Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(tomulexx @ 2015 04 14, 14:11)
Sveiki,
Ar pardavus zeme reikia paciam irasyti I deklaracija duomenis apie pardavima????

reikia.

nebent įsigijote iki 2011 metų ir išlaikėte nuosavybėje daugiau kaip 3 metus, tada deklaruoti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 14, 13:19)
tokiu atveju galite rašyti 0 į 17 langelį, ir žiūrėkite, ar keičiasi suma 33 langelyje (o greičiausiai nesikeis), o už vaiką viską pritaikykit vyrui  mirksiukas.gif

Gyveni žmogus ir mokaisi smile.gif Aišku, pas mane 33 langelyje nieks nesikeitė, o vyro deklaraciją jau išsiunčiau anksčiau. Būtume truputį pinigėlių išlošę doh.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raima @ 2015 04 14, 15:15)
Gyveni žmogus ir mokaisi  smile.gif  Aišku, pas mane 33 langelyje nieks nesikeitė, o vyro deklaraciją jau išsiunčiau anksčiau. Būtume truputį pinigėlių išlošę  doh.gif  Ačiū už patarimus  4u.gif

tai gi galite patikslinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 14, 14:22)
tai gi galite patikslinti smile.gif

Bandysiu tą padaryti smile.gif Nors jau paskubėjau ir vyro GPM mokėtiną sumą pervesti doh.gif
Dar kartą ačiū, mergaitės, už operatyvius patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raima @ 2015 04 14, 15:34)
Bandysiu tą padaryti  smile.gif  Nors jau paskubėjau ir vyro GPM mokėtiną sumą pervesti  doh.gif 
Dar kartą ačiū, mergaitės, už operatyvius patarimus  smile.gif

tai jei tikslinsite, ką sumokėjote būtinai įrašykite į 30 laukelį (2 lape)
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 14, 14:51)
tai jei tikslinsite, ką sumokėjote būtinai įrašykite į 30 laukelį (2 lape)

Nieko tokio, kad tikslinsiu dar kartą? Ir vėl paskubėjau iš to noro kuo greičiau viską sutvarkyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raima @ 2015 04 14, 16:00)
Nieko tokio, kad tikslinsiu dar kartą? Ir vėl paskubėjau iš to noro kuo greičiau viską sutvarkyti  blush2.gif

galite tikslinti kiek norite kartų, visada žiūrima į paskutinę pateiktą deklaraciją.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėjau pasiteirauti ar teisingai supratau-man 33langelyje buvo suma su minusu,aš ją susimokėjau,tai dabar man reikia tikslint deklaraciją, įrašyti į 30 langelį sumokėtą sumą,o 33 įrašyti 0? Ar kažką ne taip supratau? blush2.gif Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2015 04 14, 16:09)
Sveiki 4u.gif
Norėjau pasiteirauti ar teisingai supratau-man 33langelyje buvo suma su minusu,aš ją susimokėjau,tai dabar man reikia tikslint deklaraciją, įrašyti į 30 langelį sumokėtą sumą,o 33 įrašyti 0? Ar kažką ne taip supratau? blush2.gif Ačiū už atsakymą.

Vien dėl to kad sumokėjote, nieko tikslinti nereikia. Čia jeigu tikslintumėte deklaraciją dėl kažkokių kitų priežaščių, tada reikėtų įrašyti, kad jau sumokėta.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 14, 15:16)
Vien dėl to kad sumokėjote, nieko tikslinti nereikia. Čia jeigu tikslintumėte deklaraciją dėl kažkokių kitų priežaščių, tada reikėtų įrašyti, kad jau sumokėta.

Tai jei nusiunčiau su tuo minusu,bet tą sumą tą pačią dieną apsimokėjau,tai čia nieko tokio? Jau nebūsiu skolininkė? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Butu juokinga, jai nebutu graudu cry.gif Siandien vyras suzinojo, kad reikia grazinti 1400lt blink.gif Mums tai siuo laiku labai dideli pinigai, esam soke. Kai pagimdziau vaikeli vyras isejo dvieju metu vaiko prieziuros atostogu, antrus metus dirbo ir gavo is sodros. As iki gimdymo nedirbau. tai vat uz tuos metus, kai dirbo ir gavo is sodros, reikia grazinti ta suma, aisku jis nieko neissiaiskino, nei uz ka, nei, kaip. Nes isejo is kabineto, kaip slapiu skuduru gaves. Dirba saves negailedamas, mokesciu ziauriai daug sumokam, o cia blink.gif Gal turit kokiu patarimu? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2015 04 14, 17:29)
Sveikos,
Butu juokinga, jai nebutu graudu cry.gif Siandien vyras suzinojo, kad reikia grazinti 1400lt blink.gif Mums tai siuo laiku labai dideli pinigai, esam soke. Kai pagimdziau vaikeli vyras isejo dvieju metu vaiko prieziuros atostogu, antrus metus dirbo ir gavo is sodros. As iki gimdymo nedirbau. tai vat uz tuos metus, kai dirbo ir gavo is sodros, reikia grazinti ta suma, aisku jis nieko neissiaiskino, nei uz ka, nei, kaip. Nes isejo is kabineto, kaip slapiu skuduru gaves. Dirba saves negailedamas, mokesciu ziauriai daug sumokam, o cia blink.gif  Gal turit kokiu patarimu?  unsure.gif  verysad.gif

Matyt NPD taike ir algai ir pasalpai, todel ir isejo permoka.
Atsakyti