Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(gera_mamyte333 @ 2015 04 20, 17:18)
Kuo remiantis sudaromas pinigų grąžinimo eiliškumas? mama gavo jau pries 10 dienu, as vis dar ne, uosvis irgi ne, deklaravom kartu

siaip tai tesiskai jokio eiliskumo nera, visiems terminas vienodai. o kaip jau buna praktiskai tai matyt nuo daugelio faktoriu, tame tarpe zmogiskuju ir kompiuteriniu priklauso.

Atsakyti
deklaruota 04.04d., zyma ''priimta'' atsirado 04.09d. o siandien gavau pavedima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 21 balandžio 2015 - 10:16
ši tema - konsultacijoms. gautais pinigėliais džiaugiamės čia.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 21, 13:15)
ši tema - konsultacijoms. gautais pinigėliais džiaugiamės čia.

pardon smile.gif ne kiek dziaugsmas buvo o informacija kad judesys yra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Reikia pagalbos...Kiek rasyti i 17 lang.kai mergaite gimusi 2005m,deklaruoja tik mamyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2015 04 21, 15:55)
Sveikos 4u.gif Reikia pagalbos...Kiek rasyti i 17 lang.kai mergaite gimusi 2005m,deklaruoja tik mamyte ax.gif

2400 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2015 04 21, 14:55)

QUOTE(Brike @ 2015 04 21, 15:39)

jei vaika augina viena mama, tada taip - 2400, o jei augina seimoj, tada jau reik ziuret pagal situacija (jei tetis dirbantis ir darbovietej pritaiko PMNPD uz vaika, mama deklaruodama negali rasyt visos sumos, nesvarbu, kad tetis nedeklaruoja pajamu - jei darbovietej naudojosi PMNPD, mamai priklauso tik puse, jei nesinaudojo, tada gali mama prisitaikyt visa suma).
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2015 04 21, 19:37)
jei vaika augina viena mama, tada taip - 2400, o jei augina seimoj, tada jau reik ziuret pagal situacija (jei tetis dirbantis ir darbovietej pritaiko PMNPD uz vaika, mama deklaruodama negali rasyt visos sumos, nesvarbu, kad tetis nedeklaruoja pajamu - jei darbovietej naudojosi PMNPD, mamai priklauso tik puse, jei nesinaudojo, tada gali mama prisitaikyt visa suma).

Aciu ,mergaites ,uz greita atsakyma 4u.gif
o deklaruojant uz 2013metus irgi tiek pat rasosi ,t.y 2400 ar ne?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2015 04 21, 19:09)
Aciu ,mergaites ,uz greita atsakyma 4u.gif
o deklaruojant uz 2013metus irgi tiek pat rasosi ,t.y 2400 ar ne?
ax.gif

2013 m. uz vaika 1200 per metus
Atsakyti
Išsiaiškinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 21 balandžio 2015 - 23:34
Laba, situacija tokia ..2014 nedirbau, kazkuri laika stovejau darbo birzoj,buvau kursuose uz kuriuos mokejau pati. Deklaracijos preliminarios formos man neatsiunte, kai paskambinau , sake , kad nera ka deklaruot, tik sveikatos draudima reikia susimoket uz 3 men kai nebuvau darbo birzoj. O dali pinigu sumoketu uz kursus galiu atgaut irasius tai i mamos deklaracija g.gif
Bet ji ja jau padavus.. Ir pinigus ismokejo jai.. Galima papildyt kazin dabar ? Gal kas gales man atsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2015 04 22, 13:01)
Laba, situacija tokia ..2014 nedirbau, kazkuri laika stovejau darbo birzoj,buvau kursuose uz kuriuos mokejau pati. Deklaracijos preliminarios formos man neatsiunte, kai paskambinau , sake , kad nera ka deklaruot, tik sveikatos draudima reikia susimoket uz 3 men kai nebuvau darbo birzoj. O dali pinigu sumoketu uz kursus galiu atgaut irasius tai i mamos deklaracija  g.gif
Bet ji ja jau padavus.. Ir pinigus ismokejo jai.. Galima papildyt kazin dabar ? Gal kas gales man atsakyt  4u.gif

deklaracijas galima tikslinti 5 metus.
Atsakyti