dar ziurint kur minusas.
Atsakyti
Gal kas patars, nes prisiskambint ne taip paprasta doh.gif

Gavau laišką, kad turiu pateikti dokumentus kokioms studijoms buvo imta paskola. Paskola imta 2010 metais, deklaruojant pajamas 2011, 2012, 2013 metais niekas nekliuvo, dabar kažko reikia g.gif paskola buvo imta studijų metu ir skaitėsi pragyvenimui, o ne studijoms apmokėti, nes ten kelios skirtingos rūšys jų būdavo g.gif tai tie dokumentai turi būti iš universiteto ar banko? g.gif
Atsakyti
Iki kada galiu tikėtis, kad grąžins man permoką g.gif deklaraciją užpildžiau kovo 20 d., o pinigėlių negaunu iki šiol, įdomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 05 13, 17:05)
Iki kada galiu tikėtis, kad grąžins man permoką  g.gif  deklaraciją užpildžiau kovo 20 d., o pinigėlių negaunu iki šiol, įdomiai  g.gif

Paziurekit ar neatnaujinta preleminari deklaracija, o ismokaa iki liepos 31 d.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 05 13, 17:53)
Paziurekit ar neatnaujinta preleminari deklaracija, o ismokaa iki liepos 31 d.

Neautnaujinta. Tiesiog šiaip keista, nesudėtinga ta mano deklaracija, seniai užpildžiau, rašė, kad priimta. O jie juk traktuoja, kad pirmi užpildę greičiau gaus grąžinimą, todėl ir įdomu, ko čia taip delsia.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 05 13, 17:12)
Neautnaujinta. Tiesiog šiaip keista, nesudėtinga ta mano deklaracija, seniai užpildžiau, rašė, kad priimta. O jie juk traktuoja, kad pirmi užpildę greičiau gaus grąžinimą, todėl ir įdomu, ko čia taip delsia.

Na vyras mano gavo vakar, pildem kartu kovo 17, o as dar negavau sad.gif maziau klausykit ka jie kalba,vistiek daro savaip smile.gif
Atsakyti

Sveiki,
Norėjau konsultacijos:
2008 m. buvo paimtas būsto kreditas (namo statybai) (250000). 2009 m. dar paimta isirengimui (80000). Po keliu metu vyko skyrybos, vyras negyveno tam būste, pasirodo niekas nebuvo mokėta kelis metus. Po skyrybų namas atiteko vyrui su visom kredito "uodegom'. Bankas buvo benutraukąs sutartį, tačiau vyrui pavyko banką "įkalbėti" nutraukimą anuliuoti. Todėl 2014 m. jis sumokėjo 20000 palūkanų (už nemokėtą laiką) ir sutartis buvo atnaujinta su naujom sąlygom. Klausimas: ar įmanoma susigrąžinti Gyventojų pajamų mokesti už tas sumokėtas palūkanas (20000)? Nes bankad nepateike VMI jokių mokėjimų. Ir aplamai, ar priklausojam GPM lengvata už tą paskolą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

ar cia normali situacija, kad kovo pabaigoj pateikus EDS'e deklaracija, dar nera atlikta grazinto GPM ismoka , kuri iprasta tokia pacia tvarka kasmet budavo paskaiciuojama /ismokama, remiantis tos pacios buto paskolos duomenimis ir tos pacios darbovietes DU ismokomis?
Aiskina tuom ,kad atseit tikrina dar deklaracija smile.gif
Ka ten galima tikrinti, idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopin'mum: 19 gegužės 2015 - 13:38
QUOTE(shopin'mum @ 2015 05 19, 14:28)
sveiki,

ar cia normali situacija, kad kovo pabaigoj pateikus EDS'e deklaracija, dar nera atlikta grazinto GPM ismoka , kuri iprasta tokia pacia tvarka kasmet budavo paskaiciuojama /ismokama, remiantis tos pacios buto paskolos duomenimis ir tos pacios darbovietes DU ismokomis?
Aiskina tuom ,kad atseit tikrina dar deklaracija smile.gif
Ka ten galima tikrinti, idomu smile.gif

Pas mane visiškai ta pati situacija kaip Jūsų... Kovo 20 d. pateikiau deklaraciją, buvo priimta, o grąžinimo nėra iki šiol. Niekada taip nebuvo...
Atsakyti