Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(Darmin @ 2015 04 30, 12:07)
o isigyta nekilnojamaji turta reikia deklaruoti, jei pirkimo suma nesiekia 100tukst lt ?

Jei taip, kuriam priede?  blush2.gif

įsigyto turto pajamų deklaracijoje nereikia deklaruoti. Nebent jums yra prievolė ir kas met teikiat turto deklaracija (valstybės tarnautoja ir pan), tada turite nurodyti turto deklaracijoje.
Atsakyti
sveiki, i koki langeli rasyti kai tevas deklaruoja islaidas uz sunaus moksla..
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2015 04 30, 13:00)
sveiki, i koki langeli rasyti kai tevas deklaruoja islaidas uz sunaus moksla..

įterpti priedą L
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2015 04 30, 11:07)
o isigyta nekilnojamaji turta reikia deklaruoti, jei pirkimo suma nesiekia 100tukst lt ?

Jei taip, kuriam priede?  blush2.gif

priklauso nuo įsigijimo būdo. jei pirkot, niekur nereikia deklaruoti. jei pvz., gavot dovanų iš tėvų, ar kt. artimų giminaičių, tuomet deklaruojate deklaracijos priede N.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 30, 15:13)
įterpti priedą L
Papildyta:
priklauso nuo įsigijimo būdo. jei pirkot, niekur nereikia deklaruoti. jei pvz., gavot dovanų iš tėvų, ar kt. artimų giminaičių, tuomet deklaruojate deklaracijos priede N.

o kaip iterpti prieda L?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2015 04 30, 13:17)
o kaip iterpti prieda L?

atsidarykit deklaraciją, spauskit pildyti. tada viršutinėj eilutėj susiraskit knygutės simbolį, ant jo paspauskit ir įterpsite.
Atsakyti
niekaip nesusisiekiu su VMI, gal kas padės ax.gif deklaravau pajamas ir už 2013 m., ir už 2014 m.
2013 m. deklaracijoje - man turi gražinti mokesčius, o 2014 m. - aš turiu sumokėti.

klausimas: 2013 m. didesnė suma gražintina už 2014 m., kurią turiu sumokėti; tai ar man vis tiek reikia mokėti tuos už 2014 ir laukti kol sugražins už 2013 visą sumą ar tiesiog laukti kol gražins skirtumą? nes nesinori sumokėti ir po to gauti jau su nuskaičiuota suma dukart g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 30, 15:21)
atsidarykit deklaraciją, spauskit pildyti. tada viršutinėj eilutėj susiraskit knygutės simbolį, ant jo paspauskit ir įterpsite.

Koks turi buti indentifikacijos kodas jei sunus mokosi VGTU
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 30, 15:21)

Jau viska radom..Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 30, 08:08)
gal pernai jokių pajamų neturėjot?

nes jau turėtų būti ir pažymos, ir preliminarios deklaracijos.

na as sveikatos draudima moku,ir kasmet susigrazindavau 15procentu,,,na tik tiek,kad issideklara svus is LT,matau ir kad PSD yra priskaiciuota
Atsakyti
QUOTE(fuke @ 2015 04 30, 14:29)
niekaip nesusisiekiu su VMI, gal kas padės  ax.gif  deklaravau pajamas ir už 2013 m., ir už 2014 m.
2013 m. deklaracijoje - man turi gražinti mokesčius, o 2014 m. - aš turiu sumokėti.

klausimas: 2013 m. didesnė suma gražintina už 2014 m., kurią turiu sumokėti; tai ar man vis tiek reikia mokėti tuos už 2014 ir laukti kol sugražins už 2013 visą sumą ar tiesiog laukti kol gražins skirtumą? nes nesinori sumokėti ir po to gauti jau su nuskaičiuota suma dukart  g.gif

SOS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2015 04 28, 17:57)
Teisingai įrašyta po 1200

Bet PNPD suma sutuoktiniai gali dalintis taip kaip jiem patogu. Gal vyras vienas sutuoktinis mazai uzdirbo arba nedirbo ir negavo jokiu pajamu tada kitas sutuoktinis gali pasinaudoti bendru PNPD
Atsakyti
QUOTE(Marukas @ 2015 05 02, 17:25)
Bet PNPD suma sutuoktiniai gali dalintis taip kaip jiem patogu. Gal vyras vienas sutuoktinis mazai uzdirbo arba nedirbo ir negavo jokiu pajamu tada kitas sutuoktinis gali pasinaudoti bendru PNPD

Gali, jums neprieštarauju
Atsakyti